pitbullterrier hozzászólásai
Elég szomorú, hogy valaki csak azért regisztrál be erre az oldalra, hogy az Arsenal szurkolókat hergelje... Ezt az oldalt azért hívják "Magyar Arsenal Szurkolói Oldal"-nak, mert olyan emberek látogatják, akiknek az életében meghatározó szerepet játszik az ARSENAL. Elég ostoba lehet az az ember aki tőlünk, Arsenal Szurkolóktól elvárja azt, hogy ne legyünk elfogultak az imádott csapatunkkal szemben... Én se megyek más csapat oldalára verni a nyálam. Hát ennyi.
2009-10-08 17:52
Egyetértek... Ezen kívül ez a "city szurkoló" soha nem regisztrált volna ezen az oldalon, ha nem kapunk ki tőlük. A különbség csak annyi, hogy a mi "közösségünk", ha nyerünk valamelyik csapat ellen (márpedig ez elég gyakran előfordul az ARSENALLAL), akkor nem tűnünk fel hirtelen az ellenfél honlapján és "tesszük az agyunk". Mi ezt a csapatot szeretjük, és nem a többit utáljuk!!!
2009-10-09 15:57
Nem értem, hogy sokan mit fanyalognak azon, hogy egy tehetséges csatár neve felmerült az Arsenalnál a jelöltek között. Ez még egyáltalán nem kötelez senkit semmire. Ezen felül sosem tudhatjuk, hogy ki az aki a jelenlegi keretből esetleg el szeretne igazolni a csapattól a nyáriszünetben (még ha most szinte az összes csatárunk hosszabbított is). De a sérülések terén sem vagyunk túl szerencsések. Szóval szerintem ez csak 1 név Wenger "10-es listáján", és akár (ha esetleg mégis leigazolnánk valami csoda folytán ezt a Kiessling gyereket) még olyan vezéregyéniség is válhat belőle, mint Vermaelenből (:o))).
2009-10-14 18:56
Szerintem ennek a nyilatkozatnak semmi köze ahhoz, hogy pl.: Arshavin esetlegesen (a pénz miatt) el szeretne szerződni a csapattól. Azonban azt látni kell (és ilyen a Premier League-ben is meghatározó játékosoknak is hangsúlyozni kell), hogy ennek a nyilvánalóan politikai döntésnek beláthatatlan következményei lehetnek az angol első osztályra. Itt is érvényes az a mondás, hogy nyírni kell a birkát nem pedig levágni. És úgy tűnik, hogy aki ezeket az új adó-törvényeket megalkotta, az ezzel nincs tisztában. Arsha jó srác és nagyon céltudatos. Szerintem jó hatással van a csapatra...
2009-10-19 18:11
Annyit még hozzátennék, hogy ezeknek a játékosoknak ez a hivatásuk. Amíg mi pl.: 20 éves korunkban annyiszor bulizhatunk és rughatunk be ahányszor nem szégyelljük, addig ők szigorú napirend mellett élik az életüket. Mindezt (a szurkolók imádatán túl) a pénzért teszik. Igaz, hogy mások majdnem egy egész életen át nem keresnek annyit mint ők egy héten, de ha Te lennél ott és már elérnél egy bizonyos életszínvonalat, akkor Te sem szeretnéd "lejjebb adni". Ez az emberi természet sajátja... Ettől függetlenül szeretjük a játékukat (és ne feledjük, hogy HENRY sem rossz ember attól, hogy eligazolt).
2009-10-19 18:33
Az ilyen túlbuzgó köcsögök, miatt sérülnek le a játékosaink... Értelme meg nulllla...
2009-10-25 18:51
nagyon alattomosan csapódott...jó lövés volt...Ennyit tudott tenni Mannone.
2009-10-25 18:54
Wenger szerintem teljesen jól látja a dolgokat, attól függetlenül, hogy én is szeretném, ha nyernénk idén egy-két trófeát. De szerintem, amit ZIMZUM mond az egy BAROMSÁG. Wengernél nem a büdzsé az elsődleges. A fejlődés és a lojalitás. Ha veszel egy 30 év körüli játékost, az teljesen máshogy fog viszonyulni a "klubhoz" mint azok a játékosok, akik 16-18 éves koruk óta ebben a légkörben nőnek fel. Wenger lépni fog úgy és akkor, ahogy és amikor jónak látja... Mi mondhatunk bármit, az edző / menedzser szava szent (:o)))).
2010-01-06 21:17
Wenger tudja, hogy ha mindenképpen csatárt szeretne igazolni, azzal rontaná a leigazolás esélyét és felsrófolná a kiszemeltek árát is. Szerintem eléggé szűk látókörű az az álláspont, hogy mindegy milyen "MINŐSÉGŰ" és ÁRÚ csatárt igazoljunk a télen, csak igazoljunk... Aztán meg, ha nem válik be, akkor ugyanazok a "szurkolónak" mondott amőbák fogják szapulni Wengert, hogy sz.rra költi a csapat pénzét... Hát körülbelül ennyi... Ezen azért sokaknak el kellene gondolkodni!!!
2010-01-22 18:39
Nyilván az Arsenalnak is vannak kevésbé jól sikerült (vagy akár pocsék) meccsei is. De a Chelsea sem tökéletes... 8 pontot dolgoztunk le a egymás elleni meccs óta, és attól, hogy nem minket tartanak a bajnokság legnagyobb esélyeseinek, még nem jelenti azt, hogy rosszabb lenne a keretünk mint a Chelseanek vagy a MU-nak... Ja és még valami: szerintem Wenger nem egy-személyben dönt az igazolásokról, hanem egy elég komoly szakmai stáb áll mögötte. Nem véletlenül van ott annyi ideje, tehát valamit ért a szakmához. És ami a fő (egyetértve WRIGHT véleményével), hogy hosszú távon gondolkodik... GO GUNNERS!
2010-01-22 19:28
Lumen! szerintem nem igazán gondoltad át, hogy mit írsz... Mi innen Magyarországról (de úgy általában a szurkolók) nem ismerhetjük az összes körülményt (egyébként Adebayor esetében sem). Hallunk néhány szalagcímet meg pár "firkász" véleményét,de összességében ennyi. Ha jól tudom, akkor Chamakh elhagyta volna a klubját 2009 nyarán is, csak a vezetőség keresztbe tett neki. Ez a lépés valószínűleg nem erősítette a jó kapcsolatát a klubbal... Ha az Arsenálnál is van valaki, aki minden áron menni akar a nyáron akkor azt engedni kell, mert egyébként belülről bomlaszthatja a közösséget. Remélem azért, hogy ilyen szempontból Chamakh jó választás és lojális lesz a klubhoz...
2010-02-14 16:22
Srácok! Nagyon jó, hogy mindenki elmondja a véleményét, csak ezt NEM ALPÁRI MÓDON KELLENE TENNIE!!! Néhányan visszább vehetnének... Attól nem lesz valaki nagyobb szurkoló, mert baromi jól tudja szidni a másik csapatot... Kérném az oldal moderátorait is, hogy ha lehet, akkor ezekre a dolgokra jobban figyeljenek oda!!! Egyébként GO GUNNERS!
2010-02-14 16:32
dede1! Teljesen igazad van, ami az utóbbi pár nap véleményeit / hozzászólásait illeti. Tegnap én is hangot adtam ennek az engem (és remélem sok más szurkoló-társamat is) irritáló dolognak. Köszönöm, hogy erre odafigyeltek! És egyúttal kérnék minden jóérzésű szurkolót, hogy ha trágár hozzászólást lát, akkor adjon hangot nem-tetszésének, hogy továbbra is sokak által látogatott maradjon az oldal!!! A meccsről pedig annyit, hogy ha sikreülne egy idegenbeli győzelmet összehozni, akkor a srácok nagy önbizalommal várhatnák a folytatást - mind a BL-ben mind pedig a PL-ben is. Én 0-2-es vagy 1-2-es ARSENAL sikert várok. GO GUNNERS!!!
