vagaty2 hozzászólásai
Roy Keane a FA elődöntő előtt azt mondta (írta), hogy az Arsenal úgy játszik, mint egy öregfiúk csapat. Teljes mértékben egyetértek vele. 1971-ben láttam - Magyarországon közvetítették!!! - az Arsenal-Liverpool FA kupa döntőt. Akkor szerelmesedtem bele az Arsenalba. Azóta egész egyszerűen fanatikus szurkoló vagyok, de mostanában nagyon elkeserít az a mindent alulmúló, fantázia nélküli játék, amit produkálunk. Lehet bármit mondani, de egy Wigan szintű csapat (hiába ejtette ki az MCFC-) egy Arsenalnak nem okozhatott volna gondot. Passzolgatunk a 16-os környékén, minden cél nélkül. Nincs bennünk semmi lendület, semmi fantázia. Én arra szavazok, hogy teljes megújhodás kell, és ehhez nem kellenek olyan - sajnos porcelánlábú - játékosok, mint Diaby, sőt, lehet, hogy tabut fogok dönteni, de olyan lélektelen játékosok sem, mint Özil. Sanogo, pedig a vicckategóriába tartozik. Nála Gnabry egy klasszissal jobb, pedig ő sincs Arsenal szintű játékos. Nem tudom, kinek a feladata a tehetségek felkutatása, de Fabregas, és talán a korábban sokat szídott Ramsey óta nics igazi klasszis reménységünk. A nemzetközi (esetleg világklasszis) játékosokról most ne is beszéljünk. Csatárposzton pedig teljes a katasztrófa. Giroud egy középcsapat játékosa lehetne. Sanogo még az sem. Podolski cserének kiváló, de hol van nekünk egy Ronaldónk, egy Rooney-nk, egy Costánk és sorolhatnám. Az emlékeimből élek. Henry, Pires, Bergkamp, Ljudberg, Wiltord.... Váltani kell mind menedzser szinten, mind gazdasági szinten. A világ állítólag ötödik leggazdagabb klubja nem tud megfizetni egy igazi sztárt? Vicc! Maximális támogatója vagyok egyébként az USA-ban, az NBA-ben bevezetett sapkának, ahol megvan a pézügyi plafon. Ezt kaphatja akár egy játékos is, és akkor a többi ingyen focizik. A mindent túllicitáló pénzhajhászás fogja tönkretenni a focit.
2014-04-15 19:28
Ezek szerint nem láttátok a meccset! Tragédia, amit műveltek, de tragédia Wenger nyilatkozata is, aki ezek szerint nem látta a meccset. Nem veszi észre, hogy Bellerin hetek óta visszaesett, Mertesackermár csak fejelni tud, azt is csak hátvédként, és időnként óriási hibával. Özil csak akkor jó, ha fut a csapatnak. Ő soha nem fogja a vállára venni a csapatot. Campbell pedig egy vicc! Nem is értem, mit vár tőle Wenger? És sajnos sorolhatnám!
2015-12-27 19:57
Özil szerintem azért nem játszott (nem is baj), mert féltette Wenger a Chelse meccs előtt. Oxi egy kalap szar, nem is értem miért játszik, ahogy Walcoot is. Inkább jöjjön Iwobi és az új srác. Sajnos úgy érzem, nem vagyunk meggyőzőek. Egy brusztos csapat ellen nem tudunk játszani. Szinte minden párharcot elvesztünk. A kifejelt (rúgott) labdák szinte kivétel nélkül az ellenfeleknél landolnak.
