Lumen hozzászólásai
Arséne Wenger józan ítélőképessége, töretlen hite, kitartása és munkabírása számomra példa értékű. Fantasztikus politikus, kibe vetett hitem töretlen, sőt tovább erősödött. Drukkolni tudok csak, hogy kemény munkájának legyen trófeában mérhető gyümölcse, mert ilyen elhivatottság és szenvedély, ilyen szakértelem és tudatos építkezés jutalmat érdemel, és csak remélhetem, hogy a jó Isten is így gondolja.Ha a zsákmány mégse lenne oly gazdag, mint szeretnénk, mi szurkolók akkor is kitartással és türelemmel kell, hogy mellette álljunk, hitet téve abban mibe hisz, mert ő a mi keresztes vezérünk, az Arsenal edzője és menedzsere. Isten áldja a szurkolókat! Isten áldja Arséne Wengert és Isten áldja az Arsenalt!
2009-08-14 21:36
Meleg volt a vége. Hiába nagyon technikásak és érzik egymást a fiatalok, a végére látszott, hogy nagyon elfáradtak. Sok kényszerítő, egyérintő már nem jött be és életveszélyes helyeken adtuk el a labdákat. Viszont az egész meccs miatt gratula, csak így tovább! Azért megfigyeltem a City és Chelsea pl. full legjobb 11-ét küldte ki (Chelsea-ből 1-2 alapember hiányzott). Bár a City-t megértem, nekik ez a BL. Sorsolás 31-én, szombaton.
2009-10-28 23:21
Örülnék, ha a Spurst az elődöntőben kapnánk. Visszavághatunk a pár évvel ezelőttiért.
2009-10-28 23:23
A második félidő csak sima lett. Denilsont én ilyen jól még nem láttam játszani. Eduardo lassan rendszert csinál belőle, hogy minden ziccert kihagy, remélem az 1 méteres belsőzése feloldott végre valami gátlást. Diaby-val kapcsolatban nincsenek illúzióim, ma jó volt, de most majd jön 10 meccse mikor szar lesz... Nagyon jön a Villa és a Spurs, jövőhéten semmiképpen sem szabad kikapni
2009-12-19 20:59
Azért figyelve ma Jack-et sokkal alázatosabban kellene ehhez a játékhoz hozzáállnia - úgy, mint régebben.Úgy nem működik a dolog, hogy 10 másodpercen belül kétszer is helyzetbe hozom az ellenfelet!
2010-01-04 00:25
Denilsonnal és Ramseyval az a legnagyobb gond, hogy nem is akarnak labdát szerezni, felveszik a pozíciót, és utána nem lépnek oda. Labda nélkül is rosszul helyezkednek, nem mozognak üresbe, így a labdát birtokló játékosoknak kevés a választási lehetősége. Helyzet akkor alakulhat ki, ha egy az egyben valaki megbontja őket, de ezt csak Diabytól láttam eddig.
2010-01-09 16:59
Kell még egy gól, mert Klasnicot nem tudjuk tartani, Eastmond nem szűr, a bíró pedig nyomorék
2010-01-17 17:56
a Bolton meg még mindig egy köcsög csapat. Hányinger. Traoret le kéne hozni, mert a frászt hozza rám.
2010-01-17 17:58
Végre Wenger megcserélte Dudut és Arshát, érezhetően jobb így a játékunk. Dudu ügyesen mozog labdákért, és Arsha is szabadabban játszhat a jobboldalon.Fabregasra meg nincsen szavam. A zseni nagyon kevés erre.Érdekes, hogy minden kakaskodás abból indult ki, hogy nem fújt le a rigó ellenünk faltot. A két 11-esről nem is beszélve. Attól tartok ez a Bolton nagyrészt még ellerdájsz szellemiségét követi. Robinsont meg le kellett volna már zavarni Taylorral együtt.
2010-01-17 18:05
Na srácok,benéztem kicsit egy mu-s fórumra,hát ezek végig köcsög fekázzák az Arsenalt ,Wengert meg pedofilnak nevezik a szemetek.remélem hogy a city kiejti őket a picsába a visszavágón:))
2010-01-20 13:07
Melyiket tegyem be?Most tiszta idegek ezek,Tevezt éppen lámának,meg indiánnak gúnyolják:))) na majd mindjárt jól felhúzom az agyukat a teheneseknek.
