Kemény lecke volt a csapat számára
2014-11-05 12:24 | Írta: boszibence | Kategória: Interjúk

Milyen a hangulat az öltözőben?

„Természetesen mindenki csalódott a meccs végkimenetelével. 3-0-ra vezettünk otthon, jól játszottunk, úgy éreztük, hogy kezünkben van a találkozó. Nem engedhetjük ki a kezünkből a mérkőzést ilyen szinten, csalódottak vagyunk, hogy mégis sikerült.”

Mi volt a gond?

„Nehéz megmondani. Könnyű gólokat rúgtak, ilyeneket nem szabadna kapnunk, ki kell védekeznünk az íveléseket. Nem sikerült, de az őszintét megvallva nagyon jól adták be a labdákat, különösen a mérkőzés végén. Nehéz megmutatni, mi nem ment, talán kicsit önteltek voltunk. Még 3-0-s vezetésnél sem lehetsz öntelt, mert ezen a szinten megbüntetik. Két hete hasonló pozícióban voltunk Brüsszelben, mint ők most, jobban kellene tudnunk ezért, hogy egy meccsnek csak akkor van vége, ha lefújták.”

Továbbjutnak a csoportkörből?

„Csak az volt a feladatunk, hogy ma este továbbjussunk, nagyon szerettük volna. De így is csak 1 pontra van szükségünk az utolsó két meccsükön, nem lesznek könnyű találkozók, de bízok a csapatban. Jó lecke volt, nem lehetünk önteltek, ezen a két meccsen végig koncentrálnunk kell majd, és tovább kell jutnunk.”

Mennyire lett fontos a Dortmund meccs?

„Nagyon fontos lesz. Pontokra van szükségünk, hogy továbbjuthassunk. Már ma meg szerettük volna tenni, ez volt a célunk, de nem sikerült, ami miatt csalódottak is vagyunk. Össze kell magunkat kaparni, meg kell tanulnunk a leckét, nem szabad ilyen még egyszer hibákat vétenünk. Pozitív hangulatban kell várnunk a Dortmund elleni mérkőzést és magunk javára kell majd fordítanunk.”

Forrás: Arsenal.com


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
szasza86 véleménye:
2014-11-08 09:35
Nálad félig tele a pohár nálam félig üres ennyi...kár is ezen tovább rollerezni! Én azt tapasztaltam hogy aki ebben a században él és nem akar egy helyben maradni erre a 60-70 évre amit szerencsés esetben itt tölthet....akkor inkább félig üres a pohár szemléletet vegye elő. Persze vannak kivételek akinek minden jön ha akarja ha nem....Én nem tartozom oda. Emiatt nem tudok annak se felhőtlenül örülni hogy 3 pontra a shitty....mert 6-al kéne előzni....már ha nem felejtettek volna el focizni a játékosaink 98%-a. Hát de a tabella és az eddigi eredmények engem igazolnak. kívánok jobbat mert CSAK AZ ARSENAL....de az ember azzal tud a legjobban kritikus lenni amit a legjobban imád. Herótom van az érzelem nélküli hozzászólásoktól. Ennyi. Na inkább katt eggyel balra...nézzük ki sérült le :D
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2014-11-08 02:46
Szerintem meg PL dolgai pontosan összefügnek az Arsenallal és igen is beszélni kell erről , el kell helyezni a dolgokat mert ameddig minekünk valami oknál fogva nem jön ki a lépés akkor valaki szar szar a csapat amikor meg gyözünk és pusztán örülni kellene akkor miért nem ennyivel meg annyival 8 meg 100 gollal nyertünk bezzeg ez meg az a Dortmund bezzeg szarrá verte Anchellotti a Madriddal milyen szuper és Simeone hogy ordit az alapvonal mellett és ezért hogy szárnyal ATM és persze xy alibizik és Wengernek nincs taktikája már 8 meg 1000 éve nem nyertünk lófingot se de ez meg a lipáncás szöröstalpu kurva szomszë tripperes unoka huga tegnap 8 kupát két ökröt 8 patkot nyert a feltüzelt orángutánjaival akkor lehet összehasonlitgatni akkor lehet foglalkozni mással vagy a Chelseat vagy a Cityt felhozni milyem jok de mikor a City négy mecs óta nyeretlen meg a Chelsea a leg gyengép csoportba bukdácsol a BL be mimeg utolsó négy mecs 3 gyözelem egy x arról ne beszéljünk nem szabad örülni neki hét forduló után habzó szájjal ki szabad jelenteni hogy még a négy se lesz meg meg wenger özil jake ramsey kurva any.d de 10 forduló után 3 pontra a Citytöl nem lehet dicsérni a fiúkat wengert nem lehet örülni neki mert ilyenkor foglalkozzunk ezekkel a pletykákkal novenberbe ez semmi ma ezt a svájci gyereket velünk hozták szóba de holnap MU val fogják velünk meg Guzmicsot de ugy hogy nyáron már fél Európának eladták köztűk nekünk is a 100 másik játékor mellet de most januárba már mort megénekelték hogy jön még 30 ez a lényeg ezzel kéne törödni ,inkáb foglalkozok azzal hogy megértsem a multat jelent igy a jövöt csak ugy nem hiszek el mindent utána járok vajon igaz e és szerintem ennek sokkal inkáb helye van ezeknek a dolgoknak itt mint amikor belinkelgetünk mindenféle oldalt igen is foglalkozzunk vele mi miért van mert beindit valamit és rengeteg dolgot tudok meg a srácokról nem csak annyit hogy Wengernek kur.a volt az anyja egy szar edző takarodnia kellene Santi alibizik és idegesitő a mosolya Özil nem érzi jól magát mert nem hajt a fiuk nincsenek feltüzelve jaj jaj csak Giroudot ne és mindenki job nálunk
 
Profil
Üzenet
szasza86 véleménye:
2014-11-08 00:09
érdekes annak akit érdekel....itt én az Arsenallal foglalkoznék....eszméletlenül leszarom hogy ki mennyire fárad el más ligákban....hát ki nem szarja le? Mindegy, a Wenger maradjon se sokkal jobb. És hogy orgazmusig csöpegnek itt tőle néhányan...ami azé elég beteges valljuk be:D De pont a PL-t hasonlítgatjátok itt máshoz....ami egyedi és nem tucat. Nincs is annál jobb mint amikor karácsonykor meg újévkor meccs van...ha nem lenne akkor tucat lenne mint a többi homokos liga! Aztán csak semmi buzulás a részemről. Na de ami a lényeg hogy kell védő meg vkp és Alexis Sanchez remélem beírta az IDDQD és az IDKFA parancsokat. Aki ezt nem érti nem múlt még el 18...vagy elmúlt de az 50en is túl van:D!!!
 
Profil
Üzenet
danhen véleménye:
2014-11-07 23:10
Na akkor ott tartottunk hogy az angol csapatok.... :D
 
Profil
Üzenet
gylynyo véleménye:
2014-11-07 22:14
Igazad van, fura is volt, hogy egy ideje nem volt Wengertakaroggy jellegű siránkozás... ;) (Viccet félretéve, bocsi ha untattunk, de szerintem érdekes ezeket a dolgokat figyelni és megbeszélni)
 
Profil
Üzenet
szasza86 véleménye:
2014-11-07 18:55
komolyan nincs ennél jobb téma mit a bajnokságok összehasonlítgatása meg a BL meg mittom én....! Menjetek már a Zuhanyhíradóba akkor

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (36 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 14
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design