2016-01-17 20:53
1971 óta vagyok elkötelezett Arsenal fan. Nem szoktam hozzászólni a véleményekhez, bár magam mindig véleménnyel vagyok. Régóta azokkal értek egyet, akik szerint Wenger már a múlt. Mivel indokolom? A kapu előtt 20 méterig könnyen elvisszük a labdát. Ez kb. 45 évvel ezelőtt is megvolt. Amikor a maradék 20 métert kell megjátszani, akkor van a probléma. Mostanában. Ha még emlékeztek, egy Piresnek, egy Bergkampnak és sorolhatnám nem okozott gondot ennek feltörése, ami részben az ő tudásuknak, részben a "mester" akkor még meglévő taktikájának volt köszönhető. Az öreg már csak felejt. Nincs a tárházában a meglévő játékosállományhoz illeszkedő stratégiája. Arról most nem beszélek, hogy motiváltabb csapat ellen miért vesztünk el szinte minden párharcot. Go Gunners!
2016-12-27 16:00
Úgy gondolom - nézve a West Ham - Manchester mérkőzést, hogy a bajnokságot a játékvezetők döntik el. A hírek szerint, bármekkorát vétenek, nem "jegelik" a hibázókat. Így kvázi, a pályán ledőlt mérközések minden esetben a játékvezetők hozzáállásának eredményei. Nem védem a mieinket, de két mérkőzést vesztettünk el - igaz szar játékkal - bírói hiba miatt. A vétkes játékvezető pedig semmit nem kockáztat. Ez a foci halála. Amennyiben szankció nélkül marad a bírói hiba, az előrevetíti annak rémképét, hogy a bírói kar (ehhez hozzátartozik a szövetség vezetése is) fogja előzetes egyeztetés után eldönteni, kit milyen helyezésre szán. Lehet, hogy a "TipMix" is benne van a business-ben, de ennyire már nem is merek belelgondolni.
2017-01-03 08:10
Nem csak a hibája miatt, de Cech már nem az első számú kapus nálam. Egész egyszerűen nincs már bravúros védése. Ez már nem az a szint, amit el kell várni egy jó kapustól. Azonnali változtatás szükséges. Jöjjön Ospina. A többiekről elég sokat írtatok. Abban egyetértek, hogy Wengernek mennie kell. Egész egyszerűen nincs már koncepciója. A tragédia az, hogy a korábbiakhoz képest már nem is idegeskedtem. Talán beletörődtem, hogy ilyen szarok vagyunk.
2017-02-04 15:32
Abszolút nem működött! Több gólt is szerezhetett volna a Middle. Egész egyszerűen nem értem ezt a vén begyepesedett agyú edzőt!
2017-04-19 20:26
Ma kellemesen csalódtam a "kanadaiban" (montreal helyett monreal). Azonban Özil jobb ha távozik!
2017-04-23 20:12
1971-ben volt egy FA kupa döntő. Arsenal-Liverpool. A Magyar Televízió közvetítte. 7.-es voltam, és az iskolában ment a TV-n. (Szerintem előtte nem volt angol meccs a TV-n) Azt sem tudtam, hogy ki ez a két csapat. A mérkőzés folyamán az Arsenal felé fordult a szívem (pedig Beatles rajongó voltam), és Charlie George fantasztikus góljával a hosszabbításban, megnyertük a kupát (és a bajnokságot is). Azóta vagyok Arsenal fan. A mai meccs gyalázat volt, én már legalább öt éve vagyok híve a "Wenger out"-nak, de ez mocskos zsidó amerikai tulaj tönkretette a klubbot, és ehhez megfelelő partnerre talált Wengerben. Nem tudom láttátok-e, amikor ivott a vízből, remegett a keze. Teljesen debil, ilyen ember nem irányíthatja a csapatot, de - sajnos - a játékosok is nullák voltak.
2017-08-27 21:05
Arsenal 24-hez 1971-ben közvetítette a Magyar Televízió az Arsenal-Liverpool FA kupa döntőt! Rögtön az Arsenalnak szurkoltam, pedig abszolút Beatles fan voltam. Akkor Charlie George hatalmas gólja a hosszabbításban döntött a javunkra. Azóta vagyok Arsenal fan, de a mai Wengert nagyon nem szívlelem, és fáj a szívem, amikor ilyen lélektelen Iwobikat, Walcott-okat stb látok Arsenal mezben. Ez már gyalázat a csapat múltjához.