2010-01-20 13:31
Bendtner - fiatalságának betudható, hogy ingadozó a teljesítménye. Vannak klasszis megmozdulásai (nem meccsei) és rengeteg szar meccse. Én személy szerint nem hiszem, hogy valaha is nagy játékossá válik. Nem látom benne sem az isteni szikrát, sem az alázatot. (vita a pályán Adéval, mulatozások, stb) Eduardo - Ő jó. Már most vannak klasszis időszakai és benne látom a jövő nagy csatárát. A kérdés csak az, hogy a brutál sérülése mennyire fogja hátráltatni. Vela - Bármi lehet belőle, de jelen pillanatban nagyon messze van attól, hogy több meccsen egymás után jól játszon. Gyors mint állat, de benne sem látom a jövő nagy csillagát. Theo - Ő szerintem jó lesz. Gyors és jól is lát, de valljuk be, hogy nagyon sérülékeny. Talán még nincs meg igazán a posztja, de előbb-utóbb magtalálják a mesterrel és akkor ütős lesz. Most még ha játszik is, akkor is vannak olyan meccsei, ahol teljesen súlytalan. Arshavin - ő nem csatár, de zsenialitása révén azt is tud játszani. Nyilván nem végső megoldás.Egyszóval szerintem akkor is kellene nekünk csatár, ha mindenki fitt, és ugye tudjuk, hogy nálunk hagyományosan a fél csapat sérült. Nem fogunk senkit venni januárban, Nicklas újra lesérül és ne-adj-isten Dudu is és akkor mégis mi lesz? Vagy ennyire nincsen pénzünk, vagy hazardírozik a mester vagy ennyire fél attól, hogy véletlenül mindenki egészséges és valakit le kell ültetnie a padra.
2010-01-20 18:03
Sajnos nem.menj a digisportra......ma meg be kell húzni magabiztosan és sérülésmentesen! Nem szeretnék álmodozni és elkiabálni sem semmit, de ha szünetig 3-0 lenne, akkor lehetne pihentetni néhány játékost.És ha minden jól megy akkor a tabella élén zárjuk a napot, de legfontosabb a győzelem. 1-0-át azonnal aláírnám:)
2010-01-20 19:36
De nagy meccs volt!!!!!Rosicky,Fabregas,Vermaelen kimagaslóak voltak ma,jó volt Almunia és Gallas de a többiek max egy jó közepest hoztak,Denílson pedig ha a hibáiból akar tanulni akkor most egy hétig nem alszik,annyiba biztos telni fog míg kielemzi őket.Arshavinnak tetszett a meccs,a végére egészen megjött a kedve a játékhoz,annyi szenvedés után ezt jó látni tőle,Walcottal lövethetett volna egyet.
2010-01-20 23:08
Hát gyerekek!akkorát röhögtem.Index fórumon már megy a duma Arsenal topicban hogy ezt a cikket az arsenal-hungary-ról loptátok el.....ekkora idiótákat:)
2010-01-25 21:12
syddy1! Én hiszek neked! az indexen ahogy levágtam elég sötét alakok írnak...... .hungary meg rém gagyi ehhez az oldalhoz képest:))))
2010-01-25 21:57
Sajnálom a csapatot,és a játékosokat.Ami igazán dühítő,h magunkat vertük meg, jobban mondva a menedzser hibájából kaptunk ki,és ez így sokkal rosszabb ,mintha csak annyi lenne h a ManU jobb csapat és kész.A baj az h a mai Arsenal nem egy győztes csapat,és játékrendszer nélkül a játékosok is fölöslegesen tesznek meg mindent ami rajtuk múlik.Mert szerintem ma ezzel nem volt gond.
