Mérkőzés utáni interjú
2015-01-11 18:18 | Írta: arsenal1995 | Kategória: Interjúk
Arséne Wenger nyilatkozott a médiának csapata vasárnapi, Stoke City elleni győzelme után.

A győzelemről...

"Amikor nem volt nálunk a labda, akkor is jól lezártuk a területeket, majd amikor megszereztük a játékszert, akkor pedig jól játszottuk meg. Ez a játékunk alapja. Összességében sok helyzetet alakítottunk ki, mozgékonyak voltunk, és a gyors játékunk sok problémát okozott a Stoke-nak. Ezt sikerült kihasználnunk."

Arról, hogy Alexis egyre jobban játszik-e...

"Minél jobban játszik a csapat, annál többet tud hozzátenni a játékunkhoz, ma sokat tudtunk támadni. Ma nagyon támadószellemű csapatot küldtem pályára, és Alexisnek van önbizalma. Ő más, mint Giroud, mert bármikor odaadhatjuk neki a labdát, nem ijed meg, ha futásról van szó, ezért nagyon jól beleillik a támadójátékunkba."

A teljesítményéről...

"Amikor hazai pályán játszol - a mi pályánk még télen is tökéles - és ennyi technikás játékos van a csapatodban, akkor jól lehet mozgatni a labdát. Ez volt az előnyünk ma. Számomra az a fontos, hogy koncentráltan játszottunk, a továbbiakban is így szeretnénk játszani, és hátul pedig nem kaptunk gólt. Összességében azt kell mondanom, hogy mindenki jól játszott. Az egyetlen mai negatívum, hogy egy újabb tapasztalt védőt vesztettünk el, akinek kificamodott a válla. Ez nagy gond számunkra, mert már így is kevés tapasztalt játékosunk van hátul."

Arnautovic lökéséről...

"Nem tűnt túl nagynak, ahonnan mi láttuk. Meg kell néznem újra."

Arról, hogy sikerült tartani a Stoke-ot...

"Újra megnéztem az idegenbeli mérkőzésünket. Nem mondhatom, hogy jól játszottunk akkor, mert kaptunk három gólt, de a támadójátékunk veszélyesnek tűnt. A mérkőzés elején elaludtunk, és ennek megfizettük az árát. Ma az első perctől kezdve jó iramban játszottunk, védekezésre kényszerítettük őket, és ez jelentette a különbséget."

Debuchy sérüléséről...

"Kificamodott a válla. Nehéz megmondani, milyen súlyos - specialistára van szükség. Jövő héten biztosan nem játszhat. Kieran Gibbsnek még mindig be van gyulladva a bokája. Tegnap derült ki, hogy nem tudja vállani a játékot."

Arról, hogy ez hatással lesz-e az átigazolásokra...

"Nem nagyon, mert különben is ott voltunk már a piacon. Monreal és Debuchy tudnak játszani középhátvédként, de ha Gibbs megsérül, akkor Monreal nem játszhat középhátvédként, és ha Debuchy is sérült, akkor értelemszerűen ő sem vethető be középhátvédként. Ezen a poszton kevesen vagyunk."

Chambersről...

"Chambers beteg volt. Ott volt a csapattal, de az utolsó pillanatban úgy döntöttem, hogy kihagyom a csapatból, mert az utóbbi két napban beteg volt."

Arról, hogy volt-e olyan szerelés, ami miatt nagyon mérges volt...

"Nem láttam Monreal esetét. Az idegenbeli mérkőzésen Crouch többször is használta ily módon a karját, de a mai esetet nem láttam. Nem volt súlyos szabálytalanságokkal tarkított mérkőzés. Úgy gondolom, hogy azért sikerült lehoznunk kapott gól nélkül, mert jól járattuk a labdát, így nem adtunk nekik lehetőséget a test-test elleni összecsapásokra."

A Stoke elleni hazai és idegenbeli mérkőzések különbözőségéről...

"Igen, különböző eredményeket értünk el. Néha elfelejtik, hogy az ellenfél másképp játszik, ha az Emiratesbe érkezik. Nem annyira magabiztosak, mintha otthon játszanának, és talán még kevesebb önbizalmuk volt, mint nekünk a Stoke otthonában."

Arról, hogy Szczesny hogyan érez most, hogy kikerült a csapatból...

"Nem tudom. Csak rajta múlik, hogyan viseli ezt a döntést."

Arról, hogy Ospina megtarthatja-e a helyét...

"Még nem döntöttem el. Ez csak a mai mérkőzésre szólt. Szczesny az első számú kapusunk, akivel Ospina és Martinez küzd a csapatba kerülésért."

Arról, miért hagyta ki Szczesnyt...

"Nem akarok róla beszélni, mert minél többet mondok, annál kevesebb jut el Önökhöz a mondanivalómból."

Arról, hogy a fegyelmezetlenség volt-e az oka...

"Nem, tényleg nem."

Arról, hogy az Arsenal passzainak a legjobb a hatékonysága a támadó harmadban...

