Mérkőzés utáni interjú
2015-03-02 12:16 | Írta: boszibence | Kategória: Interjúk

Vajon ez volt a vihar utáni csend?

„Ami nagyon fontos volt ma, hogy mentálisan választ adtunk. Büszkék vagyunk erre a válaszra, amit ma mutattunk. A védelmünk sokkal éberebb volt ma, mint szerdán. Tudjuk, hogy jobb dolgokra is képesek vagyunk a labdával, de számunkra az volt a legfontosabb, hogy győzelemmel válaszoljunk. A szezon hátralévő szempontjából is fontos volt, hogy ma nyertünk.”

Olivier Giroud?

„Nagyszerű gól volt. Nagyon jól válaszolt, és nemcsak a góljának örülök, hanem a munkamoráljának is, amit az első perctől az utolsóig nyújtott.”

Akarta pihentetni Giroudt?

„Nem igazán, fontos játékos a tizenhatoson belül a jelenlétével mind támadó mind védekező oldalon. A 90 perc játékidő miatt aggódtam inkább. Szerdán 65 perc után lecseréltem, szóval akkor csak egy órát játszott. Ezek az összetevők mind szerepet játszottak a döntésemben. Ha egy játékos kihagy pár helyzetet, és a következő meccsen már nem is játszik, az elég durva váltás, úgy gondoltam, hogy a jelenléte fontos lenne az Everton ellen.”

A vezető szerep hanyatlása?

„Cazorlának jó meccse volt, a védőinknek úgyszintén. Megértem hogy egy ilyen meccs után kapunk kritikákat, de ez nem állandó, alkalmanként lehet hogy nem mindenki koncentrál a helyes dolgokra a meccsen. Szerintem túlságosan dominálni akartunk a Monaco ellen, és elfelejtettünk egységesen védekezni. Ma nagyon mélyen védekeztünk, fontos volt, hogy visszaszerezzük az önbizalmunkat hátul.”

Francis Coquelin?

„Eltörte az orrát. Nem tudom meddig lesz harcképtelen, remélem egyáltalán nem. Nem tudom, hogy műteni kell-e vagy sem.”

Gabriel?

„Biztatóan játszott. Meglepődött a párharcok erősségén párszor, de nagyszerűen szerelte Lukakut az első félidőben. Nagyon koncentrál, és gyors is.”

Az Arsenal szurkolók szeretik a gyakorlatias védőket?

„Mindannyian szeretjük. Nehéz manapság jó védőt tartani.”

Coquelin döntése volt, hogy a pályán maradt?

„Azt mondta nekem, hogy vérzik, de marad a pályán. Másodszorra, mikor megint megütötték már le kellett cserélnem. Az orvosi személyzet azt mondta nekem, hogy pályán maradhat.”

Coquelin elszántsága?

„Pályán akart maradni. Nem régóta játszik rendszeresen nálunk, így természetesen nem akar lejönni.”

Az Evertonról?

„Jó csapat. Nagyon jó csapat, ebben a ligában az együttesek között nagyon kicsi különbség van, ha egyszer nem nyersz és elveszted az önbizalmadat, akkor azt több vereség követi.”

Olivier Giroudnak nehéz hete volt?

„Jól ismerem már, ezért is tartottam a csapatban. Beismeri, hogy rosszul játszott múltkor, de képes válaszolni erre, mert megvan hozzá a képessége.”

Az Arsenal tovább emelkedik majd?

„Attól függ milyen emelkedés. Hárommal több pontunk van, mint múlthéten, és ha megnézzük november óta a bajnoki teljesítményünket, akkor szerintem jó pozícióban vagyunk. A gördülékenységen még van javítani valónk, de ma a fő célunk csak a győzelem volt.”