2010-02-17 17:13
Hobcsi! Először is szerintem az Fabregasra is pozitív hatással van, hogy az Arsenal vele képzeli el a jövőjét és nem akarják elengedni Másodszor pedig, még nem láttam Fabregas-t kedvetlenül játszani. Ha tétje volt a meccsnek, akkor kapitányhoz hűen hajtott. Fölösleges hozzászólást írni olyan dologról, ami csak fikció, és remélem fikció is marad. Egyszer az a problémája az állítólagos "szurkolóknak", hogy nem harcol eléggé a klub a vezéregyéniségeinek a megtartásáért, utána meg azért mert túlságosan is küzd a megtartásukért. Az én véleményem az, hogy a klubnak harcolnia kell Fabregasért mert ha a következő szezonban kupá(ka)t nyerünk, akkor lehet, hogy Fabregas nem is akar majd elmenni sehová az Arsenáltól. GO GUNNERS!!!
2010-07-12 17:29
RvP 19! Csúnyán csalódhatsz??? Ezt úgy mondod, mintha a te "csúnya csalódásod" valami hatalmas dolog lenne. Egy kupát sosem adnak ingyen... Láthattuk a VB-n is, hogy hiába volt jó a brazil, vagy az argentin csapat, hiába játszott jól és küzdött az uruguay-i csapat mégsem nyerték meg a trófeát... Nem jött ki a lépés... Azért egyik csapat sem fog másképp játszani, hogy te ne "csalódj csúnyán". legalább 6-8 hasonló képességű európai topcsapat van. Akinek jobban kijön a lépés az nyer. Lásd Liverpool 2005 - senki nem mondta volna az elején, hogy ők fognak győzni. Csak hát a szurkolóknak bizniuk kellene a csapatban és nem keseregni a korábbi éveken. Minden év egy új lehetőség, és bár sok játékosállományban jobb csapat van nálunk angliában és Európa többi részén, attól még lehet, hogy a következő szezonban nekünk jön ki a lépés... GO GUNNERS!!!
2010-07-18 09:11
Nagyon vicces, amikor az olyan "értelmes" emberek, mint például Nasri008 szép szavakkal illet olyan játékosokat, akik már letettek valamit az asztalra, mint Schwarzer... Azt nem írja le, hogy ezt mire alapozzal. csak elintézi egyetlen szóval: sz*r. Én sem szeretném feltétlenül, hogy Schwarzert igazolja le a csapat, csak én mielőtt leírok valamit egy hangyafasznyit át is gondolom... De hát mit várjon az ember, hány évesek lehetnek ezek az inteligens hozzászólók 12 - 14??? :)))
2010-07-18 09:24
Hobcsi! Már megint tök fölöslegesen írsz le olyan dolgot, amiért teljesen fölösleges volt venned a fáradságot, hogy leírd. Fabre, ha marad (és én sokakkal együtt remélem marad) akkor nem fog félgőzzel játszani... Úgyhogy fölösleges ilyen pesszimista hozzászólásokkal rontani a többiek hangulatát... Pedro! Én értem, hogy te racionálisan állnál hozzá a kérdéshez, csak te abszolut nem tudod beleélni magad a egy Arsenal szurkoló helyzetébe. Nekünk nagyon fontos Fabre jelenléte a csapatnál, képes a vállán vinni a csapatot. Amit akkor is meg fog tenni, ha idén nem engedik el a Barcához... Egyébként meg az, hogy a Barca is (jó pár túlköltekező csapathoz hasonlóan) csak újabb hitelekből tudja finanszírozni a működését, az szerintem sokáig nem tartható... (lásd - sok amerikai sportágban fizetési sapka) Végezetül pedig, ha Fabre annyira a Barcához akart menni, akkor miért hosszabbított??? Nyilván tudta, hogy így nem fogja elengedni a klub...
2010-07-18 18:42
Szerintem fölösleges azon sírni, hogy Cole a Liverpoolba szerződött. Elvégre azért hagyta ott a Chelsea-t mert pados volt. Mivel most már 99,9 %, hogy Fabre marad nálunk, ezért Cole is tisztában volt azzal, hogy nálunk is leginkább csak a padot koptathatná...
2010-07-19 17:15
Még valami... Mivel a Liverpoolnak egy teljesen új csapatot kell építeni a következő években, így Cole biztos lehet benne, hogy Gerrard mellett vezető szerep hárulhat rá. Ez is elég nagy motiváló tényező lehetett. Azért én sem bántam volna, ha nálunk folytatja. Talán vitt volna egy kis erőt / agresszivitást a játékunkba a "szépség mellé". :)
2010-07-19 17:19
Szabi13! Tudod ez az angol bajnokság!!! Ami azt jelenti, hogy egy két játékos kivételével szinte mindenki kidől pár hétre a szezon során, illetve lehetnek hullámvölgyek a játékában (esetleg szimplán elfárad). Tehát pótolni kell... Egy ilyen szintű csapatnak egy posztra semmiképpen sem elég egy játékos. És a csapat összes játékosának el kell érnie egy szintet - valószínű, hogy Koscielny-nek még fejlődni kell fizikálisan, de hosszú távon (1 - 2 év) remélhetőleg alapemberré növi ki magát. Az meg hogy egy játékos megéri-e az árát, azt csak jó pár tétmeccset (sőt szezonokat) követően tudjuk megmondani. Szóval egy hangyafasznyit gondolkodj, mielőtt írogatsz! GO GUNNERS!!!
2010-07-26 14:12
Henry 3!!! Nem szeretnélek elkeseríteni, mert marhára nagy ember vagy, hogy vannak észrevételeid, csak azt is át kéne gondolni egy hangyafasznyit, hogy mikor teszed ezeket az észrevételeket. Ez egy FELKÉSZÜLÉSI TORNA!!! Ez azt jelenti, hogy a fiatalokon túl (akik bizonyítani akarnak), vagy azok akik nem stabil kezdők szeretnék bejátszani maguk a csapatba. Viszont ilyenkor a többiek általában még sem fejben sem pedig fizikálisan nem állnak úgy, hogy olyan százalékkal passzoljanak, olyan mennyiséget fussanak, mint "élesben". Persze most megmondhatod a frankót, és persze ezt Wenger mindenképpen értékelni is fogja (gondolom), csak szerintem ezeket a meccseket más mércével kell nézni és nem szabad ez alapján megítélni egyetlen játékost sem (pl.: Walcott). Majd a Liverpool elleni meccs már mérvadó lehet ebből a szempontból is... GO GUNNERS!!!
2010-08-02 13:58
Hát ennek az embernek sem lehet túl mozgalmas a szexuális élete,ha folyamatosan csak Fabregasra tud gondolni... :)))
2010-08-09 14:44
Ez olyan a Barcától, mintha egy anya nevelő-otthonba adná a gyerekét és 5 év múlva, amikor már hasznot lát belőle rájön, hogy az ő kutyafattya (ezzel nem megbántva Fabregast). És a gyerek még annyira naív, hogy hajlamos lehet hinni az anyjának aki tulajdonképpen elhagyta... Elég szánalmas egy helyzet, főleg egy olyan csapattól aki a legjobbnak hiszi magát. Idén remélem a Real Madrid nyeri a spanyol bajnokságot. Mi meg a BL-t. A Barca meg bekaphatja... :)))
2010-08-09 14:49
Hát hobcsi... Nem is te lettél volna. Mindig ilyen cinikus megjegyzésekkel borzolod a kedélyeket. Lehetne néha valami építőjellegű, esetleg kicsit optimistább megjegyzésed is. De mindegy. Lehet, hogy Te látod jól és az életben csak szar dolgok vannak, de azért én semmit és senkit (Chamak) sem "temetnék" előre... GO GUNNERS!!!
2010-08-14 08:35
Hobcsi ba.dmeg, akármelyik hírre kattintok mindenhol te károgsz. Teljesen "pozitív". Mi a f.szért nem várjátok meg az átigazolási időszak végét. Után oszthatod az észt. A másik meg, hogy a Liverpool azért valószínűleg szép bevételre is szert tesz az átigazolásokból, amiből költhet is ugyebár... Na mindegy, ezek csak apróságok... GO GUNNERS!!!
2010-08-14 08:44
Traore 1 évre kölcsönbe került a Juventushoz. Remélem, azért pénzt is látunk belőle és nem lép le egy év múlva ingyen...
2010-08-31 18:30
Azt mondják, hogy a Sp*rs leigazolhatja Rafael Van der Vaart-ot... Annyira rühellem őket... Honnan van ennyi pénzük?
