Dortmund meccs margójára
2014-11-27 11:39 | Írta: boszibence | Kategória: Interjúk

A remek kezdésről?

„Jól kezdtük a meccset, a játék nagyon intenzív volt két remek csapat között, ahol minden labdáért meg kellett küzdeni. Szerintem jól kombináltuk a szokásos sokpasszos játékunkat és a gyors védekezésből támadásra váltást. Nagyon figyeltünk a védekezésre az elsőtől az utolsó percig, és végig veszélyeztettünk. Hátul is nagyon jól teljesítettünk.”

A győzelemről két vereséget követően?

„Nyomás alatt játszottunk, mert a hétvégén kikaptunk annak ellenére, hogy ment a játék. Most több energiát tudtunk fordítani a védekezésre, különösen 1-0-s vezetés után.

A koncentráció fontosságáról?

„Beszéltünk róla, nem mindegy, hogy 1-0-s vezetés, vagy hátrány. 1-0-s vezetés esetén elkezdesz jobban kitámadni, különösen, ha a te vagy fölényben, mint tettük ezt szombaton a Manchester United ellen. 60-szor léptünk be az MU tizenhatosán belülre, míg ők hozzánk csak 17-szer, végig mi támadtunk. Az eredmény üldözése veszélyes hátrány eseté, mert egy kontra végzetes lehet. Most más taktikai szituációban voltunk.”

Az egymást követő 11 csoportköri továbbjutásról?

„Ha egy futballklubnál dolgozol, rájössz, hogy nagyon nehéz dolog a folytonosság. Nagyon büszke vagyok erre, és a klubot is nagy dicséret illeti. Ennél többet akarunk elérni, de kiegyensúlyozottak vagyunk.”

Az emberek készpénznek vették ezt?

„Nem tudom. Nem gondolok többet arra, hogy mások mit hisznek. Ami fontos, hogy egységesek vagyunk. Amint mondtam tegnap, a csapat elkötelezettsége világklasszis , és a csalódást keltő hétvége után megmutattuk, hogy egységesek, határozottak, elszántak vagyunk, mások azt csinálnak amit akarnak. Az a legfontosabb, ami a klubon belül van.”

A sérülésekről?

„A sérülések nagy problémák, mert rengeteg meccsünk van, és ma is kidőlt két játékos. Mikel Artetának újra vádli problémái vannak, és elég komolynak néz ki. Yaya Sanogo ágyéka is megsérült.”

Jack Wilshere?

„Holnap vizsgálják meg, akkor majd többet fogunk tudni.”

Szüksége lesz operációra Wilsherenek?

„Nem tudom, a specialista eldönti majd.”

Yaya Sanogo?

„Szerintem jól játszott. Ma este döntöttem el, hogy sokat játszatom majd, jól tartotta meg a labdát, és sok párharcot nyert. Fiatal srác, de nagy egyéniség, és nagyon elszánt. Természetes, agresszív hozzáállása van, ami rendkívül szükségesés és fontos is elől.”

Lehetséges javulás a legjobb 16 között?

„Reméljük jobb lesz a sorsolás. Az elmúlt 5-6 évben mindig azt kaptuk meg, akit nem akartunk volna. Mostantól februárig javulnunk kell, mint csapat, bátorítást kell nyernünk a ma esti meccsből, és remélni, hogy a következő fordulóra mindenki egészséges lesz. Nagyon jó csapatok jutottak tovább, van 4-5 olyan klub, akivel senki sem akar játszani.”

Mi várható az utolsó meccsre?

„Attól függ, mi fog történni a következő meccseken. Utolsó meccsen is a győzelemre fogunk törekedni, de majd meglátjuk. Ha az Anderlecht nyer Dortmundban, mi pedig nem tudunk nyerni Törökországban, akkor azt mondják majd, hogy hülyék voltunk. Szerencsétlen helyzet, de 90%, hogy a Dortmund lesz a csoportgyőztes, mi pedig a másodikak.

Forrás: Arsenal.com


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
danhen véleménye:
2014-11-27 15:35
Elősször is gratulálok a csapatnak. Még nincs jóvátéve semmi, de valahol el kell kezdeni és azt valahogy így kell. Remélem folytatjuk.
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2014-11-27 15:08
Ugy ám és lesznek meglepetések is ;)
 
Profil
Üzenet
bojan véleménye:
2014-11-27 14:56
Az útwenger újra fog indulni..face-n már aktívak megint!
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2014-11-27 14:43
Sunnyogoból még bármi lehet igy is látványosan fejlödik de még mindig azt mondom kölcsön kéne adni egy picit . Tegnap tényleg elég jol tolta mikor kellett nekem nem is a golja tetszett a legjobban hanem amit elötte közvetlen csinált megtartotta majd a sarkazás beindult és bebaszta mikor mep megindul az félelmetes meg olyan labdákat gyüjt be ami embertelen :D Nagyon jó képességei vannak ezért lövi a golokat a 21 ben ahoz hogy nálunk is kiemelkedő legyen még sokat kell még dolgozni aránylag elég jók az elmozgásai megjátszható de pl egy komolyab védelem ellen nem bírna még 90 percet de nem ragozom még éretlen a játéka de ugy gondolom amiben nem elég acélos a kis nagy Francia szerencsére tanulható és ami fontos tud élni a minimális lehetőségeivel ja és tegnap sokszor nem passzolt Alexis nek de jó volt látni hogy nem hisztizet rajta a kis Latino fantasztikus egy ember és hogy Oxi ennyire jól tolja abba szerintem neki is benne van a keze Oxi mostanában most az eredmënytöl fügetlenül remek munkát végez sokat tanulhat Alexistöl szerintem megérdemelne egy kis plusz figyelmet
 
Profil
Üzenet
szasza86 véleménye:
2014-11-27 14:17
Hektor =Pistike (arsenalfan-on). Mondjuk ha abból indulok ki hogy a nickneve hogy végezte.....hát ki kellene élvezni azt a keveset ami jut. Nem trollkodni. Bár ha nem egy 20 evés gyerekrol van szó esetében aki puncit csak a pornhubon látott....akkor azért Sajnáljuk inkább és kivanok neki sok jót... annak ellenére hogy Ő azt senkinek nem ad....mert inkább kuzdjon érte. Ui. Szombaton is adnak a TVben....ezt az albiont el kéne verni de nagyon. Két csatarral...!
 
Profil
Üzenet
mrkvcspl véleménye:
2014-11-27 13:44
Hektor: Le ne verj valamit a nagy felháborodásodban. Egyébként még hányszor jössz ezzel a dumával?

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (11 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 41
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design