Mérkőzés utáni interjú
2014-12-29 13:58 | Írta: arsenal1995 | Kategória: Interjúk
Arséne Wenger nyilatkozott a médiának csapata West Ham United otthonában aratott 2-1-es győzelme után.

A győzelemről...

"Megérdemelten győztünk. Ez tipikusan olyan mérkőzés volt, ahol mindkét fél nagyon akarta a győzelmet, ezért jónak kellett lenni a levegőben és a földön egyaránt, valamint ki kellett használnunk a félidő előtt adódott lehetőségeinket. Sajnos amikor visszajöttek 2-1-re, volt 5-6 lehetőségünk, amiket nem tudtunk kihasználni, de összességében mindenki megtette a magáét."

Koscielnyről...

"Tudjuk, hogy stabilan kell védekeznünk. Amikor alapemberek hiányoznak hátul, akkor ez mindig nehéz."

Arról, hogy a legjobb négyben végezhetnek-e...

"Mindig is hittem benne, és nem vagyunk messze tőle. Most csak mindig a következő mérkőzést akarjuk megnyerni, hogy kiegyensúlyozottak lehessünk. A Liverpoolnak csak az utolsó pillanatokban sikerült egyenlítenie, és ma sikerült idegenben nyerni. Ha megnézik az utóbbi időszak eredményeit, láthatják, hogy egyre kiegyensúlyozottabbá kezd válni a csapat. Nehéz mérkőzés vár ránk a Southampton otthonában, és sajnos senki sem térhet vissza a sérültek közül. A ma játszók mindent kiadtak magukból, most pedig regenerálódniuk kell, majd pedig jól felkészülni a Southamptonból."

Arról, hogy Cazorla rúgja a büntetőket...

"Ő volt a következő a listán, ezzel Alexis Sánchez is tisztában volt. Mindenki hagy ki büntetőket."

Arról, hogy kérdés volt-e a büntető jogossága...

"Úgy gondolom, hogy biztosan büntető volt."

Coquelinről...

"Jól játszott, különösen az első félidőben. Nagyon nagy hatással bírt a játékra, majd a második félidőben elfáradt egy kicsit, de jó teljesítményt nyújtott nemcsak védekezésben, hanem támadásban is, hiszen gyorsan és pontosan passzolt. Összességében meggyőzött."

Arról, hogy taktikai okai voltak-e a bevetésének...

"Rizikós volt bevetnem, de úgy éreztem, hogy a védők elé két szűrő kell, mert az előre ívelt labdákkal nagyon jól bánik Carroll. Úgy gondolom, hogy jól döntöttem."

Az Arsenal kreativitásáról...

"Amikor ma nálunk volt a labda, kicsit másképpen játszottunk, de így is veszélyesnek tűntünk. Nem tudtuk lezárni a mérkőzést - ezt pedig a kapusuk teljesítményének köszönhetjük. Néha ez a kihagyott helyzeteken múlik, máskor pedig az ellenfél kapusa nagyon jó. Összességében sok helyzetet alakítottunk ki. Ha megnézik a mai eredményeket, láthatják, hogy nem esett sok gól. Két nappal korábban mindenki játszott, és ennek természetesen volt hatása a mai teljesítményekre."

A játékstílusról...

"Inkább küzdelmes mérkőzésről beszélhetünk, mint kreatív játékról, de Angliában így is tudni kell játszani, főleg amikor a csapat 40 percig 10 emberrel játszik. Amikor megnéztem, mennyit vett ki a QPR elleni találkozó a játékosokból, aggódni kezdtem a mai mérkőzés miatt. A mérkőzés előtt tudtuk, hogy nagyon meg kell harcolnunk a győzelemért, mert egy picit enerváltak voltunk, de megcsináltuk."

Arról, milyen fontos a legjobb négy...

"Létfontosságú számunkra."

Arról, hogy az Arsenal végezhet-e a legjobb négy között...

"17 éve folyamatosan sikerül, ezért hinnünk kell magunkban, hogy ez most sem fog megszakadni. Mindent meg kell tennünk értem, mert láthatják, hogy a bajnokságban mindenki nagyon keményen küzd érte. Southampton, Tottenham, Manchester United és még sok más csapat verseng a legjobb négy közé kerülésért."

Rosickyről...

"Ma pihentettem, hogy teljesen rendbe jöjjön. Amikor 10 perccel a QPR elleni mérkőzés vége előtt lecseréltem, begörcsölt a vádlija és a combhajlítója, ezért nem akartam rizikót vállalni."