2010-01-31 19:39
Amit gondolok/számolok: -a tavalyi és idei transzferek: +40 misi - a tavalyi és idei bl szereplésünk - csak uefa pénz! : 20 misi - a stadion immár önjáró - az uccsó ismeretem a lakóparkról (lehet, h téves, hallucináció, most ebbe nem mennék bele) az, h az eladások 86%-nál járnak. Alsó hangon 50 misi van vásárolni. De legyen csak 20.Nem lehetett volna? Egy szájbabaszott normális csatárt? Hogy az a favelaszökevény ne a törpének löbbölje be a labdát, 4 védő között? Nem?
2010-01-31 22:09
remélem az senkinek nem kérdés, hogy ha nem egy 160 cm-es törpével próbálkoznánk gólt lövetni, hanem mondjuk egy van Persie kaliberű csatárral egészen más lenne a baba fekvése.
2010-02-07 18:07
Még innentől számítva van még 14 meccsünk a végéig, szal nem kell parázni. Ami a lényeg hogy a pudlikat ütni kell,a mu-cselzi meg majd akkor fog botlani mikor nem is számítanak rá.lásd Hull szerdán. mennyivel volt jobb mikor tavaly rendre vertük a nagyokat, és szívtunk a többitől?a lényeg hogy innentől már nem szabad kikapni, és akkor benne leszünk a top 3-ba simán.
2010-02-07 20:20
közben a liverpoolnál már a dobogóról beszélnek:) figyelembe véve, hogy a hátralevő 13 meccsünkből 3 nehéz lesz(liverpool, tottenham, city), és hogy ebben a szezonban elég jól ment a kiscsapatok ellen, a liverpoolnak 13 meccsen több mint 30 pontot kellene gyűjtenie, hogy beelőzzenek. az lenne aztán az igazi feltámadás:)
2010-02-07 20:37
A jelenlegi keret alkalmas lehet a bajnoki cím megszerzésére, de ahhoz szerencse kell. A riválisoknál is lehet legalább olyan sérüléshullám, mint nálunk. Egyszem klasszis csatárunk nem játszik a szezon 2/3-ában. Nézzétek a dinamót, milyen volt, amikor Drogba rossz formában volt. Vagy a tehenesek mennyi pontot vesztettek Ferdinand és Vidic nélkül. A Liverpool Gerrard és Torres nélkül. Azért egy Van Persie-vel és/vagy egy működőképes horvátbrazillal egész más lenne a helyzetünk.
2010-02-08 15:20
Kapus?.....az hiányposzt nálunk. tegnapi meccsen gyönyörűen össze lehetett hasonlítani, hogy pl. hogy jön ki az övék, meg a mi kapusunk szögletre. Almunia erősen középszerűnek tűnk Cech mellett.Az is a halálom volt (nem hittem a szememnek), amikor szögleteknél Arsha beállt a kapusuk elé. Mondom, ez se normális. Mit akar ott?
2010-02-08 15:29
Hát mindenesetre a jelleméről sokat elárulnak a nyilatkozatai, és ahogy arról beszél h napról-napra távolodik a Bordeaux-tól-mindezt a bajnokság közepén, BL meccsek előtt. Nekem ez annyit jelent hogy leszarja a csapattársait,a szurkolókat,és persze az edzőjét, mindezt persze úgy,hogy "szereti és tiszteli őket,és örök hálával tartozik nekik". Gerinctelen fajta,aki ugyanúgy meg fogja ezt tenni velünk is, ha lesz rá lehetősége(ajánlott olvasmány Emmanuel Adebayor ugye) de legalább ingyen van.
2010-02-14 15:56
Adja a tv.
2010-02-17 19:16
AKINEK VAN MŰHOLDAS TV-JE KERESSE MEG AZ RTP 1 PORTUGÁL CSATORNÁT, OTT LESZ 20.45-KOR ÉLŐBEN.NEKEM UPC-M VAN MÁR MOST NÉZEM IS.
2010-02-17 20:16
Wengernek szerintem nincsen szeme a kapusokhoz. Ez szerintem többé-kevésbé kimondható .Idegileg baromi labilis,nagy meccseken rendre betliző kapusokat preferál, akiknek a képességeik lehet h megvannak de azt max edzésen tudják hozni. Azzal meg sokra nem megyünk. Mindenesetre én bennhagynám Fabianskit a kapuban,Almuniánál rosszabb nem lehet,és mivel a spanyolt én mindenképpen elküldeném a szezon végén tudni kéne h legalább a második számú kapusunknak van e maradása.
