Kemény lecke volt a csapat számára
2014-11-05 12:24 | Írta: boszibence | Kategória: Interjúk

Milyen a hangulat az öltözőben?

„Természetesen mindenki csalódott a meccs végkimenetelével. 3-0-ra vezettünk otthon, jól játszottunk, úgy éreztük, hogy kezünkben van a találkozó. Nem engedhetjük ki a kezünkből a mérkőzést ilyen szinten, csalódottak vagyunk, hogy mégis sikerült.”

Mi volt a gond?

„Nehéz megmondani. Könnyű gólokat rúgtak, ilyeneket nem szabadna kapnunk, ki kell védekeznünk az íveléseket. Nem sikerült, de az őszintét megvallva nagyon jól adták be a labdákat, különösen a mérkőzés végén. Nehéz megmutatni, mi nem ment, talán kicsit önteltek voltunk. Még 3-0-s vezetésnél sem lehetsz öntelt, mert ezen a szinten megbüntetik. Két hete hasonló pozícióban voltunk Brüsszelben, mint ők most, jobban kellene tudnunk ezért, hogy egy meccsnek csak akkor van vége, ha lefújták.”

Továbbjutnak a csoportkörből?

„Csak az volt a feladatunk, hogy ma este továbbjussunk, nagyon szerettük volna. De így is csak 1 pontra van szükségünk az utolsó két meccsükön, nem lesznek könnyű találkozók, de bízok a csapatban. Jó lecke volt, nem lehetünk önteltek, ezen a két meccsen végig koncentrálnunk kell majd, és tovább kell jutnunk.”

Mennyire lett fontos a Dortmund meccs?

„Nagyon fontos lesz. Pontokra van szükségünk, hogy továbbjuthassunk. Már ma meg szerettük volna tenni, ez volt a célunk, de nem sikerült, ami miatt csalódottak is vagyunk. Össze kell magunkat kaparni, meg kell tanulnunk a leckét, nem szabad ilyen még egyszer hibákat vétenünk. Pozitív hangulatban kell várnunk a Dortmund elleni mérkőzést és magunk javára kell majd fordítanunk.”

Forrás: Arsenal.com


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2014-11-07 17:15
Mig az Fa nem iktat be a PL be szünetet nem törli el a decemberi dömpinget az angol kupasorozatok lebonyolitási rendszerét nem alakitja át addig nagyon nehéz dolga lesz az angol csapatoknak nemzetközi szintéren továbbá a leg fizikálisab pont vadászat évek ota rágják a klubok az Fa fülét ezekért a dolgokért továbba 2016 ig mép hátrány lesz az angoloknál hogy az ifik nem indulhatnak el az alsobb osztályokba egyébként nyilt titok hogy az EL általába leszarják az angolok a BL meg annyira veszik komolyan amennyire a bajnokság engedi lásd most Pool vagy Chelsea vagy annak idelyén MU inkább csoport másodikak lesznek mint hogy a PL be lemaradjanak továbbá angol bajnokságba rengeteg rangado van mig spanyolba és németbe két két találkozó kb ezek összessége miatt van az hogy egy német spanyol klub jobban rátud készülni rá tud pihenni egy BL fordulóra
 
Profil
Üzenet
szasza86 véleménye:
2014-11-07 14:50
hogy a lényegről is essen máá szó: [link]
 
Profil
Üzenet
danhen véleménye:
2014-11-07 12:43
Ha egy pár évet várunk a stadionépítéssel... Bl győztesek lennénk.
 
Profil
Üzenet
lesliek72 véleménye:
2014-11-07 12:37
Amikor az Arsenal veretlenül bajnok lett, azokban az években az Arsenal volt a világ legjobb csapata. Mégsem tudott BL-t nyerni, sőt! Ezt nem én mondtam, hanem Bánki Dodó, aki nem szokta dicsérni a csapatunkat, de szerinte is akkor a mi csapatunk volt a világ legjobbja. A nemzetközi színtéren mégsem ment.
 
Profil
Üzenet
danhen véleménye:
2014-11-07 12:32
Akkor ment jól az angol csapatoknak, mikor volt egy gyengélkedő bayern meg egy még gyenge német bajnokság, már egy hanyatló olasz foci, gyenge real.... Aztán az Henry féle barca kezdte ezt megszakítani. Még hozzá vesszük azt, hogy a Pl-be a legmagasabbak a prémiumok, meg az angolok különcségét(kevésbé érdeklik őket a nemzetközi kupák), akkor meg van a magyaráztat. Amikor nincs igazán ütőképes ellenfél, akkor jól megy az angol csapatoknak... Ehhez még hozzávehetjük a sűrű programot is...
 
Profil
Üzenet
gylynyo véleménye:
2014-11-07 11:08
Valóban, a Chelsea BL győzelme óta visszaestek az angol csapatok ebben a kupában. Ennek számos oka van, de szerintem egyáltalán nem az, hogy az angol liga gyengébb lett (ez is csak vélemény persze..). Igazából egy nemzetközi kupánál a fanatizmus sem elhanyagolható: általában azok a csapatok sikeresek, akiknél van egy összetartó mag. Példa: barca, bayern, dortmund, atma, de régebbről akár az olaszok, vagy a porto.. Nem véletlen az sem, hogy nem a papíron legerősebb CFC nyerte meg, hanem a v.Boas dúlása után összekapott, mentálisan feltüzelt, régi motorosok vezette CSAPAT. Amikor az angol csapatok uralták a BL-t, a MU-CFC-Pool-Arsenal négyesnél is régóta együtt játszó, a klubhoz jobban kötődő játékosok szerepeltek. Ez a faktor most egyik angol csapatnál sem az igazi: nálunk is nagy a jövés-menés, a többieknél pedig tavalyi edzőcserék, stb.. Szerintem ez az egyik legfőbb oka a mostani gyengébb szereplésnek: nem igazán kötődnek a klubjukhoz az élklubok játékosai, nekik a nemzetközi kupameccs is csak egy meccs, hiányzik az a plusz, amit a hazáért, városért, vagy csak a régi társakért, barátokért való küzdés hoz. Na mindegy, ez már messze visz... :)

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (36 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 10
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design