Podolskiról...

"Nem tudok semmi konkrétumról beszámolni vele kapcsolatban."

Arról, hogy bízik-e Podolski maradásában...

"Jelen állás szerint senki sem fog távozni. Január elején visszatérhet Özil, ezért természetesen nagy a verseny elöl."

Forrás: Arsenal.com

HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
szasza86 véleménye:
2014-12-29 18:55
[link] de elmennék egy ilyenre az angol drukkerek közé:D ha beledöglök is de kijutok egyszer egy meccsre!!!!!!!!!
 
Profil
Üzenet
szasza86 véleménye:
2014-12-29 18:23
Hát én is sajnálnám Poldit mert nagy arc...de Én is azt gondolom hogy valamin összebalhézhattak az öreggel. Jobb lehet neki ha megy de szarabb is lehet. De 90% hogy Ő menni fog. Viszont ezt a Campbellt se értem.....az is minek van itt ha nem játszik? Szerintem abban sem bízik...adhatná a sportingnak elfele....onnan meg jöhetne a Carwalhjo gyerek inkább. Mondjuk én azt tudom elképzelni hogy vagy vesz egy nagy nevet (minimális esély) és azt rögtön kezdőbe akarom akkor látni. Vagy veszünk vkit ilyen padra ültetős helyre. Sok értelme nincs mert pénzkiadás és mindig megúsztuk hogy 4en tudnak hátul lenni. Hááát nem tudom mit lépnék de Özil is jó hogy jön visszafelé de remélem nem szélre. Walcott is játszhatna már vagy 6 percet...faszom kivan. Télen nem várok sokat mert úgyse lehet igazolni csak pénzért játékost:D az meg nálunk nem téma:D
 
Profil
Üzenet
bojan véleménye:
2014-12-29 16:13
Az Interben meg fogja kapni a lehetőséget a folyamatos játékra,nálunk már nem...Ha eddig,amikor tele voltunk sérültekkel,sem játszott szinte semmit,akkor most majd többet fog?Biztosan nem,esetleg a folyamatos kupaszereplés lehetősége ott lenne neki,de ott meg kizúghatunk rögtön az első körben is...Tehát egy jó döntés mindenki részéről ha megy...A hasznosságáról,vagyis arról hogy tényleg ér-e annyit az a halálos balos,pedig annyit hogy Wenger-nek csapatjátékosok kellenek,akik hasznosak tudnak lenni védekezésben és támadásban is egyaránt.Na most, tudjuk hogy Poldi csak a gyilkos bombáival tud a csapat hasznára lenni és gondolom Wenger számára ez nem ér annyit...Illetve Wenger szerint ez túl nagy áldozat a csapatnak és inkább ad szabadabb szerepet egy Alexis-nak,aki azért elég fitt is és kibaszott embertelen mennyiséget képes lerobotolni,míg a német gyakran 60 perc játék után is a seggén vette a levegőt.Na mindegy szidjuk az öreget meg minden,de látja ő a gyengéit és úgy döntött hogy nem éri meg szerepeltetni folyamatosan.( Arsha-nál is ez volt.)Habár a gyengéiről már a leigazolásakor is tudtunk illetve tudhattak a megfigyelők és nem hiába játszott a Kölnben,de gondolom Wenger azt képzelte hogy majd beléveri azt a stílust amit szeretne játszatni vele az Arsenalban.Hát nem jött be!Sok szerencsét kívánok neki ha elmegy,amúgy marhára szimpi arc!
 
Profil
Üzenet
dennis89 véleménye:
2014-12-29 15:47
Mondjuk, ha az interbe megy, ahogy a pletykák szólnak, azzal sem lendít a karrierjén :)
 
Profil
Üzenet
Dennis Bergkamp85 véleménye:
2014-12-29 15:34
NEM tudom, de nagyon valószínű hogy Wenger és Poldi csúnyán ősszevesztek valamin. Más okot nem tudok elképzelni hogy mért nem akarja semmi áron sem játszatni. Jobb is ha elengedi, mert így Poldi is kukába dobhatja karrierje további részét.
 
Profil
Üzenet
dennis89 véleménye:
2014-12-29 14:05
Szerencsétlen Poldi és Campbell alig játszik, a sérültek visszatérésével meg még kevesebbet esélyük lesz. Beáldoznám őket, és az árukból megvenném Schneiderlint, vagy egy másik elérhető kvalityi VKP-t

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (19 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 6
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design