2010-08-31 18:58
oriza triznyák!!! Csak tájékoztatásképpen: van elektronikus aláírás is! + van még jópár lehetőség is arra, hogy ne kelljen neki Londonban aláírnia a szerződést... Szerinted most focistákkal vannak tele a repülők meg a vonatok? Hát az elég vicces lenne. Általában azért szokták helyben aláírni a szerződést, mert jó kis sajtóvisszhangot lehet neki keríteni. Szóval Lloris még akár jöhet is.
2010-08-31 19:08
"CUKROS BÁCSI"??? Ha a srác el akarja hagyni a Barcát, akkor annak valószínűleg nyomós oka van... Egyrészt fejlődni akar és a Barcában (mivel nem várható, hogy egyhamar kiöregszik valaki a csapatból a posztján) ezt nem látja biztosítottnak. Ezzel szemben az Arsenalban azzal együtt, hogy itt is nagy figyelmet fordítanak a fiatal játékosok fejlődésére, még ráadásul pár "éles" meccsen (kupasorozatok) is játéklehetőséget kaphat. Plusz mi is jól járnánk vele, mivel ha beválik a "CUKROS BÁCSI"-nak jobb lehetősége lesz a játékosok "rotálására" / pihentetésére. Ja és ahhoz, hogy átigazoljon az Arsenálhoz, ahhoz mindhárom fél jóváhagyása kell. Szóval kár a gőzért "Ibrakadabra9", ha a Barca akarja, akkor megtartja, ha nem akkor később nyugodtan kussolhat... :) GO GUNNERS
2010-09-09 17:02
Egyébként miért spammeled az oldalt olyan linkekkel, aminek semmi értelme??? Gullit nélkül is tudtuk, hogy Cesc tehetséges... Wenger se hülye, hogy tehetségtelen fiatalokat igazoljon. Ez a nyilatkozat körülbelül olyan szintű volt, minha Vince Ottó mondta volna egy BL meccs szünetében. :)
2010-09-09 17:10
Ja és nem gondoltam volna, hogy egy Arsenal szurkolói oldala ennyire érdekli a barca drukkereket. Mondjuk "vitaindítás" szempontjából nem rossz, de nekem tutira nem jutna eszembe a barca szurkolói oldalán "rajoskodni". Mondjuk nem vagyunk egyformák... Ettől szép a világ.
2010-09-09 17:15
Hát ez sajnos benne van egy ilyen válogatott meccsben... Rugdosódnak össze vissza. De ez a normális, hogy a válogatott játékosok a saját nemzetük mezében próbálják kihozni magukból a legjobbat, de sokszor ebből csak annyi látszik, hogy a túlbuzgóság eredményeképpen szétrúgják az ellenfél játékosainak a lábát... Remélem a Tottenham ellen már ott lehet a csapatban! Jobbulást neki!
2010-09-10 16:37
Hát srácok csak gratulálni tudok! Ismét bebizonyítjátok, hogy csak negatív véleményt tudtok megfogalmazni... Tipikus magyar szurkolói mentalitás. Mit vártok, mit mondjon az edző? (legyen az bármelyik csapatnál) Azt mondja, hogy gyengék vagyunk és nem fogunk nyerni semmit az elkövetkezendő 25 évben??? Hát nem. Szerencsére ezek az emberek győzni akarnak és képesek is rá!!! Ti meg "károgjatok" csak tovább. Legalább nem veszik ki a világból az a fantasztikus magyar mentalitás aminek ti a mintapéldái vagytok...
2010-09-12 21:36
Szimpatikus a srác! És nem kell mennie majd az Afrika Kupára sem :)... Viszont a fordítás a többi hírhez képest elég "magyartalan". Hibázott a google fordító? :)
2010-09-12 21:42
dede1!!! Szerintem meg te vegyél vissza, mert én viszont biztos vagyok benne, hogy ezek nem banki hitelek voltak, bizonyos pénzügyi befektetői csoportok tőkebefektetései, amiknek a törlesztése teljesen más metódus alapján történik. Leginkább egyedi háttéralkuk alapján. Úgyhogy szerintem simán tud a klub előtörleszteni / visszafizetni az adósságból, amennyit a klub éves eredménye elbír a fejlesztések / karbantartások mellett. A gond itt a szponzori szerződésekből volt, ha jól tudom. Ott voltak hosszútávú, ugyanakkor előnytelen megállapodások (több millió font kiesés évente). GO GUNNERS!!!
2010-09-25 13:17
Húúú de sok orvos van köztünk... "Garcia" csak nem gondolod, hogy egy specialista (sőt, ahogy a szövegből is kitűnik - több specialista) nem tudja, hogy mivel kell vizsgálni egy achilles-ínsérülést? Az neg egy dolog, hogy mi a magyar fordítás - ott nem figyelnek az ilyesmire. Sőt szerintem Wengernek sincs orvosi végzettsége, tehát simán mondhat hülyeségeket, ahogy TE is.
2010-11-14 17:19
Arshavin40!!!! Minden meccsen van kihagyott helyzet mindkét oldalon. Szerintem hülyeség Chamah-ot bármiért is "fikázni". Ha az Everton is kihasználta volna a helyzeteit (mert bizony volt nekik) akkor mi van? Ez egy csapatjáték!!! Az előző meccsen Chamah volt az aki berúgta, most pedig más. Néha azért pozitívumokat is le lehet írni,,, GO GUNNERS
2010-11-14 17:28
toloszek!!! Te kis szakértő... Neked is csak a következőt mondanám: CSAPATJÁTÉK. Egyik nagy csapatban sem képes az összes játékos egyenletesen jó teljesítményre - erre a legjobb bizonyíték a jelenlegi angol tabella... Viszont sok hozzászóló egyenletes teljesítményre képes. A MAGYAR MENTALITÁSNAK megfelelően mindig csak a rosszat látjuk meg egy csapat teljesítményében. Meg kéne tanulni ÖRÜLNI egy győzelemnek. A kritikát elintézi az edző! JA ÉS EBOUE PEDIG A GÓL UTÁN ÁLLT BE! GO GUNNERS
2010-11-14 17:35
andras19!!! Akkor menj el játékos-megfigyelőnek. Biztos nagy karriert fogsz befutni. Ezek a kapusaink vannak - ebből kell gazdálkodnunk és ENNYI... De szokott lenni egy "meccselemzés" cikk. Ott írd le ezeket a megjegyzéseidet, de addig is hagyj minket egy kicsit örülni! Köszi! :)
2010-11-14 17:48
FeketeS! Annyi agyad sincs, mint egy pár gumicsizmának. Azért írsz kommenteket, hogy provokáld a jóérzésű drukkereket, vagy csak szimplán hülye vagy? Miért hazudna Wenger? Ha Van Persiet nem játszatja, annak ezer oka lehet... Például az sem példa nélküli, hogy egy játékos az edzésen rásérül a korábbi sérülésére. Nem kell ahhoz éles meccsen játszani, hogy kidőljön egy játékos a sorból. Valószínűleg Wenger kicsit többet látja edzés közben, mint TE!!! De szerencsére nem te vagy a szeretett csapatunk edzője!!! GO GUNNERS
2010-11-29 20:31
karmollak!!! A te úgynevezett "hozzászólásod" alapján pedig ami egyből beugrott az az volt, hogy aki ezt írta az RATYI... De hát kinek ez, kinek az. Mielőtt leírsz valamit előbb töltsd be a 18.életévedet - az értelmi színvonalad alapján ez még legalább15 év. :) Na mindegy... Inkább lássunk ma este egy jó meccset. :) GO GUNNERS!!!
2010-11-30 20:09
Hát Songi, nekem is van egy pár ötletem, hogy Te hováhúzhatnál erről az oldalról, de ahogy az lenni szokott az ilyen ellenszenves, nyervogó köcsögök mint TE sajnos maradnak és bomlasztják ezt a még kialakulóban lévő közösséget. Szerintem inkább menj el hímzőszakkörre, az való neked, nem pedig az Arsenal. GO GUNNERS!!!
