Mérkőzés utáni interjú
2015-05-05 19:03 | Írta: arsenal1995 | Kategória: Interjúk
Arséne Wenger nyilatkozott a médiának, miután csapata 3-1-es győzelmet aratott a Hull City otthonában hétfő este.

Arról, hogy ez volt-e a szezon egyik legjobb teljesítménye...

"Azt a célt tűztük ki magunknak, hogy folytassuk a jó sorozatunkat, de ugyanakkor fejlődjünk csapatként. Úgy gondolom, hogy fejlődtünk a szezon során. A ma esti mérkőzés jól bizonyítja, hogy fejlődünk, és nagyon minőségi játékot tudunk játszani. Úgy játszottunk, ahogy szeretünk, és a mérkőzés nagy részében olyan minőségben, ahogy szerettük volna."

Arról, hogy még nagyobb különbséggel is győzhettek volna...

"Az volt a meglepetés este, hogy olyan gólokat szereztünk, amiket nem érdemeltünk volna meg, viszont amit gólra kellett volna váltanunk, azokat nem sikerült."

Jack Wilshere-ről...

"Tele van energiával, és visszanyerte a robbanékonyságát. Természetesen nagyon nagy pozitívum a visszatérése."

Arról, hogy az Arsenal hogy állt a mérkőzéshez...

"A mérkőzés előtt úgy gondoltam, hogy nagy nehéz mérkőzés vár ránk. Volt néhány fordulópont a mérkőzésen - például mi szereztük az első gólt, a védőink nyugodtak maradtak, ha náluk volt a labda, és egész végig mi irányítottunk. Nem voltunk igazán nyomás alá helyezve. Jó technikai megoldásokkal sikerült kiszabadulnunk a szorult helyzetekből, és ez levette a csapatról a nyomást. A játékosok gyors mozgása miatt mindvégig veszélyesek voltunk a kapura."

Arról, hogy mennyire nyűgözte le Wilshere...

"Nem lepődtem meg a játékán. 3-1-es állásnál cseréltem be, és még akkor nem dőlt el a mérkőzés. Ha szemernyit is kételkedtem volna benne, akkor nem küldtem volna fel a pályára. A pénteki sajtótájékoztatón elmondtam, hogy ez volt az első hét, amikor az edzéseken visszanyerte a sebességét. Ma ezt láthatták, hogy így tényleg visszanyerte. Még mindig nagyon türelmesnek kell vele lennünk. 5 és fél hónapot hagyott ki."

Arról, hogy milyen fontos eljutni 100 gólig...

"Először is ez azt bizonyítja, hogy támadó csapat vagyunk, és szeretünk támadni. A legfontosabb az, hogy fejlődtünk a tavalyi szezon óta, és az emberek másként néznek ránk, mint szeptemberben."

Arról, hogy mi változott az Arsenalnál...

"Kiegyensúlyozottak vagyunk, és a kiegyensúlyozottság a minőség egyik jele. Az utóbbi időben több erőpróbán is jól helytálltunk. Nagyon fontos, hogy a csapat továbbra is javulni és fejlődni akarjon."

Arról, hogy az Arsenal jövőre a bajnoki címért fog-e harcolni...

"Majd augusztusban térjünk vissza rá. Adjanak nekem egy kis pihenőt augusztusig. Most jól kell befejeznünk a szezont. Ha sikerül megtartanunk a formánakt, akkor második helyen végezhetünk, és még ott van az FA-kupa döntője is. Majd ezek után meglátjuk, hol állunk."

Arról, hogy az Arsenal csalódott-e, hogy nem végezhetnek már az élen...

"Mindent tőlünk telhetőt megtettünk idén is, hogy visszatérjünk a harcba, és volt néhány fordulópont ebben a szezonban is. Az első az volt, hogy nem kezdtük jól a szezont, a második talán a QPR elleni mérkőzés volt, ahol a Chelsea nagyon biztos volt a dolgában. Amikor a bajnoki címért folytatott harcban egy csapat megnyer egy ilyen mérkőzést, néha azt hiszi, hogy ez már tényleg az ő éve lehet. A Chelsea nem hullajtott pontokat a QPR és a Manchester United ellen sem - nagyon kiegyensúlyozottak voltak, és csak két mérkőzést buktak el."

Arról, hogy a második hely többet ér-e, mint a harmadik...

"Igen, számomra többet ér. A csapat mindig a lehető legjobb helyen szeretne végezni. A versenyszellemünk miatt mindig biztosnak kell lennünk benne, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból a végsőkig - a labdarúgás erről szó. Nagyon szoros lesz a küzdelem a második helyért. Ma este már majdnem bebiztosítottuk a helyünket a legjobb négy között, de tartsuk meg a jó sorozatunkat, és lássuk, mi sül ki belőle."

