Mérkőzés utáni interjú
2015-08-02 20:07 | Írta: boszibence | Kategória: Interjúk

A győzelemről?

„Intenzív meccs volt. Mi szereztük az első gólt, utána mindkét csapat nagyon koncentrált már. A meccs néhány időszakában csak próbáltuk az előnyünket védeni, de a csapatom nagyon elszánt volt,  hogy megvédjék kapunkat a góltól. Néha támadásban nem voltunk annyira erősek, mert a védekezésre koncentráltunk, de amikor támadtunk, akkor voltak helyzeteink. Sok helyzetünk volt ma, a nagy helyzetek mind nálunk voltak. Jó csapat ellen nyertünk, szereztünk egy kupát, ezek mind pozitívumok.”

Vajon az Arsenal feladata a filozófiáját?

„Semmit sem adtunk fel. Jól védekeztünk. A játékunk az összeszokottságra, az összetartásra épül, csakúgy mint a védelmünk és a támadósorunk is. Szerintem azért védekeztünk, mert egy kisebb lélektani gát volt a játékosaim előtt. Aggódtak, hogy meg tudják-e védeni a vezetést a Chelseavel szemben, így nem támadtak annyit. Ezt el kell fogadni, ez nem jelenti azt, hogy feladtuk a filozófiánkat, csak meg akartuk nyerni a meccset. Nagyon büszke vagyok erre.”

Vajon megnyugtató érzés legyőzni José Mourinhot?

„Extra elégedett vagyok, mert két jó csapat találkozásából jöttünk ki győztesen, nem kaptunk gólt egy nagy támadó potenciállal rendelkező Chelseatől. Nyerni akartunk, és sikerült is nekünk.”

Először győzte le José Mourinhot!

„Ha őszinte leszek, ez egyáltalán nem érdekel engem. Ahányszor ez a téma feljön a sajtótájékoztatón, az hatással lehet a játékosaimra. Segített, ahogy a csapatom viselkedett a meccs néhány időszakában. Fontos volt számukra, hogy a át átszakadjon bennük.”

Vajon még mindig fájnak Mourinho kommentei?

„Olyan világban élünk, ahol tisztelni kell az embereket, tisztelni kell mindenkit. Ez egy nehéz munka, szerintünk ez fontos, hogy a menedzserek tiszteljék egymást.”

Jack Wilshere?

„Nem játszhatott a meccsen, mert bokaproblémái voltak, amit tegnap szedett össze. Az edzőpályán történt. Szerintünk nem komoly, de nem mondták még meg nekem, hogy 2 vagy 5 nap kihagyás vár rá. Nem tudom meddig lesz harcképtelen, de csak napok kérdése.”

Az Arsenal önbizalmáról az új szezon előtt?

„A bölcs önbizalom jó dolog, hitet ad neked a következő meccs előtt. Megmutatja a játékosok számára, hogy valamit jól csinálnak, ezen kívül most kezdődik a Premier League. Minden meccsen a szükséges teljesítményt kell nyújtatnunk. Két ravasz meccs vár ránk londoni csapatok ellen (West Ham, Crystal Palace), majd rögtön jön a Liverpool. Oda kell figyelnünk nagyon, mert tavaly nem sikerült jól a kezdés.”

Petr Cech?

„Jól teljesített. Talán hatott a Chelsea játékosokra is, mert érezhették, ahhoz hogy gólt szerezhessenek, tökéletes lövésre van szükségük. Amikor erre van szükség, akkor túlságosan jól akarod csinálni. Például ezt próbálta Eden Hazard is, amikor helyzetbe került a kapu előtt.”

A támadói opciókról?

„A meccsektől függ. Kipróbáltam az opciókat, amiket játszathatok a szezon folyamán. Ma Theo Walcottot szerettem volna üres területekre futtatni. Az első félidőben nagyon jól játszott, de nem kapott sok segítséget. A második félidőben mikor Giroud beállt, akkor ő már fizikálisan is fel tudta venni a versenyt, amire akkor pont szükségünk volt.”

Igazak a Karim Benzema pletykák?

„Nem, semmi sem történik. Őszintén nem. Nem tudom ki hozza ezt folyton fel. A spanyol vagy az angol sajtó talán? Nem tudom.”

Forrás: Arsenal.com


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
titi1982 véleménye:
2015-08-02 22:34
Az igazolásokról csak annyit, hogy Arteta helyett mindenképp kell vki mihamarabb. Carvalho jó is lenne. Nekünk olyan csatár kellene, aki:gyors, meg tudja tartani a labdát, tud cselezni és belövi nagy %ban a helyzeteit! Na már most Walcott gyors. Giroudrol egyik sem mondható el, max a labdatartás, feltéve ha azt át tudja venni! Ezért várom nagyon Benzemát! Gondoljuk el ha Agüerot megszerezné a real, jöhetne Benzema és kihúznák a city méregfogát, ami nekünk nem jönne rosszul! ;)
 
Profil
Üzenet
titi1982 véleménye:
2015-08-02 22:27
Cech elkezdte, amiért idejött. Koscielny tényleg BOSS volt. Merte az oszlop. Coqulen azt tette amiért ő fog maradni a vkp-nk! Özil labdái hihetetlenek. Cazi nagyot hajtott. Oxi hihetetlenül motivált volt, gyors és technikás! Ő volt ma a nyerőemberünk! :) Gondoljunk bele, ha visszajön Alexis...
 
Profil
Üzenet
titi1982 véleménye:
2015-08-02 21:44
Kössz roszko
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2015-08-02 21:30
Röviden állítólag egy ajánlatot szeretnénk tenni benzemárt ,42,5 millio font , Kewon örülne Benzemanak ,szerinte MU és mi szeretnénk egy csatárt de ez majd az utolsó pillanatokban fog eldőlni. Wenger szerint jó igazolás volt Özil . Van szó még arról hogy tavaly gyengén kezdtünk míg a Cheslea nem és ezért lettek ök a bajnokok . Ja és hogy Carvalhot is szeretnénk megvenni .Kb tő mondatokban .
 
Profil
Üzenet
titi1982 véleménye:
2015-08-02 20:49
Valaki fordítson már légyszí
 
Profil
Üzenet
mrkvcspl véleménye:
2015-08-02 20:43
Még el sem kezdődött a szezon, de Wilshere-nek máris bokaproblémái vannak. Nem túl biztató. Egyébként végre egyszer keményen játszottunk mi is, a főférgeket csak a saját játékukkal lehet megverni. A sok kihagyott helyzet azért zavaró.

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (17 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 17
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design