2018-01-09 19:15
Fiúk! 60 éves vagyok, 1971-óta vagyok Arsenal drukker. Még abból az időszakból, amikor bajnokságot és FA kupát nyertünk. Az már fáj, ami hülyeséget összehordtok. Először a City meccsről: Alárendelt szerepben voltunk végig, azonban tény, hogy a City első gólja a legnyilvánvalóbb szabálytalanságból született. Aki valaha focizott (45 éves koromig játszottam, majd jött a csípőprotézis), az tudja, hogy az elrugaszkodás pillanatában egy bolhányi megtámasztás elég, hogy ne tudj felugorni. A játékvezető biztosan nem focizott korábban. Ezzel nem Mustafit mentegetem, hanem tényt állapítok meg. Egyébként rém gyengék voltunk! Régebben belebetegedtem egy-egy vereségbe. Nálam Bergamp és Pires voltak az ászok! Még Henry-nál is jobbnak tartottam őket. Ma már kvázi csak az asszony nem szólhat hozzám egy vereség után. És ez a tragédia! Wenger totálisan alkalmatlan mintegy 12 éve! Az új igazolásokról annyit, hogy az örmény soha nem volt egy világmegváltó játékos, ezért vele nem is foglalkozom, de Aubameyang hozzáállása egy kurva nagy nulla! Ő érzi magát rosszul? Akkor mit mondjak én? Kétszer nem ért labdába, de az előző meccsen sem mutatott semmit. Lehet, hogy nagy játékos, de előbb szerényen hajtsa meg fejét olyan elődök előtt, mint Charlie George, Rix és sorolhatnám. Előbb tegyen le valamit azért a nem kevés millióért, és utána sértődjön meg, ha a többiek nem teszik ugyanazt. Persze ez Wenger alatt már utópia. Teljesen alkalmatlan, olyan mint a védelem. Nagy nulla!
2018-03-01 18:52
Elég sokszor leírtam, hogy 1971 óta vagyok Arsenal fan. Ilyet 47 év óta nem éreztem! Azon vacciláltam, hogy kinek drukkoljak? A 4. hely elérhetetlen, a 6. hely megvan. Érdemes-e a vén szarháziért hajtani? Nem, nem és nem! A minél rosszabb, annál jobb ellenzéki taktika gyorsabban hoz eredményt. Wenger vagy több pénzt kap az ellenfeleinktől a megmagyarázhatatlan taktikáért, vagy teljesen idióta. Nem szoktam ilyen durva lenni, de akit érdekel az Arsenal, az ezt már nem nézheti tétlenül! Ez egy debil öregember, akit csak és kizárólag a saját eredményei (leghosszabb ideig edző stb......) érdekelnek, és nem a csapat. A vezetőség már - ha nem is a dicsőségért (ki tudja miért, mert nem érzem a rajongást ma csapatért) - elkezdett pénzt befektetni. Az eredményeket látva, ezek a milliókért vett játlkosok, fel sem veszik a kesztyűt a filléres amatőrökkel, akiknak viszont van szívük. Ilyen tanácstalan támadójátékot még életemben nem láttam egy csapattól sem. Iwobi! Takarodj a szertár környékétől is Chanbers-vel, Peter Czech-vel (igen, ő is egy nagy nulla), ahogy az agyonfrankózott, bár lelkes Kolasinac-val, Mustafi-val, Mikitarjannal (elnézést, hogy nem tanulom meg a nevét) és sorolhatnám tovább.!! Mi ez?! Nem hiszek a szememnek! Ezek Arsenal játékosok? Dehogy! Zsoldosok, akiket nem érdekelnek a szurkolók.