2010-11-30 20:13
SONGI! Hol van a régi jó Arsenal??? Ez tisztára MAGYAR mentalitás. Mint amikor azt kérdezik: Hol van a régi jó Magyar Válogatott??? Ez nem viszi előre a dolgokat. Az élet minden területén van ciklikusság. A Barca sem 20éve folyamatosan Európa legjobb csapata. Nem tudom mit vársz? Játszál FIFÁ-t, ott azt veszel akit csak akarsz... :) Ez viszont az élet és szerencsére szakemberek döntenek és nem TE. Br tuti, hogy TE tévedhetetlen vagy...
2010-11-30 20:23
Tegnap arra a hírre, hogy Wenger nem akar igazolni januárban, sokan elkezdték szapulni. Szerintem ebben a nyilatkozatban teljesen korrekt választ adott a kétkedőknek. Ha meg ennek ellenére mégis igazolunk valakit, az csak hab a tortán, :) Ja és szép győzelem volt!!!
2010-12-01 07:48
Szerintem meg azt kellene belátni, hogy Sagnát már meccsek óta módszeresen rugdalják... Egyértelmű, hogy az ő oldalán (leginkább ha Walcott játszik előtte) vagyunk lendületesebbek / veszélyesek és ezt az ellenfelek is látják. Valószínűleg kapott jó pár rúgást Zabaletától is, ami miatt nem kellett volna neki egyébként így reagálni, de a korábbi meccsek feszültsége is most jött ki rajta. Viszont így tényleg jókor kapta az eltiltást. :) Pihenjen csak, szerintem nagyon hasznos tagja a csapatnak. GO GUNNERS!
2011-01-07 08:09
!syddy1! Egyáltalán nem értek egyet... A műesések minden csapat játékában benne vannak. Tudják ezt a bírók is. Ilyen szinten (Premier League) pedig a bírók minden meccset visszanéznek és nyilatkozatok nélkül is látják, hogy jól átverték őket. Sokat kell színészkedned ahhoz (lásd.: C. Ronaldo), hogy ez alapján ítéljenek meg. Walcott helyesen cselekedett. A meccs többi részéről meg inkább ne is beszéljünk. :) GO GUNNERS!
2011-01-09 07:52
DONFOS!!! Én tudom, hogy mit fogsz csinálni, ha Wenger nem igazol védőt... Nem fogsz változni semmit!!! Ez már csak így van, és továbbra is te leszel a kommentelők között a zseni. Egyébként meg tutira lesz igazolás - és még van is rá több, mint 13 nap. :) GO GUNNERS!!!
2011-01-17 18:49
Mennyi idős vagy? 15 éves? Azok szoktak ilyen keményen odamondogatni...
2011-01-17 18:54
Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy milyen jó ehhez a fantasztikus és összetartó közösséghez tartozni... :)
2011-01-17 18:56
Nyugi srácok lesz igazolás!!! Egyébként meg nem értem, hogy miért szapulod a jelenlegi védőinket... Véleményem szerint idén a helyzetkihasználással kicsit több gondunk van, mint a védekezéssel. Ettől függetlenül kell egy középső védő - de elég utópisztikus azt képzelni, hogy egy friss igazolás (főleg a védelem tengelyében) a Barca elleni meccsig be tud épülni a csapatba... A "szerencsétlen francia footballisták"-ról meg csak annyit, hogy szerintem Sagna, Nasri és Chamakh (aki annak ellenére, hogy marokkói válogatott, azért szerintem legalább 50%-ban francia :) ) idén a csapat húzó emberei. Személy szerint nekem közülük (bár Wilshere az abszolut favoritom a csapatban) Sagna a kedvencem. Ő és Walcott ebben a szezonban egyszerűen lealázzák az ellenfelek védelmét (tarthatatlanok) - nem véletlen, hogy folyamatosan próbálják lerúgni/taposni. És azért első évéhez képest Koschielny is jól végzi a dolgát. Persze én csak egy szurkoló vagyok, nem pedig szakember... GO GUNNERS!!!
2011-01-18 16:35
Srácok! Lehet, hogy sok mindenben igazatok van. És pár dologban akár egyet is értek veletek, de azt azért sajnálom, hogy amikor a csapatnak van egy jó meccse/többmeccses nyerő szériája, akkor nem fejtegetitek ugyanilyen lelkesedéssel és vehemenciával a csapat jó tulajdonságait. Valamiért ezen az "szurkolói oldalon" (nyilván ez betudható a sokat emlegetett nyeretlenségi szériának is) szinte mindig a negatív hangok érvényesülnek jobban. Még akkor is, ha a csapatnak megy a szekér, jön az osztás, hogy "de majd ez nem lesz elég a nagy csapatok ellen" és hogy "nem költünk eleget játékosokra", stb... Nekem, mint régi szurkolónak egyébként szintén fáj, hogy nem örülhettem még egy BL-döntös győzelemnek se, de be kell látni, hogy egy futballklub az egy "vállalkozás". Ha veszel egy nagyobb gyártelepet (Emirates stadium - ami élőben valami fantasztikus) hitelre, akkor az új termelő gépekre (itt a játékosokra gondolok) kevesebb pénzed jut. Viszont, ha beindul a termelés, és fenntarthatóvá válik a vállalkozás, akkor már több lehetősége lesz az igazgatónak a fejlesztésekre. És ez sajnos nem, mint tapasztaltuk nem kevés időt vesz igénybe... Egy ilyen fejlődési folyamat során nyilván vannak rossz döntések, ahogy mindannyiunk életében, de azt ti is beláthatjátok hogy Wengert is az a cél hajtja, mint minket szurkolókat, hogy "EGY GYŐZTES CSAPATHOZ TARTOZÓNAK ÉREZHESSÜK MAGUNKAT". Bocsi, hogy ilyen terjengős voltam... :) GO GUNNERS!!!
2011-01-18 17:09
Hát nem is tudom. Én a Man.city kiselejtezett játékosai közül nem szívesen látnék senkit az Arsenalban. És itt nem a játékosok kvalitásait vonom kétségbe - hiszen páran korábban pont az Arsenalt erősítették. Csak nekem ezek a játékosok olyanok, mint a zsoldosok akik minden további nélkül, pusztán anyagi megfontolásból átigazolnának bárhonnan bárhová. Nekünk véleményem szerint Wilshere / Walcott típusú játékosokra van szükségünk, akik hosszú távon meg tudják alapozni egy olyan klub sikerét, mint az Arsenal. És ezért fontos, hogy a csapat többségét kinevelje (fiatalon csábítsa magához) a klub, ne pedig összevásárolja a már kiforrt játékosokat (persze kell ilyen is - de a többség erősen kötődjön a klubhoz). Szerencsére (legalábbis én így gondolom) nálunk már kezdenek kiforrni a saját nevelések... Csak így tovább srácok! GO GUNNERS!
2011-01-18 19:10
A statisztika is csak hosszabb távon mutat valamit. Ilyen alapon mondjuk Koplárovics Béla a BL selejtezők legjobb csatára, mert játszott 2 percet és lőtt 1 gólt - tehát 2 percenként lőtt gólt, míg Messi csak 60 percenként - így megállapítható, hogy Koplárovics 30-szor jobb csatár, mint Messi. :))) A viccet félretéve van Persie az egyik kedvencem. Jó lenne, ha legalább olyan lenne egyszer a statisztikája, mint az abszolút kedvencemé - Bergkamp-é :) GO GUNNERS!!!
2011-01-25 17:27
eye4eye: "A fociban azért nem lesz soha videobiro mert akkor nemlehetne kit lefizetni" - Winston Churchill Ezt hol találtad? Csak mert Churchill (már, ha ugyanarról a Winston Churchill-ről - az Egyesült Királyság miniszterelnökéről - beszélünk) 1965-ben halt meg és akkor videobíróról beszélni elég hihetetlennek tűnik. Szóval, ha idézünk, akkor pontosan idézzünk és valós idézetet :) . Elvégre ez nem a blikk.hu vagy valami hasonlóan "nívós" oldal. Előre is köszi!
2011-02-03 17:06
Mondhatni... És Winston Churchill bár szerintem nem volt egy nagy államférfi, de tényleg voltak jó mondásai. Mindenesetre (én legalábbis) kitalált idézethez kitalált személyt írnék :). Egyébként imádom és általában értem is az humort - még az angolt is :))). És olyan hülye vagyok, hogy tényleg képes vagyok ilyen dolgoknak utánanézni. :)
2011-02-03 17:28
Az előzeteshez csak annyit, hogy az orvosi stábra egy rossz szót nem mondhatunk... Nasrit is összedrótozták a Barca elleni meccsre - és a két valamire való középső védőnk (Djourou és Koscielny) is valahogy mindig felépülnek a fontos meccsekre... Ja és idén egyelőre nem a sérülések miatt szenvedtünk meg egyes meccseken... GO GUNNERS!!!