2010-02-18 19:20
Cesc-nek igaza van, újra kell játszatni Lukaszt. Muszály újra esélyt adni neki, mert különben egy életre elmegy az önbizalma. Kizárt, hogy újta bakizzon! (Ez olyan mint a légtornász, aki ha nem megy vissza azonnal, akkor benne marad a félelem.)Már persze csak akkor ha Almunia nem gyógyul meg.
2010-02-18 19:55
néztem a jelenlegi erő forma sorrendet, 7. a Stoke mi a 9. szal nem lesz egyszerű.Everton az első.
2010-02-22 18:34
megnéztem a Fabregas videó interjút a skysportról. 22 éves a gyerek, és olyan arccal sorolja, hogy hányszor volt szemtanúja ilyennek mint egy sokat megélt háborús veterán...........azt mondja, hogy tudja, hogy ez anglia, meg kemény játék, de ez már túl van egy határon és a bíró nem véd meg minket. úgy nyilatkozik, mint aki már hozzászokott, hogy ilyeneket kell itt átélnie. kicsit félelem fogott el, hogy lehet ennek hatására tényleg elmegy a Barcához a közeljövőben, még mielőtt ő jönne a sorban.
2010-02-27 23:56
Fabregas saga-hoz hozzászólva , nekem sincsenek túlságosan jó megérzéseim. Viszont ez mellett ,abban biztos vagyok ,hogy Wenger és a vezetőség is elengedné mindenféle szívbaj nélkül egy 40 millió + Yaya Tourés ajánlat hatására. Előre borítékolom már most , hogy a Barcelona esze ágába sincsc ennyi pénzt fizetni érte, pláne úgy ,hogy teljesen monopol helyzet és kötődés alakult ki Cesc- és a Barcelona között. Igazából nincs kivel versenyezni a katalánoknak, de Cesc egyértelműen a tudtukra adta,hogy távozni akar, ezért sajnos a nyomás az Arsenal vezetőségén van, akik gondolom igyekeznek a legjobbat kihozni a helyzetből. A Barcelona politikája meg egyre egyértelműbb, lassan odavisznek minden valamire való spanyol futballistát a csapatba , akinek ráadásul pluszba óriási marketing értéke is van , nem csoda tehát ,hogy David Villa is az ő célkeresztjükben kukucskál. Érdekes nyár elé nézünk az biztos. Szerintem Cesc menni fog már idén, abban bízom ,hogy 35 millió + Toure alá nem megy a vezetőség, amennyiben igen akkor marha nagy balekok vagyunk. Szerintem ebből a keretből , plusz ha valóban megkapja Wenger az ígért 30-40 milliós támogatást az átigazolási időszakra, plusz lesz ingyen egy Chamakhunk akkor bőven lesz lehetőségünk és keretünk beszerezni a megfelelő embereket a távozók posztjára !
2010-05-18 16:26
Én azért még mindig sajnálom h Hleb elment anno.Ütős középpálya volt az a Hleb-Flamini-Fabregas-Rosicky.Az egész csapat nagyon jó volt abban az idényben,szerintem azóta se játszottunk olyan szépen,pláne nem olyan eredményesen. Azért a nyárért viszont nagyon nagy kár,hol tarthatnánk ha akkor Flamini és ő maradnak...