2018-03-04 20:25
Akkor megszólal belőlem a jogász! Bár Wenger szerződésének szövegét nem ismerem, így azt nem tudhatom, milyen feltételek mellett küldhetik el idő előtt. (nincs bl hely, stb.) Ha a feltételeknek nem felel meg, minden különösebb probléma nélkül elhajtható. Végkielégítés - amennyiben nem rögzítették külön - egyébként nem jár, mivel nem folyamatos munkaviszony van, hanem szakaszos szerződés. Magyarul, ezt a vén despota szarházit - hacsak nem kötöttek vele egy gerinctelen szerződést (mármint a klub számára gerinctelen) - úgy kellene kirúgni, hogy a lába sem érné a talajt. Huszonegy év alatt besöpört - mai árfolyamon - nagyon szerényen, átlag évi 10 millió fonttal számolva, alsó hangon is 210 millió fontot, ami kb. 80 milliárd forint. Ebből nálunk rögtön a 10 leggazdagabb között lenne. Csak ebből! Ezt csak Pénztáros Lőrinc írhatja felül.
2018-03-06 19:38
Ritkán szóltam eddig is hozzá, pedig - szerintem - én vagyok a legrégebbi Arsenalos a csapatban. Most nem is az átigazolásokról foglalnék állást, hanem, az átigazolási árakról és bérekről. Ugyanis, egy-két év, és meghal a játék. A pénz ural mindent! Nem nyerhet "kiscsapat" a nagy ellen, mert az óriási anyagi veszteség a sokat költő nagynak stb....... Az a véleményem, hogy már évekkel ezelőtt be kellett volna vezetni az ún. sapkát a bérek tekintetében, hasonlóan az USÁ-hoz, ahol ráéreztek ennek üzleti hasznosságára. Nem véletlen, hogy nem tud spiccen maradni évtizedekig egy-egy csapat. Lásd, szinte évente van más és más bajnok az NBA-ben, NHL-ben stb. Mindez annak köszönhető, hogy van egy összeg, ami fölött egy csapat sem költhet többet fizetésre. Ezt meg lehet úgy is oldani, hogy ezt az egész összeget egy ember kapja, a többi pusziért focizik, de lehet egyenlősdi is, vagy akármilyen más elosztás. Az viszont nem lehet, hogy egyik csapat 700 misit költ fizetésre, a másik 60-at. Aki többet költ, az értelemszerűen többet költ a nyomásgyakorlásra (korrupció, játékvezető ....), így meghal a játék. Nem találtam fel a "melegvizet", de ez az egyetlen út, hogy továbbra is sport maradjon a foci (és más sportág is)
2018-06-10 19:21
Nem értem, miért "frankózzák" egyesek a fiatal franciát? Kapitális hibákat vétett. Néha egy hibán elmehet a meccs, de neki volt 3 szarvashibája. Csak megjegyzem, az első gólnál neki kellett volna Sterlinget blokkolni.
2018-08-14 09:37
Még valamit! Xhaka és Özil nem Arsenal szint.
2018-08-14 09:38
Azért nem vagyok annyira amatőr, hogy egy mérközés után mondjam meg egy játékosról, hogy nem Arsenal szintű játékos. Özil fantasztikus inteligenciával tud(na) játszani, de nem teszi! Nem veszitek észre, hogy az emberben nincs semmi tűz? Olyan, mint egy kiégett villanykörte. Nem motiválja semmi. A Reálból is amiatt küldték el, mert nem volt képes a magánéletétől függetleníteni a munkáját. (szerelmi csalódása volt. na bumm, másnak is volt, nekem is) Nem fogja tudni Emery sem felpörgetni. Xhaka más helyzet. Benne nincs meg a képesség. Mióta nálunk van, nem volt - bátran kijelenthetem - kiemelkedő mérközése. Ezért mondom azt, hogy ő sem Arsenal szintű (hogy jön ő egy Pires-hez?!) játékos. A fiatal francia tehetséges, de még nem érett. Én először nem itt játszattam volna első alkalommal, ha már mindenképpen kezdeni akart vele Emery, hanem a kupákban (Liga, FA, Euro). Azért vannak nála jobb játékosok. Ne a bajnokságban kisérletezzünk!