2011-02-23 17:38
Szánalmasak vagytok!!! Szomorú azt látni, hogy állítólagos "Arsenal szurklók" egy álhír kapcsán ilyen gyökér módon reagálnak... Ez két dolgot feltételez: vagy a magánélet, vagy pedig az értelem hiányát (tisztelet a kivételnek). Hihetetlen, hogy egy gumicsonton ennyit tudtok rágódni és egyesek még Fabregast is olyan szavakkal illetitek, amire szerintem nem szolgált rá.
2011-03-25 06:58
bassethound!!! Még egyetlen felhasználóra sem írtam ilyet, de te egy hatalmas GYÖKÉR VAGY!!! A hozzászólásaid alapján te az "Arsenal" nevet szereted, de azokat, akik nap, mint nap küzdenek azért, hogy a csapat a "NAGY NÉGYES"-ben maradjon minden további nélkül elküldenéd??? Enyhén szólva is elmebeteg hozzáállás! EMBER! Kicsit használd az agyad! Bár ez egy hosszú folyamat, de talán nem, vagy reménytelen... GO GUNNERS!!!
2011-03-31 19:42
vanpersie79! Nem tudom, hogy a többiek hogyan látják, de nekem ez a szöveg elég zavaros... Már több hír esetében éreztem úgy, hogy a fordítás enyhén szólva "nem 100%-os"... Nagyon jó, hogy viszitek ezt az oldalt, de jobb lenne, ha kicsit jobban figyelnétek a fordításokra!
2011-03-31 19:49
vanpersie79! Nem azzal van a baj,hogy milyen híreket raksz fel, sőt! Köszi szépen az újdonságokat! A próbléma az, hogy a fordítási problémák / félrefordítások miatt a szöveg egyes részei értelmezhetetlenek, vagy esetleg ellent mondanak az előző mondatnak. Szóval nem fikáztalak, csak próbáltam "építő jellegű" kritikát megfogalmazni. Egyébként mond meg őszintén! Ha visszaolvasod a hírt, akkor neked minden tiszta? Milyen következtetést tudnál belőle levonni? Szóval csak gondold át! Ha leszarod, akkor leszarod, viszont, ha legközelebb már ilyen szemszögből is nézed a szerkesztéskor, akkor már megérte szólnom. :)
2011-03-31 21:42
Crowbar!!! Mekkora tuskó vagy... Elképesztő, hogy te és még páran mennyire nem tudjátok átérezni a helyzet nehézségét. Ez nem a magyar bajnokság, ahol pár meccs alapján minden szakmaiság nélkül el lehet küldeni bárkit. Ez az egyik legnehezebb bajnokság, ahol a többi csapatnál kemény pénzek mozognak, míg nálunk másra is oda kell figyelni - nem orosz, vagy arab milliárdosok irányítják (szerencsére). De úgy érzem, hogy tök fölösleges veled és a hozzád hasonlóan gondolkodókkal bármit is "megértetni", mert úgysem gondoljátok át. Azt tudjátok, hogy a MU vagy Barca drukker haverjaitok cikiznek titeket és ezt nem tudjátok elviselni. De az én véleményem szerint nem csak akkor kell egy csapat mellett állni, ha jönnek az eredmények is - én imádom az Arsenal játékát és nekem az sokkal fontosabb, mint egy Inter-es védekezős BL-győzelem. Hát ennyi... GO GUNNERS!!!
2011-04-18 17:55
Nem is értem, hogy mi a fenét hisztek? Az átigazolási időszak csak június 1-én kezdődik. Addig mi a faszt akartok lezárni egy átigazolási ügyletet? Ekkora impotens szurkolói közösséget... Folyamatosan csak a nyafogás megy. Nézzétek meg a többi csapat szurkolói oldalát is - ott is jönnek-mennek az utánpótláskorú játékosok. Nem az átigazolási időszak legelején kell várni a "nagy igazolásokat"... Szóval mennyetek és rinyáljatok az óvónéninek!!! Ő biztosan értékelni fogja - ITT EZ MÁR ELÉGGÉ LEJÁRT LEMEZ!!!
2011-05-30 19:09
Szerintem is jó igazolás lenne... Az pedig, hogy ezt a szurkolói oldalt hirtelen mennyi nyirvákoló úgynevezett "arsenal szurkoló" lepte el az hihetetlen. Az ilyen köcsögök maradhatnának a facebook-nál. :) GO GUNNERS!!!
2011-05-30 19:24
JET99 - a Man.City már 4 éve csapatot épít és (most lehet, hogy túlzok, de) egy játékosra többet költ, mint a mi keretünk éves fizetése. Arról nem is beszélve, hogy egy-két szezon elteltével ugyanezeket a játékosokat a beszerzési áruk töredékéért adják el. De az arab meg az orosz olaj-milliárdosoknak ez csak játék, míg a legtöbb futball klub olyan, mint egy igazi vállalkozás. Ha több éven keresztül veszteséges, akkor bedől - és a Man.City biztosra veszem, hogy nem termelte ki azt a pénzt, amennyiért igazoltak az utóbbi időben, és csak azért nem dőlt még be, mert talicskával tolják bele az arabok a pénzt. A barca (bár rühellem az egész koszos bandát) most sikeres, de ott is vannak anyagi problémák a felszín alatt, csak ők szintén fiatalokból nevelik ki a nyerő csapatot és sokan veszik a cuccaikat. Szóval nem feltétlenül pénzzel, sokkal inkább ésszel kell építkezni. Csak a mi kis életünkben 6-7év elég hosszúnak tűnik. :) Kicsit gondolkodni kéne nem pedig vagdalkozni!!! GO GUNNERS!!!
2011-05-30 22:11
Én őt tettem volna az első helyre... Egy igazi példakép és tőlünk is vonult vissza. Szívesen látnám őt Wenger visszavonulása után a menedzseri székben.
2011-06-01 16:55
Ahogy látom a többség elég felszínesen nézett utána a dolgoknak. Az Arsenal FC tisztességes (heti 90.000 fontos) ajánlatot tett ennek a tehetséges ám annál alattomosabb srácnak, de ő legalább 110.000 fontot akar hetente. De szerintem még az se lenne elég neki a maradáshoz. Sok jó játékosunk van, akiket "arcul köpnénk" azzal, hogy Nasrinak 110.000 fontot fizetnénk és ők pedig mondjuk csak 50-60 ezret kapnak. A helyzet az, hogy Nasri sajnos nem értékeli eléggé azt, amit ez a klub érte tett. És sajnos szerintem vele ugyanaz a helyzet, mint Adebayorral, akit nem a klubhűség, hanem csak a pénz motivált az eligazolásakor. Ilyen alapon Fabregas ezerszer korrektebb, mint Nasri. Azt viszont remélem, hogy Wenger megpróbál angol játékosokat szerződtetni a nyáron, mert ők sokkal lojálisabbak, mint ezek a Nasri-féle nyikhajok. Egyébként meg ha már most menni akar, akkor felesleges kitömni a zsebét még egy évig - úgyhogy ha menni akar akkor menjen - de a MU-nak nem adhatjuk. GO GUNNERS!!!
2011-06-06 13:23
Na az Arsenalnál Wilshere, van Persie-vel együtt a lojalitás mintaképe. Nem olyan pénzéhes lelketlen klubbtalan "focizsoldos", mint pl.: Adebayor és a most tett nyilatkozata alapján Nasri. Wilshere-nek a szíve is a helyén van és bízom benne, hogy egész pályafutását nálunk fogja tölteni. Nasri pedig, ha tényleg nem elég neki a felajánlott heti 90.000 font, akkor húzzon a p*csába! Vagy ha tévedek és nem szeretne eligazolni, akkor írja alá a hosszabbítást és tisztázza az egészet a szurkolók előtt!!! Egyébként szerencsésnek érzem magam, hogy láthattam Jack első teljes szezonját. :D Hamar kedvenccé vált... GO GUNNERS!!!
