Henry: „Alexis meghozta az X-faktort”
2015-06-19 22:11 | Írta: boszibence | Kategória: Interjúk

A chilei válogatott játékos első szezonjában 52 meccsen 25-ször volt eredményes, elsöprő fölénnyel nyerte meg a klub Év játékosa választást.

Henry nagy rajongója Alexisnek, és szerinte a következő években újabb dicsőségekhez segítheti az Ágyúsokat.

„Ha Arsenal drukker vagy, akkor ilyen meccsnyerő játékosra vártál”- nyilatkozta Henry. „Nézzék meg, mit művelt az FA Kupa döntőben, valamint érkezése óta, több mint óriási.”

„Egyre többet akarunk tőle látni, és tudom, hogy még rejteget mást is a tarsolyában. Ha egy olyan játékosod van, mint Alexis Sanchez, akkor ő az X-faktor.”

„Olyan játékos aki meg tudja változtatni a meccseket. Imádom, ahogy játszik, teljes szívét kiteszi a pályára, és ezt a szurkolók is szeretik benne.”

„Arsenal drukkerként nagyon izgatott vagyok a következő szezon miatt, remélhetőleg tudunk pár új játékost igazolni, de ha olyan játékosod van, mint Alexis Sanchez, akkor bármi megtörténhet. Remélhetőleg bajnoki címig inspirál minket.”

Forrás: Arsenal.com


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
kalocsapi véleménye:
2015-06-22 12:14
Így van ahogy írod, roszko. Szépen épül a csapat, és erősítjük a kényes pontokat. Ha három részre bontjuk a csapatot a középpályánk már most lenyűgöző és rengeteg lehetőséget ad Wengernek.Sanchez érkezésével elkészült a nagy mű. :) A védelemre tavasszal nem lehetett panasz (kis túlzással talán a Monacot leszámítva), de ha Coquelint is ide soroljuk akkor megvan a kapcsolat a két szekció között. A cseh kapussal aztán tényleg felkerül az i-re a pont. Ami még bicegős, az az utolsó ember kérdése ott elöl. Ha oda érkezne még egy megbízható gólgyáros akkor aztán nincs mentség, menni kell az aranyért. :)
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2015-06-22 11:56
Az az igazság , legalábbis én úgy fogom fel a dolgot , hogy a csapat a keret minősége elérte az a szintet , hogy erősíteni tudjuk a keretet valóban csak klasszis focistákkal lehet . Na most Cech az , ráadásul nyerő típusú ember és igazi vezér alak PL és nemzetközi futball a kisujjában van . Ez egy soha többé vissza nem térő alakalom ,hogy Seaman után végre újra egy klasszis portásunk legyen . Sisi-t nagyon sokra tartom és Ospinátis nagyon jó kapusnak tartom még azt se zárom ki ,hogy pár év múlva rájuk is azt lehetne mondani ,hogy klasszis kapus de jelen pillanatban nem és ha már itt tartunk szerintem De gea de még Courtois sem az és nem képviselik azt a színvonalat amit jelen pillanatban Cech vagy Buffon . Gyakorlatilag Mou a kezünkre játszotta a kapusok Messijét vagy ha tetszik CR7-t . Ez ,hogy Cech kiszorult a Chelsea kapujából hát nem a focipályán dőlt el hanem asztalnál fehér abrosz felett . A Belga a trónkövetelők között a legkimagaslóbb és ha Chelsea nem csap le akkor nem bírták volna megtartani ezt hogy a Belgát preferálta Mou inkább szól a jövőnek mint a jelenlegi helyzetet mutatná . Chech a jelen embere és még van benne simán 5 ,6, év simán lehet rá épitni csapatot . Ahogy annak idején mi Seamen-re vagy Fergi Van Der San-ra . Biztos ,hogy nem igazságos ez se Sisivel se Ospinával de ez a profi sport és ök profi sportolók, ez mindig benne van a pakliban . Gondoljunk bele Özil Santi Alexis mennyit javított a csapatunkon vagy annak idején Campbell,Berkamp de ne maradjunk a közelmúltnál Özilt Santit , Alexist ,hogy bírtuk megszerezni , kihasználtuk az adandó alkalmat nem voltak betervezve , mert manapság ilyen szintű játékosokat erőből nem tudunk megvenni ezért ésszel ,csellel , türelemmel kell megszereznünk . Fel lennék háborodva ha egy Courtoist vagy egy De Geat akarnánk ide hozni mert nem tartom jobbnak Siséktől őket lehet hogy most magasabban jegyzettek de szerintem minimális különbségek vannak köztük az eggyik hamarabb ér be a másiknál ..stb de hogy tehetségesebb vagy jobb kapusok a Siséktől hát erősen megkérdöjelezem . Viszont egy Cech az már más kérdés , a jelenlegi kapusaink fiatalok még és rengeteget tanulhatnak Cechtől és pár év múlva akár mi lehet még . Az Arsenalba egy klasszis kapus kell mert a csapat stílusából fakadóan komoly feladat elé van állítva. Cech ha érkezik remélhetőleg rengeteg pontot fog nekünk hozni főleg a nagy meccseken és nem csupán azzal ,hogy hogy véd hanem azzal ,hogy egyáltalán velünk van . Alexis nem csupán a góljaival és cseleivel tett minket jobbá hanem azzal is erőt önbizalmat ad a többieknek , mindenkit motivál egy ilyen nagy név még Wengert is .
 
Profil
Üzenet
kalocsapi véleménye:
2015-06-22 11:12
Pér évvel ezelőtt ha valaki azt mondja, hogy egyszer még látni fogom Fabregast Chelsea, és Cech-et Arsenal mezben esküszöm a képébe röhögök. Fura. :)
 
Profil
Üzenet
szasza86 véleménye:
2015-06-22 07:36
Mert akkor még nem tudtuk hogy Cech nékünk is eladó lesz. Egyébként nem feltétlen kell eladni Ospinat. Mehet Wojo pld. kolcsonbe is....! Hót mindegy ki a 2. számú kapusunk mert a maradék egy színvonalon van. Szar ezt mondani de a cselzis sapkas u7 ig veri sz összes kapusunkat :)
 
Profil
Üzenet
lesliek72 véleménye:
2015-06-22 07:05
Azért, hogy most eladjuk!:-)
 
Profil
Üzenet
Pisti200 véleménye:
2015-06-22 01:36
Akkor minek vettük meg Ospinát?

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (23 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 41
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design