2018-08-14 20:53
Karácsonyi ajándék gyanánt élőben láttam a mérkőzést a helyszínen (a fiaimtól kaptam a jegyet), abszolút középen (J szektor) a kameramanokk mellett). Szuper helyem volt (93 ezerért) 1971 óta szurkolok az Arsenalnak, láttam már élőben Stoke-ban (2:1-re kikaptunk), e kettő kivételével csak TV-n láttam őket focizni. Az élmény elképesztő! A 60-ezer ember (3-4 ezer chelsea-s, nem számított) énekel!!!!!! Egészen más élőben nézni, mert azt is látod, amit a kamera nem vesz. Jómagam 40 évig footballoztam, ezért - ha nem is vagyok szakember - azt meg kell mondanom, hogy sokszor tapasztaltam azt, hogy "nagynevű" játékosaink félelemből - nehogy hibázzanak, leginkább Guendouzinak adják a labdát, a fiatalnak, akit a szezon elején szídtam, hogy mennyit hibázik. Meg az uruguay-inak. Most egészen jól megoldották a feladatot. Egyébként ezek azok a posztok, ahol minden "nagycsapatnál" világklasszisok vannak. " Ha neki adom, már nincs gáz", jól játszottam. Az öröm mellett, egy kis üröm is volt, mert bár nagyon jól játszottunk az első félidőben, és óriási potenciál van a két fiatalban, de ennyire nem terhelhetők egy teljes mérkőzésen keresztül. Talán mindenki látta, hogy mennyire az eredmény tartására törekedtünk a második félidőben, és amennyiben a védelem most nem "muzsikál" ilyen jól, akármi is lehetett volna. Bellerin - akit nagyon szeretek - nagyon hasznos volt, de ő is sokat hibázott, de a sérülése után beállított Elneny, katasztrófa volt! Soha nem ért oda egyetlen labdához sem. Ilyen embereket vétek Arsenal mezbe öltöztetni! Özilt nem hiányoltam - többször írtam itt is véleményt róla - hiszen abszolút hangulat ember. (Állandóan szerelmes valakibe - ami nem baj - de attól függ a formája, hogy éppen hogy áll a helyzet szerelmi téren) Szerintem nem kell ide, bár Emery azt írta a mai METRO újságban, hogy van jövője az Arsenal-ban. Szerintem nincs. Go Gunners!
2019-01-20 21:21
Akik esetleg nem tudják, 1971-ben volt az Arsenal-Liverpool FA kupa döntő. Azt közvetítette először angol fociról (kivéve talán válogatott és nemzetközi kupa-ha egyáltalán közvetítette) a Magyar Televízió. Beatles rajongó voltam, automatikusan a Pool-nak kellett volna szurkolnom. De nem! Valahogy úgy alakult az akkor még semleges szemem előtt, hogy az Arsenalnak kezdtem szurkolni. És amikor Charlia George hatalmas gólt vert a hosszabbításban, akkor eldőlt minden. Arsenalos lettem, és azóta semmit nem változott az érzelmem. Go Gunners!
2019-01-21 19:05
Nem szoktam "vészmadárkodni", de ez egy teljesen szétesett, lélektelen csapat. Statisztikát javított ellenünk a City. Nem hiszem, hogy a PL-ben van még egy olyan csapat, amelyik ennyire alárendelt játékot mutatott volna. Nem a vereség fájt, hanem a mutatott játék a hozzáállással tupirozva. Azzal egyetértek, hogy ilyen Lichtsteiner és Iwobi féle niemandokkal nem lehet jó játékot elvárni, de legalább valamiféle hajtást, lelkesedést legalább azokért a szurkolókért, akiknek a következő hét hangulata múlik egy-egy meccsen, azokért kitehetnék a szívüket. De nem! Ez már sajnos edző és menedzsment probléma.