"Ez a játékunk egyik alapköve, és nagyon jó ezt hallani, mert ez azt bizonyítja, hogy van bennünk lehetőség. A labdarúgás egy olyan játék, ahol reálisan kell látni a dolgokat, mert nem szabad gólt kapnunk, és ma biztosan szereztek egy kis önbizalmat a védőink. Jövő héten rangadó vár ránk, ahol jól szeretnénk támadni és szorosan védekezni. A védők ma nagyon elégedettek lehetnek, mert nem kapott a csapat gólt. A legutóbbi idegenbeli mérkőzésen meg sem közelítettük ezt a színvonalat."

Arról, mennyi idő kell még Mesut Özilnek, hogy teljesen visszanyerje az erejét...

"Egészséges. Csak mérkőzéshiánya van, de fizikálisan rendben van. Újra bele kell jönnie. Ez még kb. két-három hetet vesz igénybe."

Forrás: Arsenal.com

HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
dennis89 véleménye:
2015-01-14 15:16
Azért mostanában az NFL-ben is voltak cifra ítéletek, vissza nézés ide-challenge oda... Aki ellenszegül a rendszernek azt elmeszelik...Amikor SAF volt a MU edzője, akkor hányszor volt, hogy egy nekik rosszul fújó bíró egy ideig csak másodosztályú meccset vezethetett!? Érdekes, h a mi esetünkben ez nem történt meg Dein, vagy Dowd hibái után....
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2015-01-14 10:03
Jimcer pont ezt mondom én is , következetesek törekszenek a tiszta játékra meg ahogy mondod hatalmas taktikai sport erős fizikai terheléssel .
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2015-01-14 07:28
Arnautovic nem kap büntetést Debu miatt . Erről ennyit itt , legközelebb ugyan úgy megcsinálja , ahogy Ivanovic is megcsinálta és megcsinálja ma napig is . Ezzel ugye Debu gyakorlatilag kiszállt a szezonból . Persze Giroud 3 meccses eltiltást kapott a semmiért !!!!!!! Végül is nehogy már a a PL sztáralakulata 2-ra se legyen benne a 4-ben . Nemsokára a Soton játékosokat elkezdik felrugdosni kapnak egy fülest ,hogy lehet ,ha meg megvédik magukat majd egyből piros és 3 meccs. Mi meg a City meccsen tuti kapunk majd pirosat meg azt is kinézem a Dein úrból ,hogy egy 11-is ítél majd ellenünk a City kapuja előtt persze meg fog vakulni. Nehogy már bele szóljunk a Chelsea és City párharcába . Ilyenkor megy el a kedvem az egésztől undorító ,hogy ma már hova jutott el a futball !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sok ismerősöm néz NFL-t pont ezen dolgok miatt . Hánynom kell Blattertől , Platinitól az FA tól .
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2015-01-14 07:11
"Ha Wenger szeretne leigazolni személyesen egyeztetnék vele és aztán látnánk a továbbiakat. Az átigazolási időszak még tart. Remélem, hogy valamikor egy nagyobb klubhoz igazolhatok majd, a célom Angliában maradni." -Moussa Sissoko
 
Profil
Üzenet
Bemba véleménye:
2015-01-13 17:43
különben basset, ha tudod a tutit, hogy mi hogy működik, akkor nem írnál sértődötten, ha minekt nem támogatnak a bírok, vagy a srácok nem hajtanak, vagy érdekes eredmény születik, mert ha tudod a tutit, akkor azt is tudod h sok eredmény nem tiszta foci
 
Profil
Üzenet
Bemba véleménye:
2015-01-13 17:36
kedves basset. kösz a tanácsod, de nem turkálok senki sebében, elég ha az enyémbe nyúlok, és végképp nem érdekel, h csóringernek neveznek. persze ez a ne nézza a zsebembe azon vállalkozók általános szövege, akik pontosan tudják, ha a zsebükbe néznek kiderül cirmos az orruk.. hogy mit hallasz itthon és nagyvilágban, az egy dolog. az itthonira nem adnék sokat, és nem fociban, más sportágban vagyok igencsak otthon, ami legalább hoz is némi eredményt, de minden tekintetben ée vagyunk maradva a normális gondolkozástól. azt mondod meg kell fizetni őket? kiket? és miért is ilyen összeggel? mert netán aranyat szarnak?, h őszinte legyek igazából semmivel sem kéne többet kapjanak mint egy dokmunkás, vagy egy gladiátor, mert semmivel nem járulnak hozzá a világ szellemi fejlődéséhez, hogy mást ne mondjak, egy orvos ismerősöm éjszakai ügyeletre 300 huf nettot kap oránként, és ne tegyök már össze a munka hasznosságát. az igazság, az hogy ez már nem foci, ez biznisz, és elszállt a ló mindenkivel. nem egészséges, és tisztelendő, ha valaki nem áll be ebbe a sorba minden gondolkodás nélkül

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (64 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 37
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design