2010-05-25 16:10
Van egy nagyon jó blog ([link]) amit szerintem sokan olvasnak tőlünk is. Nagyon kedvelem Tony Attwood-ot a "szerkesztőjét" mert nagyon izgalmas, és többnyire később beigazolódó dolgokat ír például a foci gazdasági hátteréről. Meg jól is ír... de ez most mindegy. Szóval Attwood azt írja, hogy a két klub megbeszéléseit az is nehezíti vagy nehezíteni fogja, hogy nem elég, hogy a Barcelonának komoly anyagi gondjai vannak (ami konkrétan nem érdekel), de nekünk is tartoznak a három éve leigazolt Henry illetve a két éve távozott Hleb árával. Ez nekem annyira elképesztő, hogy nem is akarom elhinni... (Pedig komoly önámító berendezésem van:) "Which is also why he doesn’t mention all those awful debts that Barca have that we started to find this week. Over £300m worth secured on bugger all, and with very limited chance of ever finding a way to repay them. Still owing Arsenal money for Hleb and Henry. And with the Spanish economy about to fall apart. " (teljes cikk: [link])
2010-05-27 12:41
Egyre inkább azt érzem a témában, amit eddig is: maradni fog! eddig igazán nem akartam írni erről a faktorról de...: Cesc nem egy köcsög. Nem olyan mint C, vagy akármelyik másik hitegetős jóska. Ez egy jól nevelt fiú, aki beszél x nyelven és ad arra, hogy hiteles maradjon. az ilyen típusú emberkék nem a keretek alatt szoktak eligazolni..és nem úgy hogy kierőszakolják a klubjukból hogy eladja. Emlékszem tavaly kvázi le..szta a barcát, hogy miért a médiát használják presszió gyakorlásra, és például angliát hozta fel ahol ez szinte teljesen ismeretlen. arról nem beszélve, hogy Titi a mai napig napi kapcsolatban van a Bossal, Pires meg Titivel, így szerintem ezért lehet ennyire biztos a dolgában. Nekem az a mondat, hogy a döntés AW kezében annyit jelent: neki kell elérnie a boardnál a gigafizetést-ami szerintem jár Cesc-nek más kérdés hogy ez a többiek étvágyát is megnöveli, így óvatosan kell bánni vele. Továbbra is tartom: teljesen értelmetlen lenne eligazolnia most. kapjon gigafizut, és jövőre vagy két év mva menjen ha akar.
2010-05-27 12:53
A játékost is meg kell érteni,ha minden jól megy (az Arsenal szempontjából) akkor Sol 4.számú védő lesz,és ez jövőre messze nem jelent majd annyi játéklehetőséget mint idén,amikor eleve már augusztusban lesérült a 3.számú Djourou,és Silvestre volt az egyetlen pótlék rajta kívül. De én ha Wengernek lennék,már az első adandó alkalommal letettem volna elé egy olyan szerződést,amit nem lehet visszautasítani.Nagyon fontos tagja a csapatnak,még több hasonló mentalitású játékos kellene,nemhogy őt is elengedjük
2010-06-04 06:42
1 javaslat a katalánoknak, Puyol-nak, Xavi-na, Pique-nek, Iniesta-nak meg Messinek: évi megkeresett pénzük (fizetés+bónuszok+óriási reklámpénzek) felét ajánlják fel a bárkának, hogy beletegyék Fabregas-os ajánlatba, ha egy 20 millió fontnyit összedobnak, akkor a bárkának elég az eredeti 30 milliót mellécsapni, és arra sztem Wenger is rábólintana már. ezzel pedig a fenti játékosok megmutathatják, hogy tényleg nagyon szeretnék Fabregas-t a Barca-ban, nem pedig csak a sajtóban csorgatják a nyálukat utána. tettek vs. süket duma
2010-07-16 21:50
Nagyon hülye egy meccs ez, mintha valami barátságos találkozó lenne. A Bcity védelme átjáróház, viszont mi meg olyan flegmák vagyunk a kapu előtt, hogy nincsennek rá szavak. A birmingham amúgy ritka alattomos csapat, remélem kiesnek a gecibe.
2011-01-01 19:23
Az hogy feljutottak Bernie Ecclestone és Flavio Briatore profizmusa is, ugyanis ők a csapat 2 tulajdonosa 2007 óta. Buzsáky sztem jó helyre került. És a 10 rúgott gólja sem rossz mutató középpályásként.
2011-06-19 06:26
ezek a köcsög tulajok csak pénzt akarnak kivenni a klubból, Wenger meg kapóra jött nekik hogy kigazdálkodja az igazolásokat, és ezzel a klasszisok nélküli keretből hozza a top 4-et. nem lesz itt szar se!szemét Kroenke! talán nem is olyan nagy kacsa, hogy a nagy terveket szövögető, nem spóroló PSG érdekli Wengert is! Meg tudom érteni a fentiek alapján. Ha így folytatódik, akkor tényleg szétszéled a csapat és a top elitből is ki fogunk esni.Persze minden vég vmi új kezdete.Lehet a vezetőség is frissülne és később egy sokkal jobb csapat alakulna ki.