2019-02-03 19:27
Nem az ábrándozásokról, hanem a tényekről (jelenről) osztanék meg néhány gondolatot. Guendouzi-t az elejétől fogva ígéretes tehetségnek tartottam, de a mélyvízbe került. Nem tudom, mennyire emlékeztek Fabragasra, aki kb. 16 évesen húzóember lett. Guendouzi nem az a kaliber, de ennek ellenére, ha vészhelyzet van, őt keresik a labdával.!!! Szerintem is sokat javult (fejlődött), de nem egy Fabregas vagy Brady. Ha visszagondoltok, az Arsenalban mindig volt egy pengés középpályás, aki fazont szabott a csapatnak. Most nincs ilyen! Ez nem rinyálás, hiszen 48 éve szurkolok a csapatnak, és soha nem hagyom cserben, de azt meg kell állapítanom, hogy nincs vezéregyéniségünk. Hol vagy Bergkamp2????!!!!
2019-02-07 20:21
Sziasztok! Elolvastam az összes kommentet, és elszomorodtam. Nem szeretnék "megmondóember" lenni, de két héttel ezelőtt írt hozzászólásomban pont azt fejtegettem, hogy hol van egy Fabregas vagy Brady.... A tegnapi meccs megmutatta, hogy se közel, se távol nincsenek ilyen kaliberű játékosaink. Guendouzi? - nem az a kaliber. Lehet majd valamikor. Özilben benne volt, de vagy szerelmes, vagy beteg vagy a fene tudja mi van vele. Én még igazából hajtani a csapatért (heti 300 ezer fontért sem) nem láttam. Cazorla ezekhez képest maga volt a tanár, ahogy Pires is (imádtam). A tegnapi meccsen semmi pozitivumot nem tapasztaltam. Szerintem ziccerünk sem volt. Lehetetlenül passzolgattunk körbe-körbe. Az orosz (fehérorosz) télbe nemcsak mi szoktunk belebukni (többször kikaptunk már), megesett ez Napóleonnal és Hitlerrel is. Csak reménykedni tudok, hogy ezt a szégyent már a játékosok is meg akarják torolni a jövő héten. Bízom benne, hogy így lesz!
2019-02-15 08:48
Nem értem, miért nem bíztok abban, hogy a csirkék is kieshetnek a négyből? Szerintem van rá esély. Én a mai meccsen a döntetlennek szurkolok.
2019-02-27 18:57
Valahol lesz a mai meccsünk?
2019-02-27 19:00
Valahol lesz a mai meccsünk?
2019-02-27 19:00
Kurva lassú az oldal! Legalábbis nálam. Úgy gondolom, erre az oldalra azok járnak fel, akik szeretik az Arsenalt. Nem egymást kéne baszogatni! A focihoz mindenki ért, Magyarországon. 10 millió szakember van. 45 éves koromig fociztam, mégsem értek annyit a focihoz, akik ennek csínját-bínját a legprofibb oktatóktól tanulják, ráadásul még jó játékosok is voltak, és ismerik belülről egy nagy csapat öltözői hangulatát. Persze vannak kivételek. Tehát, szerintem mindenki a csapatért van iit, látjuk a lyukakat a csapatban, de az edző látja belülről. Egy játékosból ő tudja kihozni még azt is, ami esetleg benne sincs, nem a közönség. Azon a szinten, ahol én fociztam, nem voltak edzőegyéniségek. Most vannak! Ezért ilyen drágák. Szerintem óriási az edzők felelősége! Ha kiégnek, menni kell nekik új kihívás felé (vagy nyugdíjba). Wengernek legalább 5n éve le kellett volna lépnie, vagy elküldeni. Szerintem ezt szívjuk a mai napig. Ne egymást basztassuk, hanem erősítsük egymást!
