Kérdezz-felelek Henryval
2014-12-17 11:24 | Írta: arsenal1995 | Kategória: Interjúk
Thierry Henry bejelentette, hogy visszavonul az aktív futballtól, és a 2015-ös kezedetétől a Sky Sports-nál fog dolgozni szakértőként.

Az Arsenal, Barcelona és a francia válogatott egykori támadója leült beszélgetni David Jonesszal, és több témáról elmondta a véleményét - kezdve a saját karrierjétől a Premier League legjobbjáig.

Henry ezt mondta Arséne Wengerrel való kapcsolatáról...

"Mindenki tudja, hogyan érzek Arséne Wenger iránt. Ő olyan nekem, mintha az apám lenne, hiszen nagyon sokat segített nekem. Amikor az Arsenalhoz kerültem, hagytam, hogy segítsen. Ön szerint Wenger berakott volna a csapatba, ha nem jól teljesítek? Emlékszem, hogy kezdetben nem teljesítettem jól. De aztán Arséne pontosan tudta, hogy számíthat rám, én pedig rá. A csapat is tudta, hogy számíthatnak rám, és fordítva is. Arséne elképesztően sokat segített nekem, és úgy gondolom, hogy én is segítettem neki egy kicsit."

Henry a Legyőzhetetlenekről...

"Veretlenek tudtunk maradni egy szezonon, sőt 49 bajnoki mérkőzésen keresztül. Érinthetetlenek voltunk 49 mérkőzésen keresztül. Ezt nem én mondom, hanem a tények. De amikor ez történik, az ember nem gondolhat rá és nem foghatja fel. Most már nyugodt szívvel beszélhetek róla: egyik nap sem úgy mentem haza, hogy nem győzhet le minket senki. Ezt egyszerűen nem tehettem meg. Más sorozatokban vesztettünk mérkőzéseket, így ott volt mindig, hogy bármikor megszakadhat ez a szép sorozat. Sokan megfeledkeznek Laurenról, Kolo Touréról, Gilberto Silváról és Ray Parlourről, de nélkülük nem lett volna ilyen Dennis Bergkamp, Patrick Vieira vagy én sem. Ezzel mindig is tisztában voltunk, és egységes volt a csapat. Minden a csapatról szólt."

Arról, miért ment Barcelonába...

"Mindenki tudja, hogy imádom az Arsenalt. Ez az én csapatom, és mindig így is fog maradni. De bennem égett a versenyszellem, és nem a kedvem szerint ment a csapat sora. Nehéz döntés volt, sokat sírtam, miután elhagytam az Arsenalt. Nem szégyellem kimondani ezt. Nehéz volt elhagyni a klubot, majd máshol a nulláról újrakezdeni. Amikor a Barcelonához érkeztem, ott volt Deco, Ronaldinho, Lionel Messi, Samuel Etoo, Andres Iniesta, Xavi, Yaya Toure... egy dologért mentem oda, ami végül a szurkolók és a csapat segítségével meg is lett, a Bajnokok Ligája megnyeréséért. Tagja lehettem a történelem egyik legsikeresebb csapatának, amire büszke vagyok. A Barcelonánál sikerült elérnem, amire mindig is vágytam."

A többi egykori játékosról, akik most a Sky Sportsnál dolgoznak...

"Furcsa érzés. Volt jó néhány szép és kevésbé szép pillanatom ellenük. Gary Neville a Manchester Unitedben játszott, amikor uralták a Premier League-et. Elmondhatom, hogy sokszor nem örültem neki, amikor vele kerültem szembe. Jamie Carragherrel ugyanez a helyzet. Sosem fogom elfelejteni a Liverpool ellen elvesztett 2001-es FA-kupa-döntőt, amikor könnyedén nyernünk kellett volna. Ugyanakkor Jamie Redknapp-pel már kicsit más a helyzet. Le tudta venni a labdát, majd jobbal és ballal is röviden meg tudta magának játszani. Még mindig megvan benne ez a jó értelemben vett pimaszság. Ugyan nem szerzett rengeteg gólt, de amikor betalált, azok hatalmasak voltak."

Forrás: Sky Sports

HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel!

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 16
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design