Mérkőzés utáni interjú
2014-12-29 13:58 | Írta: arsenal1995 | Kategória: Interjúk
Arséne Wenger nyilatkozott a médiának csapata West Ham United otthonában aratott 2-1-es győzelme után.

A győzelemről...

"Megérdemelten győztünk. Ez tipikusan olyan mérkőzés volt, ahol mindkét fél nagyon akarta a győzelmet, ezért jónak kellett lenni a levegőben és a földön egyaránt, valamint ki kellett használnunk a félidő előtt adódott lehetőségeinket. Sajnos amikor visszajöttek 2-1-re, volt 5-6 lehetőségünk, amiket nem tudtunk kihasználni, de összességében mindenki megtette a magáét."

Koscielnyről...

"Tudjuk, hogy stabilan kell védekeznünk. Amikor alapemberek hiányoznak hátul, akkor ez mindig nehéz."

Arról, hogy a legjobb négyben végezhetnek-e...

"Mindig is hittem benne, és nem vagyunk messze tőle. Most csak mindig a következő mérkőzést akarjuk megnyerni, hogy kiegyensúlyozottak lehessünk. A Liverpoolnak csak az utolsó pillanatokban sikerült egyenlítenie, és ma sikerült idegenben nyerni. Ha megnézik az utóbbi időszak eredményeit, láthatják, hogy egyre kiegyensúlyozottabbá kezd válni a csapat. Nehéz mérkőzés vár ránk a Southampton otthonában, és sajnos senki sem térhet vissza a sérültek közül. A ma játszók mindent kiadtak magukból, most pedig regenerálódniuk kell, majd pedig jól felkészülni a Southamptonból."

Arról, hogy Cazorla rúgja a büntetőket...

"Ő volt a következő a listán, ezzel Alexis Sánchez is tisztában volt. Mindenki hagy ki büntetőket."

Arról, hogy kérdés volt-e a büntető jogossága...

"Úgy gondolom, hogy biztosan büntető volt."

Coquelinről...

"Jól játszott, különösen az első félidőben. Nagyon nagy hatással bírt a játékra, majd a második félidőben elfáradt egy kicsit, de jó teljesítményt nyújtott nemcsak védekezésben, hanem támadásban is, hiszen gyorsan és pontosan passzolt. Összességében meggyőzött."

Arról, hogy taktikai okai voltak-e a bevetésének...

"Rizikós volt bevetnem, de úgy éreztem, hogy a védők elé két szűrő kell, mert az előre ívelt labdákkal nagyon jól bánik Carroll. Úgy gondolom, hogy jól döntöttem."

Az Arsenal kreativitásáról...

"Amikor ma nálunk volt a labda, kicsit másképpen játszottunk, de így is veszélyesnek tűntünk. Nem tudtuk lezárni a mérkőzést - ezt pedig a kapusuk teljesítményének köszönhetjük. Néha ez a kihagyott helyzeteken múlik, máskor pedig az ellenfél kapusa nagyon jó. Összességében sok helyzetet alakítottunk ki. Ha megnézik a mai eredményeket, láthatják, hogy nem esett sok gól. Két nappal korábban mindenki játszott, és ennek természetesen volt hatása a mai teljesítményekre."

A játékstílusról...

"Inkább küzdelmes mérkőzésről beszélhetünk, mint kreatív játékról, de Angliában így is tudni kell játszani, főleg amikor a csapat 40 percig 10 emberrel játszik. Amikor megnéztem, mennyit vett ki a QPR elleni találkozó a játékosokból, aggódni kezdtem a mai mérkőzés miatt. A mérkőzés előtt tudtuk, hogy nagyon meg kell harcolnunk a győzelemért, mert egy picit enerváltak voltunk, de megcsináltuk."

Arról, milyen fontos a legjobb négy...

"Létfontosságú számunkra."

Arról, hogy az Arsenal végezhet-e a legjobb négy között...

"17 éve folyamatosan sikerül, ezért hinnünk kell magunkban, hogy ez most sem fog megszakadni. Mindent meg kell tennünk értem, mert láthatják, hogy a bajnokságban mindenki nagyon keményen küzd érte. Southampton, Tottenham, Manchester United és még sok más csapat verseng a legjobb négy közé kerülésért."