2011-06-06 13:30
tonyyy!!! Nem tudom, hogy te vajon fillérbaszó vagy-e, de az alapján amit leírtál minimum GYÖKÉR vagy!!! Ahhoz, hogy ilyeneket leírj, nem kell nagy IQ-fighternek lenni. Valószínűleg nem is vagy az. Az ilyenre szokták mondani, hogy szponzorálta volna az apádat egy óvszergyár... :D GO GUNNERS!!!
2011-06-12 15:13
Szerintem is fontos lenne több angol/brit játékos beépítése a kezdő 11-be. Főleg azért mert lojálisabbak, ebből adódóan hosszú távon lehet velük tervezni. Ilyen szempontból is jónak tartom Jenkinson és Oxlade-Chamberlain (még nem biztos) érkezését. De mellettük kellenének a 30 év körüli rutinos és higgadt "vén rókák", akik például szolgálhatnak a többieknek. Ha ez meglenne, akkor nem fordulhatott volna elő az az elképesztő 4:4 a szarkák ellen... Én a fentiek miatt személy szerint örülnék Scott Parker érkezésének. És Nasrit a stabilitás miatt MEG KELL TARTANI (még ha emberileg másképpen is gondolom), mert az pozitív hatással lehet a további átigazolásokra is... Egyébként meg gusztustalan, hogy ha az Arsenalt szóbahozzák egy játékossal, akkor a Man.city és a Spurs is kapásból érdeklődik. Egyértelmű, hogy csak keresztbe akarnak tenni és felverni az árakat - ez a tipikus "dögöljön meg a szomszéd tehene is" mentalitás. Jövőre előttük kell végezni!!! GO GUNNERS!!!
2011-06-12 15:43
RVP-nek tenni kellene magasról az újságírókra... Menjen nyaralni és ne hagyja, hogy akár csak telefonon is zaklassák. Nyilván ezt nekem könnyű mondani, de remélem RVP tanult a dolgokból és inkább pihenni fog a nyár további részében. :D
2011-06-13 09:52
arsenalklm08!!! Inkább ne hasonlítsuk ezt a Joe Cole féle esethez az alábbiak miatt: Akkor Cole-lal kellett volna megegyezni, mert szabadügynök volt. Gervinho pedig pénzért jön a Lille-től. A hírek egyébként is arról szóltak, hogy a játékossal már sikerült megegyezni, csak a Lille kevesli a pénzt és erre jöttek a DÖGEVŐK (Man.city; Spurs). Egyébként meg azzal, hogy Cole nem hozzánk jött kifejezetten jól jártunk... A Liverpool most alig tud tőle megszabadulni. :D Szóval jöjjön Gervinho és én személy szerint Samba érkezésének is örülnék. GO GUNNERS!!!
2011-06-13 14:57
Falcao ezt még korábban nyilatkozta. Később az a hír jelent meg, hogy csak a Copa America után dönt majd, hogy hová igazol... Szóval, ahogy az életet elnézem sajnos minden eladó. :( De remélem ezzel a dologgal jól járunk és (bár kicsi a valószínűsége, de) hozzánk jön. És ha Fabre és Nasri marad (tehát sikerül megtartanunk a klasszis játékosainkat) , akkor könnyebb lehet olyan játékosokat igazolnunk akik sikereket akarnak.
2011-06-13 15:04
Ha maradnak, akkor egy jó, összeszokott csapattal tudunk pályára lépni ősszel... És szerintem ez lehet a siker kulcsa... Ennek a jelenlegi csapatnak be kell fejeznie amit elkezdett. És szerintem 2 erős védő, 1 jó vkp és 1-2 jó befejezőcsatár érkezésével (ezzel a versenyhelyzet megteremtésével - minőségi csere lehetőségével) kimagasló eredményt érhetünk el 2012-ben. GO GUNNERS!!!
2011-06-13 15:09
hobcsi!!! Szerintem ez nem blabla, mert egyszerűen nincs más választása a klubnak, és ezt valószínűleg már a vezetők is belátták... Szóval szerintem ez az egyetlen kitörési pont a jelenlegi "bizalomvesztett" helyzetben.
2011-06-13 15:11
Erre a legjobb ellenpélda Koscielny. Szerintem ahhoz képest, hogy első PL szezonja volt, fantasztikusan szerepelt.
2011-06-13 15:24
dennis89!!! Szerintem lenne annyira "lojális", mint Nasri/Clichy. :D Egyébként meg, ha a segítségével (a sok góljával) PL-t vagy BL-t nyernénk, akkor meg szerintem még téged se érdekelne, hogy mennyire lojális. Arra it van nekünk például Wilshere, RVP, Ramsey, stb... Szóval csak írjon alá és tömje ki a MU-t, Spurs-t, Barcát meg a többit. :D GO GUNNERS!!!
2011-06-14 14:29
Tök jó az a hír, ami úgy kezdődik, hogy "A Real Madrid középpályása kijelentette...." csak az nincs benne, hogy kiről is van szó... :D Very funny...
2011-06-14 14:42
Az rendben is van - olvasok pár híroldalt, de sokan nem biztos hogy képben vannak. De azért köszi! :D
2011-06-14 14:47
Szabadon választott játékos??? Színésznőkből úgyis hiány van a csapatban, úgyhogy egy elfér. :D Viszont akkor a fizetését mi határozzuk meg (60.000 font/hét a max.) :D
2011-06-14 14:49
Nem is rossz... Az nem volt benne a hírben, hogy a szabadon választott játékos csak a Barcából jöhet... :D
2011-06-14 14:53
Én nem a Barca játékosait akarom nézni, hanem azokat akiknek jelenleg is szeretem a mentalitását és a játékát. Nekem a jelenlegi keretünk 75%-ával semmi bajom nincs. Csak azt a 25%-ot kellene minőségileg is frissíteni. Spanyol "színésznőkre" pedig nincs szüksége a csapatnak. Egyébként közel sem biztos, hogy a PL-es favágók között is annyit cikáznának, mint a La Ligában. :D
2011-06-14 16:17
Az utolsó mondat fordítása véleményem szerint kicsit elcsúszott... Ami miatt én nyitottabbnak látom Fabregas sorsát. Egyébként alapvetően én is jó hírnek tartom. :)
2011-06-15 15:35
Alexis Sanches-t szerintem a Man.city fogja elhozni... Olyan irreális árak vannak a játékospiacon, hogy azt csak a olajosok tudják gond nélkül kicsengetni...
2011-06-20 07:43
Na végreeeee! Adjanak egy ajánlatot, az Arsenal vezetősége elutasítja azt és menjenek a p*csába... Ez lenne a legtisztább, de sajnos ez nem így van, csak a sajtón keresztül üzengetnek, hogy lejjebb vigyék az árat. Lassan teljesen olyan ez a történet, mint egy zsidó vicc. :) GO GUNNERS!!!
2011-06-21 13:47
Laczy!!! Nagyon egyre gondoltunk. :D
2011-06-21 13:50
Nem is értem, hogy az itt kommentelők miért értetlenkednek. Szerintem itt az emberek 99,9%-ának (engem is beleértve) fogalma sincs arról, hogy hogyan zajlik egy ilyen átigazolási procedúra a színfalak mögött. Mi a f*szt elégedetlenkedtek? Az hogy ki kezdi nálunk a szezont, az úgyis csak később lesz lényeges. Egyébként meg szerintem se lesz július 1. előtt hivatalos bejelentés. Szerintem semmi jelentősége annak, hogy most vagy 1-2 héttel később tudják meg a szurkolók az átigazolás tényét. A színfalak mögött már lehet, hogy rég eldőlt minden. Mi ehhez kicsik vagyunk, úgyhogy össze is sz*rhatjuk magunkat, akkor sem tudunk meg többet a hivatalos bejelentésig. Minden csak találgatás...
2011-06-27 13:15
henry 14: Ez hülyeség!!! Összekevered az okot az okozattal. Nem gondolom, hogy Nasri 1 hónappal ezelőtt szívesebben aláírta volna a szerződését, mint most. A helyzet az, hogy szükségünk lenne rá, viszont nem bízhatunk benne... 25 millió fontért mehet... A vásárlással kapcsolatban viszont már én is türelmetlen vagyok, mert a bizonytalanság minden játékosra hatással lehet. Szóval tisztázzák minél előbb, hogy ki megy és ki az aki marad és arra már lehet építkezni. GO GUNNERS!!!
