’Ki kellett brusztolnunk’
2014-10-26 12:13 | Írta: boszibence | Kategória: Interjúk

Az Arsenalnak meggyűlt a baja a múlt heti southamptoni 8-0-s kisiklást jóvátenni igyekvő Sunderland védelemmel, de végül a hazaiak két óriási védelmi hibát követően kapituláltak.

Szczesny egyetért abban, hogy nem a legjobb produkciójával rukkoltak elő az Ágyúsok, de a végeredmény a legfontosabb, az Arsenal begyűjtötte mind a három pontot.

„Kevésbé tudok törődni a meccs iramával és játékunkkal”- magyarázta a hálóőr. „Szoros, fizikai meccs volt várható, amikor brusztolni, védekezni, majd a kontrákból gólszerzésre kell törekedni. Ma ezt mind megtettük ezt, ezért elégedett vagyok.”

„Hosszú ideje nem hoztunk le egy mérkőzést sem kapott gól nélkül, remek, hogy most sikerült. Remélhetőleg az elkövetkezendő mérkőzéseken meg tudjuk ezt még csinálni, mert párszor túl sok gólt kaptunk. Csak a győzelmekkel lendülhetünk be. A hétközi brüsszeli győzelmet követően ismét mi jöttünk ki nyertesként, már a következő mérkőzést várjuk. Ha folyamatosan nyerünk, akkor boldogak leszünk.”

Forrás: Arsenal.com


HIRDETÉSEK:  
- Médiaajánlat -
HOZZÁSZÓLÁSOK:
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2014-10-27 10:52
arról nem is beszélve hogy kb most kihajtották magukat erre az évre mert ekkora iram ritkán van csak ebben a párositásban van annyi feszültésg hogy igy motiválja a játékosokat
 
Profil
Üzenet
roszko véleménye:
2014-10-27 10:51
Minden evő vagyok nézek Angol Spanyol Olasz német és ritkán még Francia és Brazil focit is mindegyikbe vannak jó és rósz hetek színvonalas is színvonaltalan mérkőzések de a legjobb legizgalmasabb bajnokság a PL a Spanyol bajnokságba két mérkőzés van aminek jelentősége van a Madird -Barca és a Barca- Madrid és most hagyjuk a tavalyi évet mert szökő évben van egyszer ilyen mert különben van az Atletico meg a Sevilla akik egy nagy űrben fociznak és néha a Bilbao a többi mind a kiesés ellen harcol . Az meg hogy színvonalas e a szezon szerintem nagyon , mert szerintem egy bajnokság minőségét nem az szabja meg hogy az adott klubok milyen formában vannak és milyen problémákkal küzdenek mert a PL a csapatok egymás gyengítik mig a Spanyolban a Real és a Barca lefölözi a Spanyol bajnokságot teljesen elsorvasztja azt nem hiába a legjobb játékosok ha nem férnek be a két gigászba akkor PL-et választják a PL van egy Soton meccsen nem lehet tudni hogy mi lesz vagy mondhatnám az Evertont , Swansit New castle-t és akkor az elmenőkről nem is beszéltem . Az hogy most a Chelsea elkapta a fonalat az egy dolog de az ö meccseik a leg szarabbak is . a Német ligát inkább hagyjuk is mert van a Bayern meg mondjuk a Dortmund és a többiek az Olasz fociról meg csak annyit hogy az utóbbi évek nagyon megviselték őket főleg a zászlós hajóikat talán a Juventus az aki huzamosabb ideig értéket tud képviselni minőséget nemzetközi viszonylatban is . Spanyolba vagy a Barca vagy a Madrid lesz a bajnok de legkésöbb a Barca- Madridon eldöl hatmadik az Tletico és negyedik a Sevilla a Németeknél a Bayern bajnok és a többi nem is nagyon érdekel mert a Dortmund leszarja a bajnokságukat csak a BL-re öszpontosit meg a rangadokra a többi csapat jelentéktelen az Olaszoknál a Juve Róma a második a többi fajsúlytalan a Franciáknál a PSG a többi fajsúlytalan a PL meg talán a Chelsea mert eddig szárnyalnak de a többi nagy talán százszor inkánn megnézek inkább egy Everton - Sotont vagy Swansea -Poolt mind mondjuk egy Barca - Sewilla-t vagy Madrid - Valenciat mert az esetek 90 %ban gyöz a két kirakat csapat .
 
Profil
Üzenet
szasza86 véleménye:
2014-10-27 09:48
hááát jah...utálom a spanyol focit de a real-barsza első félideje kb. olyan hajtásról tesz tanúbizonyságot amit MI soha az életben nem bírnánk lenyomni. Ez elég gáz. A csapat nagy része úgy játszik mint a hulladék. És ami bosszant hogy ennek ellenére hétről hérte ott van....és nem rúgják ki a picsába...mert akkor az U21 jöhetne már csak:D No de nem baj legalább szombaton sem fognak tőlünk elpártolni a szar focink miatt a semleges drukkerek a TV előt....STREAM LESZ MEGINT!!!! JUHÉÉÉÉ
 
Profil
Üzenet
mrkvcspl véleménye:
2014-10-27 09:05
Azért nem egy nagy durranás az idei szezon. A Chelsea hihetetlenül kilóg a mezőnyből, a többiek meg egyformán szarok. Nem véletlenül ők az egyetlenek, akik nemzetközi szinten is érnek valamit. Nem olyan régen még sokkal faszább volt az angol bajnokság, most már keményen döglődik. A meccsek színvonala is hihetetlenül esik vissza, a rangadók többsége baromi unalmas.
 
Profil
Üzenet
gylynyo véleménye:
2014-10-26 23:45
Kurva érdekes lesz ez a szezon... Biztosan lesz egy hullámvölgye a CFC-nek is, de ha őket nem nézzük, nagyon egy kupacon van mindenki. Vért kell pisálni minden kicsi ellen, szédület, hogy egy West Ham és egy Stoke is a Barcából erősít, mindenhol szuper focisták rohangálnak. Kutya kemény szezon lesz, a BL hely biztosan meglesz, de remélem dobogó lesz az inkább. ARSENAL!!
 
Profil
Üzenet
lac14 véleménye:
2014-10-26 19:43
Chelsea nem lesz veretlen úgy sem, otthon mi el fogjuk kapni őket a g*cibe...

Véleményed van? Oszd meg a többiekkel! (35 felhasználó már megtette)

Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 6
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design