Forrás: Arsenal.com


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2015-03-03 11:20
bassethound te helyedbe én meg mélyen hallgatnék mert ha nem itt írogatnál azt hogy mit azt inkább ne is firtassuk .Mert mindenre tippelnék ,hogy milyen drukker vagy ,de hogy ágyus nem az biztos .
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2015-03-03 11:12
Jimcer minek kéne ? Vagy már 100 szor leírtam én is , hogy a sérülésekben van felelősége a stábnak és az öregnek is . A menesztésekkel már nem értek egyet , mert 1ez ennél összetettebb probléma 2 amit neked is feltettem kérdést multkor és csak halkan jegyzem meg még mindig nem válaszoltál, miért vagyunk abba biztosak hogy az általunk jobbnak ítélt szakembereket le tudnánk e igazolni, eggyáltalán akarnak e váltani ? Mellesleg minek most elküldeni egy komplett stábot mikor ,mikor felismerve a problémát változtatásokat hajt végre , hajott a közelmultban és készül hajtani a közeljövöben . Utoljára még csak annyit nem tudjuk pontosan a problémát és ha még sejtjük is azt meg pláne nem tudni miért nem tudtunk ezen eddig javitani .
 
Profil
Üzenet
Songi véleménye:
2015-03-03 07:00
Én kapásból az orvosi stábot rúgnám ki! Mert szerintem fingjuk sincs miről szól ez a szakma. Évek óta annyi sérültünk van, mint a többi PL csapatnak összesen! Ezért nem tudunk versenybe szállni a PL győzelemért. Utána rúgnám ki Wengert és akkor kiderülne az is, hogy az Ő edzéspolitikájával volt e gond! Véleményem szerint az öreg edzésmódszerei túlterhelik a játékosokat, az orvosi stáb pedig egytől-egyig töketlen! Aki mást gondol az elfogult! :)
 
Profil
Üzenet
titi1982 véleménye:
2015-03-02 22:35
Imádom itt az embereket! Komolyan mondom közülünk egy komplett szakmai stábot ki lehetne allitani a kedvenc csapatunk élére és Wengeréket elzavarni a sunnyogóba! :D Simán lehülyézitek azt az embert, aki a világbajnok németekért felelt! Pontosan olyanok vagyunk mint az ARSENAL! :) Vannak hibáink, néha nem tudunk higgadt fejjel gondolkozni, de a szívünk akkor is visz előre és nem adjuk fel akármilyen formában is vagyunk! És ez igy van rendjén! :) Abban is biztos vagyok, ha bajnokságot megnyernénk és következő szezonban nem lennénk dobogón "csak" Bl helyen, sokan akkor is kritizálnának mindenkit! Én is szoktam néha és nem is tagadom, mert mai napig nem szívesen látom a csapatban Mertét, Artetat, Giroudt és Nachot. Az egyetlen Cazorla aki meggyőzött, hogy van helye nálunk, de ha elmegy jövőre és mondjuk egy Firminot hoznak helyette, nem fogok sírni! Ami kicsit biztat az az hogy Sanchez, Coqlen, Ospina (talán Gabriel is később ) személyében lettek szerethető játékosaink! Csak igy tovább!
 
Profil
Üzenet
RayPK véleménye:
2015-03-02 22:29
vagy esetleg azzal vezeted le a napi frusztrációdat, h itt szapulod a stábot és a játékosokat? mert ha igen, szerintem rossz helyen teszed. jobban járnál egy bokszzsákkal
 
Profil
Üzenet
RayPK véleménye:
2015-03-02 22:24
basset, mintha nem lett volna 6 milliószor leírva, h Giroud nem egy világklasszis, köze nincs az elődökhöz képest, ezt mindneki tudja, de pillanatnyilag nincs olyan, aki elérhető és jobb lenne nála. amúgy meg egy ilyen sérülésnél szerintem a játékos feladata, h megítélje, tud e még hasznosan játszani és közölni az edzővel. persze az edzőé a végleges döntés. néha úgy érzem, h bármi törtnénik, nyerünk, vesztünk, neked mindig kell valaki (álatlában Giroud és Wenger), akibe beleköthetsz. ha véletlen idegenben a Monacot megverjük 6-0ra és Giroud lő 5 gólt, biztos belekötnél, mert a 6 helyzetéből csak 5öt lőtt.

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (27 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 9
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design