2011-07-07 17:04
Elég szánalmas a transfermarkt alapján megítélni egy csapatot... De te tudod...
2011-07-07 17:06
Simondr! Ibrahimovicsnak mi volt az ára a transfermarkton mielőtt leigaztolta a Barca??? Ja, arra a transfermarkt szakértői nem voltak felkészülve. :D Na meg arra is kíváncsi lennék, hogy Fabregasnak mekkora lenne az ára akkor ha a Barca és akkor ha mondjuk a Fradi igazolná le. De ezt nyilván te nem tudod mivel felfogni...
2011-07-07 17:13
Köszi satyi! :D
2011-07-07 17:15
Simondr! Hát te nem vagy 100-as. Miért vagy fent egy Arsenal szurkolói oldalon, ha nem tudod értékelni a saját csapatunk játékosait? Pedig szerintem Song és Wilshere ennyi tiszteletet minimum megérdemelne!
2011-07-07 17:17
Ibrát nem 45 millió euróért vették meg... Eto'-t + 43,5 millió eurót adtak érte.
2011-07-07 17:18
Simondr! Akkor Alexis Sánchez miért ér annyi, ha még nem nyert semmit? És nyugi ez csak egy költői kérdés volt... Ha nem érted, hogy mi aza költői kérdés akkor szívesen elmagyarázom. :D
2011-07-07 17:24
Simondr! Ja és én örülök, hogy ilyen magamfajta vagyok, aki apró dolgoknak is tud örülni, mint például egy Jack Wilshere jelenléte a csapatban - ami nyilván nem elég egy PL győzelemhez, de legalább nem vagyok olyan megkeseredett mint te. :D És ez nekem pont elég.
2011-07-07 17:27
hobcsi! Én ezt tudom, csak ha az Arsenálról van szó, akkor sokkal emócionálisabban közelítem meg a dolgokat mint máskor. De nem is tudnám máshogy. És ha az imádott csapatomról van szó, akkor ne beszéljen nekem egyetlen "k*cs*g" se arról (itt persze nem rád gondoltam :D ), hogy a transfermarkt mást mond. Az szerintem nem egy igazi szurkolói mentalitás... És azért remélem (bár a sejkek mai állása szerint kvés esély van rá) hogy Wilshere innen megy nyugdíjba. :D
2011-07-07 17:31
Simondr! Eléggé mellé lőttél, mert 28 vagyok és 1999 óta nézem az Arsenal meccseit (és azóta szurkolok a csapatnak)... De rád nem vagyok hajlandó több időt áldozni az életemből.
2011-07-07 17:32
Van már edzőjelölted? :)
2011-07-07 17:45
Jöhetne vele egyúttal Cahill is! :D
2011-07-07 17:48
tibi! Igazad van, mert az elején még nem teljes meccseket néztem. A magyar1 adta az angol bajnokság heti összefoglalóját! :D Ott szerettem meg az Arsenal játékát. Ráadásul rosszul írtam, mert akkor még Ian Wright is nálunk rugdosta a gólokat. :) Szóval ez úgy 97'-98' környékén lehetett... Előtte meg az AC Milan meg az Ajax játéka "hagyott bennem nyomot". :)
2011-07-07 18:07
Úgy látom újra itt van a szinen a srác, aki a transfermarktot isteníti. :D Elég vicces. Ez olyan mintha egy Volvo szarrá törne egy balesetben, de egy "szakértő" elkezdené magyarázni, hogy a statisztika szerint ez a legbiztonságosabb autó. :) Szóval így vagyok én a transfermarkttal. :D
2011-07-09 16:00
Egyébként meg igazán olvashatnátok a sorok között. Ha Wenger azt mondaná, hogy 3-4 játékossal akar erősíteni, akkor elismerné, hogy nem tudja megtartani sem Fabregast, sem pedig Nasrit. Mivel ő meg akarja tartani a két irányítónkat éppen ezért csak 1-2 védő érkezésével számol. Nyilván, ha valamelyik mégis elmegy, akkor több játékosra lesz szükség. :D GO GUNNERS!!!
2011-07-09 16:04
Szerintem igazán olvashatnátok a sorok között. Ha Wenger azt mondaná, hogy 3-4 játékossal akar erősíteni, akkor elismerné, hogy nem tudja megtartani sem Fabregast, sem pedig Nasrit. Mivel ő meg akarja tartani a két irányítónkat éppen ezért csak 1-2 védő érkezésével számol. Nyilván, ha valamelyik mégis elmegy, akkor több játékosra lesz szükség. Így viszont, ha maradna Fabregas + Nasri és támadónak érkezne Gervinho, akkor csak a védelmet kell megerősíteni egy középhátvéddel és egy balszélsővel. Egyébként meg szánalmas, hogy már a szezonkezdet előtt szidjátok a csapatot (illetve annak a képességeit) pedig csak a szutyok szennylapok híreszteléseit lehet hallani. Elég szomorú, hogy ekkora a média "hatalma". GO GUNNERS!!!
2011-07-09 16:09
hc! Teljesen igazad van. Én is hasonlóképpen gondolom. már más cikknél leírtam, de ide is beszúrom a véleményem erről: Szerintem a legtöbb armageddont vízionáló úgynevezett "szurkoló" igazán olvashatna a sorok között. Ha Wenger azt mondaná, hogy 3-4 játékossal akar erősíteni, akkor elismerné, hogy nem tudja megtartani sem Fabregast, sem pedig Nasrit. Mivel ő meg akarja tartani a két irányítónkat éppen ezért csak 1-2 védő érkezésével számol. Nyilván, ha valamelyik mégis elmegy, akkor több játékosra lesz szükség. Így viszont, ha maradna Fabregas + Nasri és támadónak érkezne Gervinho, akkor csak a védelmet kell megerősíteni egy középhátvéddel és egy balszélsővel. Egyébként meg szánalmas, hogy már a szezonkezdet előtt szidjátok a csapatot (illetve annak a képességeit) pedig csak a szutyok szennylapok híreszteléseit lehet hallani. Elég szomorú, hogy ekkora a média "hatalma". SZÓVAL SZERINTEM A KÖVETKEZŐ SZEZONBAN IGENIS JÓ LESZ A CSAPAT!!! GO GUNNERS!!!
2011-07-09 16:14
satyi! Lansburyt ha jól tudom, akkor azért nem vitték el, mert korosztályos tornán fog játszani az angol válogatottban...
2011-07-09 16:16
A barca játékával nincs semmi baj és sokszor (ha nem tudom,hogy a barca játszik) még jól is nézni. Csak a mentalitásuk az, ami katasztrófa és amivel én nem vagyok (és szerintem egyetlen normális ember sem) képes azonosulni. Egyszerűen sugárzik a viselkedésükből az arrogancia - aki nem barcás azt lenézik. A baráti társaságban több MU, AC Milan vagy éppen Juventus szurkoló van. Folyamatosan cukkoljuk egymást a mai napig, ha találkozunk, de sosem sértegetjük egymást. De a barcások viselkedésével valahogy más a helyzet... Nem tudom értitek-e? :D
2011-07-09 16:26
Az arsenal.com-on és rengeteg külföldi (angol nyelvű) hírben benne van, hogy izomsérüléssel bajlódik. Nyilván sok mindent bele lehet ebbe is gondolni, de reméljük, hogy tényleg csak erről van szó... Eboue-nak meg kisebb vádli-sérülése van.
2011-07-09 16:31
Hétfőre ígérik a hivatalos bejelentését (aki akarja elhiszi, aki akarja nem). A lényeg, hogy még akár utánuk is utazhat. :D Én bízom benne, hogy így lesz. Egyébként, ha ázsiába megy valaki, akkor érdemes védőoltásokat is beadatni magának. Szóval annak kéne utánanézni, hogy Gervinho vajon kapott-e védőoltást, amikor Londonban volt az orvosi vizsgálaton. :D
2011-07-09 17:04
Nem feltétlenül ide tartozik, de úgy néz ki, hogy újra képbe kerülhet Per Mertesacker. [link]
2011-07-10 11:34
És itt van egy olyan "pletyka" ami rossz is meg bíztató is. :) (Nasri out, Downing in - persze ez csak pletyka, de Downing nem egy rossz játékos) [link]
2011-07-10 11:43
Azért kellene vkp-t venni, mert ha Song elmegy Afrika-kupára, Diaby pedig szokása szerint lesérül, akkor Wilshere mellé kellene egy minőségi csere is. Azon kívül vész esetén egy vkp-t lehet játszatni hátvédként is - ezzel nő a játék közbeni taktikai-variációk lehetősége is. Szóval szerintem jól jönne egy vkp. Ami meg Gervinho-t illeti szerintem ő támadó kp-ként is bevethető lesz, szóval nem feltétlenül csatárként fog játszani, ami szintén színesítheti a játékunkat. GO GUNNERS!!!