2019-03-11 19:34
Holnap 4-0. Viszont, rá két nappal játszunk a Wolves-szal. Ez vicc! Egyébként nagyon nem érdekel, kinek tetszik, kinek nem a Wengerről írt véleményem. Én 1971 óta vagyok Arsenal fan, és nem attól vagyok szurkoló, hogy a többieknek megfelejek, hanem a csapatért szurkolók, nem egy edzőnek. Továbbra is fenntartom a véleményem, hogy Wengernek min. 5 éve el kellett volna mennie, mert kiüresedett, nem tudott megújulni, nem tudott érdeket képviselni.... Ha lelépett volna, sokkal nagyobb becsben lenne nálam, mert bizonyította volna, hogy szar a vezetőség, de ő a csapatért él. A pénzt választotta! Ennyit erről!
2019-03-13 16:20
Nem szeretnék okoskodni, hogy "én megmondtam".... Olvassátok el, mit írtam Gendou..ról a 2 forduló után, és belátjátok igazam volt. Akkor fikáztak egyesek, pedig rajtam kívül egyikőtök sem régebbi Arsenalos (1971). Beteg vagyok, ha kikap a csapat, de el kell ismerni a hibás döntéseket, ha vannak. Pl. Wenger nálam akkor húzta ki a gyufát, amikor a BL döntőben Pirest vitte le a kapus kiállítása után, a legzseniálisabb középpályást, aki mint a kígyó ment át a védelmeken. (Ott volt az egész családja, Franciaországban volt...., micsoda bunkó) Azóta a szememben senki, nem Mr. Arsenal. Nála még Arteta is jobban szurkol nekünk. Ez a Mustafi bejátszás pedig megmutatta, mit ér ez a muszlim faszkalap. Ebben is ő látott fantáziát. Ennél még Senderos is megbízhatóbb volt!
2019-04-24 19:33
Megmondom őszintén! Nem örülök, hogy ennyi színesbőrű játszik a csapatban. Remek játékosok vannak köztük, de mint csapat - nézzétek meg a fekete afrikai csapatokat - élvezhetetlen meccseket játszanak. A játékba a színt mindig a fehérek vitték be, a színesek kíváló kiegészítők. Ezt ne vegyeték rasszizmusnak, ezek a tények. Még az NBA-ben is, ahol a feketék dominálnak, mindig kell egy ész, aki általában fehér. Kiváló fizikai adottságaik vannak, jó kiegészítő emberek, de a foci sava-borsát a fehérek adják (vagy legalábbis a nem teljesen feketék)
2019-07-16 08:34
Nem értek egyet azokkal, akik hosszabb időt adnának Emerynek. Úgy állítja össze a csapatot, mintha összeülne a kocsmában egy kör, akik be-be dobnak egy nevet, és abból lesz a kezdő. Nulla koncepció! Nem látok semmilyen logikát az összeállításban. Egyébként Guardiola is kvázi a segédedzői padról került a Barca élére. Nem kell elájulni a "nagy edzői" nevektől. Én örömmel fogadnám el Bergkampot, ő igazi ikon. Más! Szerintem Leno a liga egyik legjobb, hanem a legjobb kapusa. Elképesztő reflexei vannak. Szerintem jó a játékosállomány. A szakmai stáb szar (orvos, pszichologus stb.) Ma már ezek a tényezők is jelentős hatással vannak a mérkőzésekre. Go Gunners!
2019-08-25 20:53
Miki fizetését (220.000.- Pfound) teljes egészében a Róma állja. Sanchezének 2/3-át a MU. Úgy kell nekik! (Mai NS online)
2019-09-05 09:00
Ez nem csapat, hanem egy rakás szar! Élén az edzőnek nevezett senkiházival.
2019-09-15 19:31
Gnabry levágta a csirkéket, és még oda is szólt. Ki volt az az állat, akinek nem kellett Gnabry. Én csíptem őt, mert villámgyors volt, és nem volt ügyetlen sem.
