Wenger mérkőzés utáni interjúja
2014-11-23 12:38 | Írta: boszibence | Kategória: Interjúk

A teljesítményről…

„A meccs 80%-án mi domináltunk, ami már rég nem fordult elő velünk olyan csapatok ellen, mint a Manchester United. De az utolsó harmadban nem voltunk eléggé hatékonyak, hátul pedig hibát követtünk el, amiből ők megszerezték a vezetést. Ez a meccs története. Sok helyzetünk volt. Az ő kapusuk a meccs embere, ez mindent elmond a mérkőzésről. ”

Mentálisan blokkolnak le ezeken a meccseken?

„Nem, szabadon játszottunk, és erősen nyomtunk. Visszanyertük A labdákat hátul, és rengeteg lehetőségünk volt a meccs eldöntésére. Nagy hibát követtünk el az első gól előtt, és 1-0-s hátránynál mindenki türelmetlen lesz. Nem vigyáztunk eléggé, és megszerezték a második góljukat is.”

Wilshere és Szczesny?

„”Wojciehnek nincs komoly baja. Jack-kel nem tudom mi van, próbált a pályán maradni, de nem sikerült. Bokaproblémái lehetnek, nem tudom mennyire súlyos.”

A kihagyott helyzetekről?

„Kihagytunk egy pár helyzetet a második félidőben, még az utolsó 20 percben is. Hatékonyan kell játszani a legmagasabb szinten, és ez nem sikerült nekünk ma a jó periódusaink alatt, de sok pozitívumot is tartogatott a mai meccs. Még ha nagyon nagyon csalódottak is vagyunk az eredményt illetően, meg kell tartanunk a pozitívumokat és orvosolni a hibákat. A védekezésünk kicsit naiv. ”

Wilshere Fellaini párharca?

„Nem láttam, mert a pálya másik oldalán volt, és nem láttam pontosan mi történt. Összességében egy fair meccs volt, fizikálisan nagy harc volt, de nem láttam egyetlen csúnya dolgot sem a pályán.”

Hogyan látja a meccseket, melyen dominált az Arsenal?

„Sokkal hatékonyabbnak kell lennünk. Önbizalommal kell rendelkeznünk, nyugodtnak és türelmesnek kell lennünk. Jelenleg egy siker után vagyunk, de disszonancia van a labdabirtoklásunkkal, a helyzeteinkkel, es az eredménnyel. Nehéz, de hinnünk kell abban, amit csinálunk.”

Tizenegyest kellett volna kapnia az Arsenalnak?

„Talán, talán nem. Nem tudom. ”

A második gól a rossz kommunikációnak köszönhető?

„Egy szöglet után történt, nem vigyáztunk eléggé. Nem tudom miért nem volt senki sem hátul, látható, ha a saját térfeleden 2v1-ben jönnek, azt kíméletlenül kihasználjak. ”