A Bajnokok Ligája-selejtező elkerüléséről...

"Jobban fogunk aludni nyáron, ha sikerül."

Mit kell tennie az Arsenalnak, hogy jövőre versenyképes legyen...

"Meg kell nyernünk a mérkőzéseinket, mint mostanában tesszük. Nem vagyok próféta. Ez megjósolhatatlan, és senki sem tudja, milyen erős csapatunk lesz a szezon elején. Az a fontos, hogy a szezon végén azt gondoljuk, hogy fejlődtünk és előreléptünk, és hogy nagy legyen az önbizalmunk. Jövőre jól kell kezdenünk a szezont. Kik fognak küzdeni a bajnoki címért jövőre? Nagyon nehéz megmondani."

Arról, hogy az Arsenalnak még több győzelmet kell-e szereznie jövőre...

"A hangsúly mindig a minőségen van. Nagyon keményen küzdünk azért, hogy a játékunk jó legyen, és nem tudom elképzelni, hogy azt mondjam a csapatnak, hogy nem érdekel a játékunk minősége. Megeshet, hogy a csapat jól játszik, de nem nyeri meg a mérkőzést, de 38 forduló alatt a játék minősége meglátszik az eredményekben. Nem mindig, de legtöbbször igen."

Danny Welbeckről...

"Napok kérdése a visszatérése. Begyulladt a térde."

Forrás: Arsenal.com

HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
gylynyo véleménye:
2015-05-08 08:30
Ha tavaly az Atletico bajnok és BL döntős lett, tavalyelőtt a Dortmund lett BL döntős, azelőtt pedig a CFC nyert BL-t bajnoki hatodikként, akkor azt mondom, hogy egyáltalán semmi akadályát nem látom, hogy jövőre odaérhessünk akár mi is.. Nem kell hasraesni az agyonhájpolt "szupercsapatoktól". Sokkal-sokkal kisebb dolgokon múlik, mint azt a legtöbben gondolnák. (Ez mindig is így volt, a múltban is. Például ha Bergkamp belövi a tizenegyest a MU ellen a nyolcvansokadik percben, a híres MU tripla helyett nagyon könnyen lehetett volna Arsenal dupla.. Ehelyett Giggs a hosszabbításban meglőtte a történelem egyik legnagyobb gólját, az Arsenal pedig nem tudott felpörögni az utolsó bajnokira.)
 
Profil
Üzenet
RayPK véleménye:
2015-05-07 14:21
szerintem a Bayern erősebb mint a Barca. annyi volt a különbség, h Messi jó napot fogott ki és lecarryzte a meccset
 
Profil
Üzenet
lesliek72 véleménye:
2015-05-07 14:16
Azért az is kellet, hogy a Bayern tele van sérülttel. Csak a Robben, Ribery, Alaba hármas olyan, mint ha hiányozna a Barcából Neymar, Messi Piké.
 
Profil
Üzenet
kalocsapi véleménye:
2015-05-07 13:45
Nagyon messze vagyunk mi még az olyan nagyágyúktól mint a Bayern. :/ A két spanyolról nem is beszélve. De tőlük mindenki le van maradva. Főleg a katalánokról beszélek. Az, hogy mi angol 2-ként esélytelenek vagyunk ellenük mutatja azt is mekkora a differencia nemzetközi szinten! A Bayern ugye ott szopta meg, hogy nincs riválisa a bajnokságban, nem tudnak felpörögni a Bl-re. Megszokták, hogy körbe van nyalva a seggük. Hehe, nagy pofon volt ez nekik. :) De a Barcelona ellen Jose is csak a futballgyilkos taktikájával nyerhetne. Kis túlzással 10-ből mondjuk 1-szer verné meg a Chelsea ezt a katalán csapatot most. Igaz Mourinhonak ennyi bőven elég ha betolja a buszt. De ugye idáig el kellett jutni, ami nem sikerült nekik (szerencsére...). Visszatérve ránk: A Juve is eljutott valahogy a 4-ig szóval... Ha minden évben annyit fejlődnék mint az elmúlt 2 évben folyamatosan, és folytatnánk a sztárok igazolását akkor 3-4 év múlva lehetünk mi az új Bayern. Ők is csak pár éve tértek vissza igazán az elitbe. De hát egy Barcelona az teljesen más galaxis és ki kell mákolni, hogy ők ne jöjjenek szembe ha BL-t is akarunk nyerni addig amíg Messiék ott tolják. :D
 
Profil
Üzenet
cserarzi véleménye:
2015-05-07 09:18
titi1982 simán kikapnánk tőlük de mind1 :D
 
Profil
Üzenet
Vadallat véleménye:
2015-05-06 23:33
[link] Ezt nézzétek

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (17 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 17
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design