Walcott előtt nagy jövő áll
2015-04-16 21:23 | Írta: arsenal1995 | Kategória: Interjúk
Arséne Wenger bízik benne, hogy Theo Walcott maradni fog az Arsenalnál, és még sok gólt fog szerezni a klub színeiben.

Az angol válogatott játékos most próbálja visszaszerezni az erőnlétét és az élességét hosszú térdsérülése után, és akár szombaton pályára is léphet a Reading elleni FA-kupa elődöntőben.

"Szerintem Theo előtt nagy jövő áll" - mondta Wenger.

"Most tér vissza egy nagyon-nagyon hosszú, súlyos sérülésből. Hétről hétre egyre jobban teljesít, nagyon fiatal, és úgy gondolom, hogy sok gólt fog szerezni a jövőben, mert az intelligenciája megvan a futballhoz, és emiatt nagyon szeretném, hogy maradjon a klubnál."

Wenger Mikel Artetát és Tomas Rosickyt is a klubnál akarja tartani. "Igen, úgy gondolom, hogy ők jövőre is itt lesznek. Az ő jövőjük május végén fog eldőlni" - mondta. De a menedzser szerint még túl korai a nyári átigazolásokról beszélni.

"Nem mondhatok Önöknek semmilyen nevet, mert jelenleg azon vagyunk, hogy elérjük a kitűzött céljainkat a szezon végén" - mondta.

"Most már minden mérkőzés életbevágó, és csak a saját játékunkra akarunk koncentrálni. Jó csapatunk van, amelyben jelenleg 24 játékos áll rendelkezésre, és ott van még Podolski, Sanogo és Joel Campbell is kölcsönben."

"Ezért számunkra elsődlegesen a jó felkészülés lesz a fontos, és ha valahol erősítésre szorul a csapat, akkor igazolni fogunk."

Forrás: Arsenal.com

HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2015-04-17 18:06
Vereségén én se de a mértékén annál jobban , meg ,hogy hogyan . Azt gondolom ,hogy idén akkora Bunda csapat a Bayern mint Ibra egója vagy Lordé . Idén a City az idegenbeli találkozóit a BL-ben eladja . Mintha csak a City meccset láttam volna újra . Az első két gól annyira nevetséges volt Alonsónak látni kellett hogy jön az ellen és ugyan ez volt a második gólnál is . City ellen ugyan ezeket játszották el . Meg ha bele gondolok ha ez nem direkt volt akkor nagyon érdekes ,hogy pont Guardiola nem bassza ki ezeket az embereket a keretből . Már tavaly érdekes volt mikor rekordot döntve megnyeri egy csapat a bajnokságot onnantól kezdve húzunk egy vonalat és sorba kapják a zakókat kivéve a BL . Sérülések ide oda bomba erős keretet állítottak ki a Bayorok és ilyen játékosok ,hogy Dante meg Alonso ilyen hibát vétsen 45 perc alatt ,hát nagyon érdekes . Meg az is ,hogy ugy szerzi meg a Barcalona a vezetést hogy elvileg Silva a sérült szilva nem bír vissza menni és az ő területén indulnak meg a Katalánok és szerzik meg a vezetést , de ott van a Wolsburg az még egy szép eset Higany góljánál mennyire érdekes volt az látni ,hogy a védő utol éri és kínosan figyel a bekk ,hogy nehogy zavarja a lövésben . Vagy a Real meccs egy a Vb-n leszerepelt szerintem korrupt bíróval aki szét fújva a mérkőzést ügyel arra ,hogy nehogy megkontázzák a Realt akit az se zavart ,hogy Ramos a szeme előtt T.K.O a le Mandzukicot vagy Carvajal állámokfutása. Érdekes dolgok ezek. A nagy Tippmix mesterek figyelmezették az emberek ,hogy kerüljék ezeket a mérkőzéseket mert túl sokan fogadnak, ami nem is csoda ismert csapatok játszottak mindenki ismeri őket ezért eléggé könnyen meglehetett jósolni a papírformákat . Nem hittem nekik buktam is zsinórba 3 nap :)
 
Profil
Üzenet
gylynyo véleménye:
2015-04-17 17:26
Ez hol jó hír? Abumeyang nem jobb, mint Gervinho.. Tehetséges, erős, gyors, de olyan kőbuta, hogy fáj nézni. Esélytelen, hogy ennyi pénzt adnánk érte.
 
Profil
Üzenet
Pisti200 véleménye:
2015-04-17 16:56
Én nem látok a Bayern vereségben semmi furcsát. A meghatározó emberek hiányoztak. Robben,Ribery,Swajni,Alaba........ nem volt lendület a támadásokban a védelem meg kula volt. Mondjuk nekem nem tetszik a Gardiola féle Bayern.
 
Profil
Üzenet
titi1982 véleménye:
2015-04-17 13:31
[link] Végre egy jó hír! Bár Dybalanak jobban örülnék, de szerintem őt elviszi a Juve(bár most olvastam, hogy Cavanival megegyeztek). Szép kis nyár lesz ez! :) Remélem tudunk egy olyan gamert igazolni, akit a "fél világ" szívesen látna soraiban!
 
Profil
Üzenet
titi1982 véleménye:
2015-04-17 13:28
Nagyon fontos valóban az orvosi stáb! Lehet vannak jobarátai Pepnek, akiknek kellett a hely! ;) Egyébként a mi Wengerünk évekig hasonló problémával tartott minket a Bl-ben. Most már azért is szurkolok a portonak! Számomra az egyértelmű esélyes a Barcelona. Nagyon egyben vannak!
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2015-04-17 11:29
Müller-Wohlfahrt a Bayern orvosa felmondott miután a hírek szerint őket okolták a Porto elleni fiaskó miatt . Nem tudom ki hogy van vele de szerintem Guardiola most túl lőtt a célon , mert lehet hogy van feszültség köztük ,de kedden történteket nem lehet megmagyarázni a sérülésekkel. Plusz a Saktar és a City ellen is műveltek furcsa dolgokat pedig akkor nem volt hasonló gondjuk . Most a sérültek megmaradtak de elvesztett egy legendás szakembert és csapatát . Bár nem látok bele a belső dolgokba de azt tudom hogy a fociban gyilkolnak a nevesebb szaktekintélyekért és legalább akkora a verseny értük mint egy világ klasszis futballistáért, csak nem annyira a világ szeme előtt történik . Mi aztán tudjuk mennyire fontos ez a pozíció és mennyit számít akár egy személy is hiszen Forsythe érkezésével, ami csak a kezdet remélhetőleg érezhető javulás tapasztalható a sérülések terén .

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (24 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 4
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design