Forrás: Arsenal.com


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
dennis89 véleménye:
2014-11-25 14:47
Nem sérülékeny, vagy inkább nem szaggatja szét magát? :) Mióta itt van egy sprintet nem láttam tőle kivágni. És ezt nem a fizikumának tudom be, mert láttam már loholni Crouchot, vagy anno Kollert. Kopik ő már rendesen. A lestaktika is nagyon sokszor rajta bukik el.
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2014-11-25 11:22
Olvastam én is erről de ha el is fogadnák azért a nagyok biztos bele fognak szólni kérdés hogy mekkora lesz az az idő amire visszamenőleg nézni fogják meg ha ezt elfogadják akkor már teljesen értelmetlen lesz a kiemelési rendszer is mert mert hiába leszel az első kalapban amúgy azt se értem meg hogy fogják megötleni a 8 csoportot mivel csak a legerősebb ligák bajnokai kerülnének be így az ilyen csapatok mint a City , PSG ATM vagy Juvntus és mondjuk a Chelsea Arsenal MU, Milán ..stb érdekei teljesen ellentétesek lesznek és akár melyik csoport győz a puszta szerencse fog dönteni hogy erős csoportba kerülsz vagy gyengébe és alapba mi alapján lesznek eldöntve a dolgok szerintem esélytelen hogy így ebben a formában bevezessék főleg úgy hogy Blatter végre ki lesz csinálva így Platini szerepe is kérdéses a jövőben ha engem kérdeztek mind a kettőt jól mélyen el kéne temetni korrupt majmok .
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2014-11-25 10:49
dennis89 Merte idén kritikán aluli azért nem írtam az ő nevét is mert azért csak végi tolta a VB-t hiába nyáron volt számít és mert tavaly nagyon jó szezont futott . Magamba adtam neki még egy pici időt hogy vissza térjen Kosi és háta akkor érvényre tudja juttatni az ő erősségeit is , bár inkább beszél belőlem a hála és tisztelet mint az ép ész . Merte egy nagyon jó ember (ami a futballban is fontos) igazi nyertes mentalitással van megáldva amellett alázatos és intelligens ugyanakkor a képességei egy gyenge középszerre predesztinálják . Ahoz hogy ő jól tudjon teljesíteni a védelem más tagjai jóval többet kell hogy gürizzenek és most hogy nincsenek melette a nagy teherbírású társak Bacary Kosi ki jönnek a gyenge pontok a játékában reményeim szerint ha Kosi vissza tér mellé akkor ez javulni fog és akkor ujra játszatja a játékát kis területen mélyen sallang mentesen védekezik nem kell feljebb lépnie esélyt adva hogy lefussák megkerüljék jó helyezkedéssel viszonylag kis területen megoldja majd meglátjuk . Hosszútávon nem bírom sokáig elképzelni nálunk ő egy más kor minta példánya . Elég megnézni MU elleni második gólnál mit csinált nem aza baj ahol volt hanem amit utána csinált nem írom le magukért beszélnek a képkockák egyben le írják az idei szezonját is . Nagyon szeretem nagyon tisztelem elismerem mint futballista és az eredményeket amit elért de nem hiszem hogy megtudja ismételni a tavalyi szezont még egyszer és Kosi nélkül egy félkaru óriás, Azért ragadt meg a kezdőben mert nem sérülékeny és a Kosi Verma páros nem bírt össze csiszolódni a sérülések miatt .
 
Profil
Üzenet
szasza86 véleménye:
2014-11-25 10:21
feltéve ha nem változik ez a fajta kiemelési rendszer...mintha linkelt volna ide nemrég valaki olyan hírt, hogy az fog számítani kinek mennyi elsősége és kupája van az adott bajnokságban....akkor a rábaszunk faktor jön elő mert 9 év alatt 1 kupát tudunk felmutatni....!
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2014-11-25 10:11
Mivel BL és mostanában a nyakunkig ér a szar ezért talán valakinek egy picit feldobja a napját egy kis pozitívum nézegettem a kiemeléseket és az együtthatók alapján 10 ek vagyunk . Ha idén hozzuk az elmúlt évek formáját akkor már simán bent lehetünk az első kalapba minimum a hetedik helyen. Míg pl ha a MU be is jut a BL be akkor hasonló kis gondokkal fog küzdeni mint a City és sanszos nekik a 3. kalap . Ettől nem leszünk bajnokok de jelen pillanatban minimális megnyugvást jelenthet ,hogy azért a jövö az már biztosítva van .
 
Profil
Üzenet
dennis89 véleménye:
2014-11-25 09:59
Szerintem nem monreal a gyenge pont a védelemben. Merte rögzített helyzetekben még csak-csak elfejeli a labdákat, de ha egy kis dinamika is van az ellenfél támadásában, már nem találja a helyét. Ha megnézitek az idén kapott góljainkat, szerintem igen nagy része visszavezethető valamilyen formában a németre. A MU ellen is érthetetlen volt számomra, hogy mit keresett olykor a támadó harmadban!? Tavasszal szívesebben nézegetnék egy Debi-Chambers-Kosci-Gibbs négyest, előttük egy új, IGAZI Vkp-val.

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (67 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 24
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design