A derbiről, Kaneről
2015-02-07 18:57 | Írta: boszibence | Kategória: Interjúk

A meccsről?

„Jól védekeztünk. Hamar gólt szereztünk, de nem mentünk elégszer előre. Ha támadtunk, akkor mindig veszélyesek voltunk, de túlságosan a védekezésre koncentráltunk? Szerintem igen. Túl sokat hibáztunk az átlagoshoz képest, a Tottenham uralta a pálya közepét. Nyomást helyeztek ránk, és elvesztettünk olyan labdákat is, amiket nem szoktunk.”

Harry Kane?

„Jó volt, mint máskor is. Fejlődik és nagyon elszánt. Nem áll meg, folyton hajt. Könnyű gólt adtunk neki. Aggasztó, hogy 5 perccel a vége előtt többször is hasonló hibákat követünk el hátul. Összességében szilárdan védekeztünk, de nem volt jó napunk. Tudunk sokkal jobban is játszani, ez a nap pozitívuma.”

A gólokról?

„Olcsó gólok voltak. Nem alakított ki túl sok helyzetet a Tottenham.

Rose belépője Giroud-val szemben?

„Láttam, de nem mindenki látta.”

Vajon Rosenak nagyobb büntetést kellett volna kapnia?

„Elmondtam a véleményem.”

A vereségről?

„Nagy csalódás számunkra, amit előbb le kell nyelnünk, majd a következő meccsre készülünk. Kettővel több idegenbeli meccset játszottunk, mint a Spurs, ők már 13-szor játszottak otthon és csak 11-szer idegenben. Mi pont fordítva, 11-szer otthon, 13-szor idegenben. Most a hazai formánkon a sor- tudjuk, hogy képesek vagyunk győzni idegenben is, nagy harc lesz a szezon végéig. Minden évben ez van a Spurs-szel. Koncentrálnunk kell, mert sok csapat szeretne bekerülni a legjobb négybe.”

Jó, hogy hamarosan újra játszik a csapat?

„Igen, jó. Ha jól válaszolunk, akkor nagyon jó. Otthon játszunk a Leicester ellen, aki a kiesés ellen küzd. Fel kell dolgoznunk a csalódást és készen kell állnunk a gyors válaszra.”

A csapatok a harmadik vagy a negyedik helyért harcolnak?

„4 csapat biztosan.”

Kane-nek kellene játszania az angol válogatottban?

„Aki ennyi gólt szerez, mint ő, és nem kap meghívót, azt egy másik ország hamarosan megkörnyékezi.”

Forrás: Arsenal.com


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2015-02-09 11:08
Kételd ,a nap hogy forgandó, Kételd, csillagtűz ragyog , A valót,hogy igazmondó , Csak azt ne ,hogy hű vagyok !!!!!!!!!
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2015-02-09 10:57
Na majd ha most lesz időm csinálok majd egy összehasonlítást direkt top csatárokkal és feltüntetem a helyzetkihasználást . Mostanában rengeteg meccset eldöntött nekünk és csoda gólokat lőtt , szerintem azért ez több mint középszerű. Abban én is egyet értek hogy hozzunk egy klasszis csatárt kérdés csak az hogy mikor fog sikerülni . Suarezést 50 millio font se volt elég Cavani ,meg az én szememben nem akkora sztár hogy azt mondjam rá ,hogy klasszis és abban se vagyok biztos hogy kitudná pl Giroudot szorítani . Nagyon kevés támadóra cserélném el Giroud-t. Őket meg jelen pillanatban nehéz lenne elhozni . Egyébként szerintem Giroud se 10 millio hanem jóval több ma már és a PSG ,City egyáltalán nem a realis értékeken veszik a gamereket . Az edző váltásról meg csak annyit , hogy minden évben mást kellene hozni eddig Klopp elötte Martinez , Guardiola , .stb most Simeone . Szerintem ez nem véletlen mindegyiket jó edzőne tartom ésd felőlem jöhet bármelyik mert egyik se lesz akkora legenda mint a a papa ha nyer 20 kupát valamelyik akkor is ebben a borzalmas 10 éven az öreg segített át minket és ezt soha nem fogom elfelejteni neki . Más edző már lég lelépett volna .
 
Profil
Üzenet
dennis89 véleménye:
2015-02-09 09:18
Basset, Giroud lövései gyengék? MU, Community Shield. Fejelni nem tud? Nem csak azt kell nézni, hogy hány gólt fejel, hanem, hogy hányszor fejeli le az előrebaszott labdákat pontosan a társaknak. Lassúnak lassú, de jól olvassa a játékot. Rengeteg kényszerítőben vállal szerepet. Poldi vs Montpellier, Wilshere csoda tavaly a Norwichnak, Ramsey a kupadöntőn, vagy most Rosi 2. gólja a Preston ellen. Ezek mind olyan megoldások, amik nem a körülményességre vallanak. Nem egy csel király, és mozgásban nehezen tartja a labdát, de szerintem nem egy rossz csatár. Ha beáraznánk, nem valószínű, hogy csak alsóházi klubok jelentkeznének érte. Emellett nyáron kell egy Klasszis csatár, mert nem lehet Giroud-t az elmúlt 10-15 év támadói mellett említeni (Wright, Bergkamp, Henry, RVP). Giroud még nem termelt 20 gól fölött a PL-ben, és nem is valószínű, hogy valamikor fog. Cserének, kiegészítőnek nem rossz, de ez a következő lépés a csapatépítésben szerintem.
 
Profil
Üzenet
Lesdmeg véleménye:
2015-02-09 08:40
Basset, Roszko pont arra ertette, h amiota Falcao / Cavani elhagyta az ATM-ot/ Napolit, azota nem lovik ugy a golokat. Falcaonal igazad van mert a Portoban meg az Atleticoban is jol tolta, de a Monacoban mar kozel sem annyira jol, Cavanirol.meg nem is beszelve, ő 60 millaert ment a PSG hez, es ahhoz az arhoz kepest lofasz golt lott. En se akarom vedeni Girout, mert az elmult 2 evben a hajam kihullott tole, de iden szzem is sokkal hasznosabb Nekem most Ramsey van a bogyomben, a tyukok ellen asszem 16 eladott labdaja volt es annak a fele a mi terfelunkon, amibol ok tamadtak veszelyesen, es a szezon eleje ota sok hibaval jatszik, vannak hasznos mozdulatai, de szamomra ez elfogadhatatlan, tavaly eleji jo formajanak nyoma sincs. Remelem, h visszajon majd a jo forma nala,de ha nem, vkinek valtania kene majd..
 
Profil
Üzenet
Arsenalista véleménye:
2015-02-09 08:35
Giroud jó csatár, de egyértelműen befejező csatár. Érkezik a kapu elé, jön a labda és ő befejezi. A gond akkor kezdődik, ha nem kap labdát. Ilyenkor vissza kell lépnie, be kell szállni az összjátékba, na ez már nemaz ő asztala... Ami fontos, az a fejjátéka, mert a többiek törpék, így a védekezéskor is jól jön
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2015-02-09 08:18
bassethound azért azt figyelembe kell venni ,hogy ki mennyit is játszott eddig mert ha valaki 30 meccsen lő 15 gólt a másiknak meg elegendő 20 akkor egyértelmű a dolog . A statisdztika önmagában becsapós lehet de segít megérteni a dolgokat .

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (49 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 5
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design