2011-07-11 10:43
Szerintem igenis számíthatunk - mármint igazolásra. :) Egyre több hír jelenik meg arról, hogy a Bolton nézegeti a védőket, ami arra enged következtetni, hogy Cahill eligazol valahová... Remélhetőleg hozzánk. Egyébként Wenger úgy beszél Vermaelen-ről, mint balszélsőről, szóval valakit tutira igazolni fognak középhátvéd posztra. :D Egyébként csak egy kis kiigazítás: EGYETLEN STATISZTIKÁBAN SEM LÁTTAM, HOGY GERVINHO GÓLT LŐTT VOLNA A 2010-ES VB-N - nemhogy 2-t). Nagy reményeket fűzök hozzá én is, de ez (még ha a fordításról is van szó) elég ciki, hogy egy ilyen adatnak még máshol sem néznek utána. Persze lehet, hogy én tévedek. :D GO GUNNERS!!!
2011-07-11 14:47
Az Arsenal-com-on az én olvasatomban az szerepel, hogy a kvalifikáció során talált be 2-szer...
2011-07-11 14:50
Szerintem is jó lehet és remélhetőleg ő kevésbé sérülékeny játékos, aki folyamatosan jól, kiegyensúlyozottan tud majd teljesíteni... Kiegyensúlyozottan sok gólt lőni (manchester-i és londoni klubok ellen egyaránt). :D GO GUNNERS!!!
2011-07-11 15:12
tonyyy!!! Szerintem Djourou jó védő. Miért beszélsz így róla? Talán elgurult a gyógyszered???
2011-07-13 19:05
tonyyy!!! Amikor a hozzászólásodat írtad akkor már elérhető volt a meccs összefoglalója is, amiből kitűnik, hogy 11 csere volt a mérkőzésen, szóvaltalán 1 ember nem játszott a csapatból. És nyilván nem lehet úgy pályára küldeni a csapatot, hogy először csak alapemberek utána pedig csak tarcsik játszanak. Ezt hívják CSAPATÉPÍTÉSNEK!!! Szokják csak az ifjoncok is a légkört! :D GO GUNNERS!!!
2011-07-13 19:11
Ez egy sima felkészülési meccs... NE ebből a meccsből akarjátok már levezetni az ARMAGEDDON-t!!! thx :)
2011-07-16 14:24
Ez a felkészülési meccs lényege!!! Hogy mindenki játszon és mindenkit tudjon tesztelni az edző... Szóval mi ebben a meglepő? Szerintem így van rendjén... Csak Denilson ne játszon, akkor már rendben is vagyunk! :D
2011-07-16 14:39
Még jó, hogy nem Karol Dzsingiszkán. :D
2011-07-16 14:46
andras19: Gratulálok! Van egy stílusod... De szerintem ezt nem itt kellene mutogatnod. Ezt sosem értem meg, hogy miért kell egy játékost azelőtt kritizálni mielőtt még alkalma lett volna bizonyítani. Szóval kisköcsög (andras19) inkább menj aludni! GO GUNNERS!!!
2011-09-02 21:18
Pingvin2623 - Az a bosszantó, hogy mindig vannak olyan "szurkolók", akiknek soha semmi nem elég jó... Szerintem ők még akkor is csak "kárognának", ha most az Arsenal lenne ott, ahol jelenleg a Barca. És nekem személy szerint már baromira elegem van ebből a tipikus magyar mentalitásból, hogy mindennek csak a rossz oldalát kell nézni - ráadásul itt még erre semmi oka nem volt a másik kommentelőnek (andras19). Szóval ha van egy kis öröm, akkor abba nem kéne egyből belerondítani. Szerintem ez az ember, ha megnyerné a főnyereményt a lottón, akkor ist azt nézné, hogy nem elég jó, mert már volt aki többet is nyert. :) Szóval egy kis OPTIMIZMUST sporttársak!!!
2011-09-02 21:48
Először is GRAT a CSAPATNAK! :-) Fantasztikus délutánt szereztek nekünk (és ha a Veszprém nem kap ki Szegeden akkor még 39eFt-ot is a tippmixen :-) ). Azt viszont az oldal szerkesztőinek át kellene gondolni, hogy milyen minőségű anyagokat raknak fel az oldalra. Például ennek a meccs utáni interjúnak a fordítása szerintem MINŐSÍTHETETLEN!!! A google fordító jobb minőségű, érthetőbb fordításra képes. NEM BAJ, HA FÉL NAPPAL KÉSŐBB KERÜL FEL EGY CIKK AZ OLDALRA, CSAK ÉRTHETŐ ÉS NE FÉLREÉRTHETŐ LEGYEN!!! GO GUNNERS!!! :-)
2011-10-30 09:19
Yeeeee! Songi és az Armageddon visszatértek!!! Már hiányoltam is kicsit... :) Mintha Robinon kívül senki sem lenne a pályán... De sebaj, a pesszimizmus állítólag gyógyítható, bár Magyarországon sokkal nehezebben. :D GO GUNNERS!!!
2011-11-26 12:42
Nem értem miről beszéltek? Szerintem itt egyértelműen a fordítással van a baj!!! Ha van egy kis eszetek, akkor az angol cikket olvassátok el és saját magatok értelmezitek... Sajnos a magyar fordítások sok esetben ROSSZAK (így ebben a cikkben is több helyen). Csak javasolnám az oldal szerkesztőinek, hogy egy angol szakfordítót is bevehetnének a csapatba a "GOOGLE FORDÍTÓ" helyett!!! Nyilván ez az én saját véleményem és lehet, hogy egyedül vagyok vele, de valószínűleg nem... GO GUNNERS!!!
2012-02-03 16:07
smith77! Számodra jelent az bármit is, hogy a DIGI sttúdiójában mit mond az a sok "okos" és "pártatlan" kutyaütő, akik azért vannak ott, mert a gyakorlatban valahogy nem megy nekik, viszont másokat "fikázni" igen? Na mindegy én rájuk nem alapoznék. :) Egyébként sosem tudhatod, hogy egy játékos mennyire illeszkedik a játékba, csak ha már itt lesz. Szerintem Podolszki megér egy próbát. Ja és gyönyörű, szenvedős győzelem volt a mai. GO GUNNERS!!!
2012-03-03 22:19
fifa11 - Elég érdekes dolog azt mondani Ramsey-re hogy "szar". Ráadásul nem kellene a kedvenc csapatod játékosainak nevét kisbetűvel írnod!!! Kicsit több TISZTELETET!!! Akik ilyen hosszú ideig sérültek, azoknak időre van szüksége a beilleszkedésre. Ahhoz pedig, hogy visszanyerjék a formájukat, meccseket kell hogy játszanak. Szóval szerintem sincs Ramsey a legjobb formájában, de ezzel együtt nem érzem, hogy nekem vagy neked jogod lenne ezért így minősítened. GO GUNNERS!!!
2012-04-13 19:15
Semmi gond. Örülök, hogy a továbbiakban jobban figyelsz majd... :-)
2012-04-14 09:32
Még meg sem kezdődött az átigazolási időszak, de önjelölt szakértőink máris ÖSSZEOMLÁST VÍZIONÁLNAK". :) Nevetséges... Tavaly ez csak akkor kezdődött miután Cesc és Na$ri eligazolt. Szerintem ezekkel a találgatásokkal várjatok még 1-2 hónapot és ha akkor is ez lesz a helyzet, akkor lehet károgni. GO GUNNERS!!!
2012-05-21 17:23
Na ja. Az nekem is bántja a szemem. :) Az arsenal.com-on pedig jól szerepel...
2012-05-21 17:27
Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 72
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design