Rosickyről...

"Ma pihentettem, hogy teljesen rendbe jöjjön. Amikor 10 perccel a QPR elleni mérkőzés vége előtt lecseréltem, begörcsölt a vádlija és a combhajlítója, ezért nem akartam rizikót vállalni."

Podolskiról...

"Nem tudok semmi konkrétumról beszámolni vele kapcsolatban."

Arról, hogy bízik-e Podolski maradásában...

"Jelen állás szerint senki sem fog távozni. Január elején visszatérhet Özil, ezért természetesen nagy a verseny elöl."

Forrás: Arsenal.com

HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
lesliek72 véleménye:
2014-12-30 16:32
Poldi mindig is személyes kedvencem volt. Mint Klose. Ennyi...
 
Profil
Üzenet
kalocsapi véleménye:
2014-12-30 16:28
Az a rettenetes Wenger nyilatkozatában, hogy ezek szerint ennyire nem ismeri a játékosát. Pedig Podolski aztán nem csinál titkot semmiből, ami a szívén az a száján! Őszinte, csupa szív ember. És ezt onnan tudom, mert látom. Mindenki láthatja. Mert kevés olyan játékos van aki ennyire kommunikál kifelé a világgal, a rajongókkal, sportársakkal, és teljesen pozitív minden amit csinál (értsd. nem egy Bendtner...). Közvetlen lehet a valóságban is, az utcán is megjelenik, tömegközlekedik, fotózkodik a fanokkal, lenyilatkozza, hogy a büdös életbe nem lesz Spurs játékost satöbbi, sorolhatjuk, mindent megtesz a klub és a rajongók felé. És akkor egy ilyen lapot húz elő Wenger. Podolski szeret itt lenni, és nem a pénz miatt, mert Kölnben is szeret lenni és biztos vagyok benne, ha a Köln most lecsapna egyből igent mondana a játéklehetőség miatt, és a hűsége miatt. Szóval Wenger, ez nagyon nagy fekete pont. Nem akarok ebből vitát indítani, de Özil nyilván akkor sem lenne mellőzve ha lenyilatkozná, hogy gyűlöli a klubot hiszen rohadt drága volt...
 
Profil
Üzenet
cserarzi véleménye:
2014-12-30 16:20
Wenger nagyon nagyon BUTA
 
Profil
Üzenet
toloszek véleménye:
2014-12-30 16:18
Sok mindenért lehet szeretni egy embert, aki focista. Többek közt azért, mert focistaként is ember. A lányom most szólt, hogy Poldi kitette a honlapjára az alábbiakat: "Heute vor einem Jahr erreichte uns die schreckliche Nachricht von deinem Unfall Schumi. Wir wissen, dass Du weiter tapfer am kämpfen bist und deine starke Familie Dir beisteht. Und natürlich auch Deine Fans. Alles Gute, Dein Poldi". Imádom ezt az embert, mióta nálunk van. A csodálatos bal lábáért, a mentalitásáért. Hogy szeretet-közösséget akar csinálni tizen-valahány idegenből. Wenger, az isten izéljen meg: miért vagy ilyen vak?
 
Profil
Üzenet
kalocsapi véleménye:
2014-12-30 16:17
Én is biztos vagyok benne, hogy valami személyes ellentét van Wenger és Podolski között. Semmi nem indokolja az ilyen szintű hanyagolását. Legalább néha kezdő lenne, de semmi... Középen sem annyira bűn rossz, hogy néha nem küldhetné pihenőre Giroud-t. Néha csinál ilyeneket Wenger, Toure is miatta távozott. „Ami a játékost illeti, aki profi, annak az a feladata, hogy a fizetéséért cserébe mindig a topon legyen és kifejezze szeretetét a klub iránt. Bízom benne, hogy meg tudjuk tartani.” - Ez a nyilatkozat egyenesen unszimpatikus az öregtől. [link]
 
Profil
Üzenet
cserarzi véleménye:
2014-12-30 13:04
A videó láttám legszívesebben elbőgném magam ! SENKI SEM ÉRTI , h PODOLSKI miért nem játszik .... simán beférne bal támadónak de még középsőnek is jó... nem értem miért teszi ki Wenger a csapatból

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (19 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 9
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design