Tovább fogunk jutni!
2014-11-25 09:53 | Írta: boszibence | Kategória: Interjúk

Az Ágyúsok a Bajnokok Ligája D-csoportjának a második helyén tanyáznak, és mindössze egy pontra van szükségük az utolsó két mérkőzésükből, hogy bejussanak a legjobb 16 közé. Először szerda este fogadják hazai pályán a Dortmund együttesét, mielőtt decemberben a török pokolba látogatnak a Galatasaray vendégeként.

„Mind tudjuk, hogy az utolsó hazai meccsünk csalódást keltő volt az Anderlecht ellen. De magunk mögött kell hagyni, vissza kell vágni a Dortmundnak és bejutni a nyolcad-döntőbe”- nyilatkozta Wojcieh Szczesny.

„A Dortmund nagyon jól kontrázik. Nyomást gyakorolnak a középpályásokra, és rögtön támadásba lendülnek, mihelyt megszerezték a labdát. Remek befejező csatáraik vannak, elől bivalyerősek.”

„Tavaly kikaptunk otthon, míg idegenben nyerni tudtunk, reméljük idén fordított a helyzet, sikerül legyőzni őket hazai pályán. Magabiztosak vagyunk a szerdai meccset illetően, hisz korábban sikerült már őket megverni. Ha jól játszunk otthon, tudjuk, hogy nyerhetünk.”

„Egy pontra van szükségünk az utolsó két meccsen, de mind tudjuk, hogy még nem szereztük meg ezt. Otthon játszunk a szurkolóink előtt, reméljük jól fogunk teljesíteni és tovább is jutunk!”

Forrás: Arsenal.com


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
fifa11 véleménye:
2014-11-25 15:54
Sanchezt azért valljuk be lehet irigyelni! :D
 
Profil
Üzenet
szasza86 véleménye:
2014-11-25 15:08
[link] ez + az hogy a chilei válogatottban 175 percet játszott 2 nap alatt aztán repűlt 17 órát és edzett egyet pénteken.....= még így is ott volt Ox-al a legjobbak között szombaton. Hát legyen is erőszakos a csajszi ha ezen múlik:D
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2014-11-25 15:00
Biztos tovább fogunk jutni azt hogy érzik a vesztük azt úgy értem hogy biztos hogy a fiuknak az önbizalma a tét még egy vereség most nem fér bele !!!!!! Ha bele se merek gondolni megint kikapnánk akkor nem tudom mikor térnénk magunkhoz, viszont ezek a leg érdekesebb pillanatok most vagy düh és minden szar feltüzeli a fiukat vagy a kételyek megbénítják majd őket és pont jön egy kik ki meccs erről akár filmet is lehetne forgatni még hogy a sors nem jó rendező . Egy biztos kosi erőt fog adni a srácoknak ezért kockáztatunk .
 
Profil
Üzenet
dennis89 véleménye:
2014-11-25 14:51
Tovább fogunk jutni, mert a Galata, vagy veri az Anderlechtet, vagy leikszel vele. A legnagyobb baj, hogy nem emlékszem, hogy mikor voltunk utoljára csoport elsők, vagy hogy miokor jutottunk tovább megygőző játékkal a csoportunkból. Abból az indítványbó amúgyl lett valami, hogy az EL győztes kövi évben a BL-selejtezőben indulhasson?
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2014-11-25 14:48
Hát úgy néz ki hogy az öregék érzik a vesztüket . Kosi holnap ott lesz a keretben !!!!!!!!!!!!!! Őszintén megmondva baromi kockázatos ám bár szükségszerű . Most vagy Forsythet egy varázsló és megint megint húzott egy hatalmasat vagy amire inkább tippelnék hogy kockáztatunk , normál esetben azt mondanám hogy ha már igy van akkor pad és csak végső esetben de ez a Merte - Monreal belső páros egy ketyegő bomba volt már számtalan szedett vedett védő párosunk de ennyire gyengére hirtelen nem emlékszem . Szerintem érzi az öreg is hogy most kellene egy nagy győzelem . Remélem bejön neki !!!!!!
 
Profil
Üzenet
bojan véleménye:
2014-11-25 12:25
Az én véleményem az új b.l. csoportkör sorsolási rendszeréről,amellyel még az elöző cikk alatt foglalkoztak Roszkoék:Az új sorsolási szabály az új gazdag city és Psg-nek kedvezhet,olyanoknak,akiknél nincs történelem,nincs komoly múlt(a chelsea már csinált magának sajnos).A jelenlegi viszont pont az olyanoknak kedvez mint mi vagy az M.u.,ha eljutunk oda 3-4.-ként.Pellegrini most is csipogott,mert már évek óta egy halálcsoportba kerülnek,mivel harmadik kalaposok voltak és mostanra már másodikok azt hiszem...Azt mondta-tegyük hozzá teljes joggal-hogy ők megnyerték az angol bajnokságot és hátrébb vannak rangsorolva mint a selejtezős Arsenal és ez nem fair velük szemben....Szvsz szerintem sem,még ha magam ellen is beszélek...Ha behoznák az új szabályt legalább Kroenke-nak is többet kellene a csapatra fordítania,és ez által ténylegesen a bajnoki címért harcolni...Amúgy meg így sem vagyunk esélyesek még a 8 közé sem,tehát az utóbbi évek első kalapos helye ajándék volt már a számunkra...Erősíteni kell a csapaton és nem ifistákkal és akkor továbbra is ott maradhatunk az 1. vagy legrosszabb esetben 2.kalapban. U.I.Csak is szerény véleményem a következő:ha valamit akarunk el kell felejteni a fiatalokkal való kísérletezgetéseket,a sok hibával járó hosszadalmas beépítésüket,mert a brittish core-unk is csak a középszerre futotta,kész játékosokat kell már beépítenünk a csapatban a jövőben és talán lehet majd esély a nagyon erős riválisok(chelsea,city)ellen,de azt hogy totális dominanciát tudnánk kiharcolni,ami mondjuk eltartana min.3 évig azt teljesen elképzelhetetlenek tartom,hacsak nem lép- Abra és Manszúr- karöltve ki a futballvilágból..

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (8 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 12
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design