2019-10-02 08:12
Uraim! Szerintem én szurkolok legrégebben az Arsenalnak közületek. (1971 FA kupa döntő a pool ellen 2:1, Charlie George fantasztikus hosszabbításbeli góljával - ez volt az első Magyarországon közvetített angol meccs a válogatotton kívül) Ha nem így van, elnézést! Az általános iskola tévéjén néztük, és már akkor kétfelé ment a szurkolás. Napokig beteg voltam, ha kikapott az Arsenal. De nem erről szeretnék írni! Manapság kőkemény teljesítménykényszer van. 1971-ben csak brittek futballoztak a csapatban, és nem a pénz dominált. Ma, ha sikertelen vagy lehúznak, elfelejtenek. Angliában azért ez nincs mindig így, ezért vannak 4. osztályú meccseken is tízezrek. A legfőbb probléma, hogy egy zsidó vette kezébe a klubot, akinek nem számítanak a szurkolók, csak a zsebe. Ameddig a brittek vezették a csapatot, számított a szurkoló is. Wengert szerettem, de túlhaladott rajta a futball, és két évvel tovább maradt ahhoz, hogy minden idők legjobb edzője legyen. A végén már én is out-oztam. Nekünk olyan Tony Adams elkötelezettségű, de szakmailag felkészült edző kellene, aki szívet visz az öltözőbe. Emery out!
2019-11-12 18:49
Ez tragédia! Annak szurkolni, hogy ne kapjunk ki Norwichban?! Nem is értem! Minden, értsd jól, minden párharcot elvesztünk a felíveléseknél. Nulla fizikum. A passzok???? Mintha nem is egy csapatban lennének. Ennyi eladott rövid passzot még nem láttam! Visszagondolva, minden nyertes meccsünk mázli volt. (Jobb volt az ellenfél!) A legrosszabb, hogy már nem is fáj annyira. Szarok vagyunk, nullák!!! Egy suhanc Gendouziban bízik az egész csapat. Én nem is Ljunbergben, hanem Mertesackerben bízom inkább, hogy valami lelkesedést visz a csapatba. De az az igazság, hogy egész egyszerűen nincs is csapatunk. Egy fos az egész!
2019-12-02 00:24
Azokkal a szúrkolókkal értek egyet, akik nem szeretnék Ancelottit. Valóban, Wenger fölött is eljárt az idő, ahogy Carlo felett is. Mindenképpen megtartanám a szezon végéig, lesz, ami lesz alapon Freddyt. Ha nem megy (a 4. hely szerintem elment), akkor lehet majd válogatni olyanok között, akik fiatalok, kötődnek a klubbhoz, és van is affinitásuk a játékhoz. Guardiola is a semmiből jött a Barca-hoz (utálom a tiki-takát és a fetrengést), mégis sztáredző lett belőle. Nekem még most is Bergkamp a favoritom, mert ő egy zseni. Ha ő nem, akkor Arteta. Szerintem, ha a sziti leszerepel, már idény közben is elhozható lenne, de várjunk a szezon végéig. Újra fény az alagút végén!
2019-12-11 18:25
A becsületünket akkor tudjuk helyreállítani, ha mi állítjuk meg a pool-t. A veretlen Arsenalhoz nem mérhető ez a mai pool.
2020-01-19 20:10
Mikor nyújtogatta a nyelvét az a szardarab azpi, legszívesebben kitéptem volna. Egyébként én is majdnem lekapcsoltam a kiállítás után, de valami nem engedte.
2020-01-23 09:34
49 éve vagyok Arsenal fan, de ilyen fos csapattal még nem volt érkezésem. A Chelsea levetett gatyáival (Czeh, majd Luiz, most Willian) semmire nem mentünk. Mire a Chelsea-nél kitelt az idejük, már leszálló ágba voltak, ráadásul már nem montiváltak (Bajnokok, Bl-győztesek), nálunk meg jó a fizú, ami hajtás nélkül is megvan. Az a borzasztó, hogy már nem is bosszankodok egy-egy vereség után, hanem simán kezdem elfogadni. Na, mindegy! GoGunners!
2020-11-09 16:01
KB. 1 perc, mire betölt. Inkább ne is legyen ez az oldal, mert frusztrálóbb, mint a csapat.
2020-12-07 20:03
Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 13
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design