2011-07-04 21:50
Songi: itt Wenger a ludas az állománnyal kapcsolatban, nem akar az 50M-hoz hozzányúlni mert az saját maga arculköpése lenne. ezzel elismerné hogy becsődölt a politikája. Hobcsinak igaza van, lassan Kroenke tényleg megunja W töketlenkedéseit.
2011-07-05 20:10
Na végre. egy álmom vált valóra ezzel, Cesc is csak azért volt előtte kapitány hogy ideláncoljuk a klubhoz, rég vártam már erre. Verma meg kiváló lesz mellé, mindig isnagy motivátor volt a belga. Csak sérüléseik ne legyenek és nem lesz gond.
2011-08-16 15:18
fúúú, ezt megúsztuk. amúgy mondhatjuk igazságosnak az eredményt, mert nekünk is volt két ordító ziccerünk(Walcott). ez az 1-0 nem rossz, gondoljunk csak bele, ha lövünk egy gólt az elején, akkor már 3 kell az Udinesenek a továbbjutáshoz. Frimpong egy vadállat. dűt-borít, rúg, nem érdekli semmi. végre nekünk is van egy de jong-féle enforcerünk, aki rettegésben tartja az ellenfelet. más kérdés, hogy idén szívesebben láttam volna kölcsönben.
2011-08-16 23:04
na srácok, én már előre fosok milyen szezonnak nézünk elébe. azért bízom RvP-ben hogy valahogy összefogja a többieket. ezért kellene nekünk is 2-3 öreg rutinos arc a keretbe mint a MU-nál Giggs,Rio,stb. a szarnak kellett elszúrni még anno Kolo-t. ennyi kispöccsel szart se érünk mert fosnak mint a guminyúl.
2011-08-16 23:14
el kéne már küldeni az öreget. nem kell ide sztáredző, az úgysem jönne ide srácok. elég lenne Moyes is. fogadjunk hogy hozná ezeket a 3.-4.helyeket plusz növekedne az angol gerinc, zsebbe is nyúlna ő.
2011-08-17 08:31
amúgy a pool-os kollégák más fórumokon már nagyon bizakodnak hogy simán ütnek minket az eddigi bemutatkozásunk alapján. azért bízok RvP-ben hogy megmutatja tökösebb kapitány mint a katalán volt, és felrázza kicsit a srácokat.
2011-08-17 08:37
pinball: az öregmár nem akkora motivátor, azóta csak mélyrepülés. A szurkolok megelégelték már, hogy nem érkezik nagyobb név mindössze pár igéretesebb fiatal, akikből vagy lesz valami vagy nem. A szurkolok öröméhez az is hozzátartozik, hogy örülnek egy új sztár érkezéséhez és már is rajonganak érte, mennek a boltba a feliratos mezekért attól függetlenül, hogy még egyszer sem lépett pályára náluk. Na most ezt egy Oxlade-Chamberlainnel vagy egy Jenkinsonnal soha nem fogják megcsinálni. Egy olyan edző kell, aki tökösen ki áll a board elé és elmondja, hogy kikre van szüksége, hogy év végén trófeákat emelhessenek fel. Nekem személyszerint nincs bajom Wengerrel, de egy újabb kupa nélküli szezon után, már el kéne gondolkozni a frissitésen manager téren is.
2011-08-17 08:40
lehet kamuzik hogy megtudta nem nagyon kell már a citynek.
2011-08-17 11:54
Megmondjam mi van most srácok? ... Nincs pénz... A van pénz, az marketingduma, hogy fenntartsák a klub respektjét... Ha lenne pénz, komoly igazolás is lenne, de egyelőre még a kölcsön kipréselése folyik, ilyen egyszerű... Elérhető áron a lehető legjobbat vásárolni, ez az Arsenal játékospolitikája most. Különben Wenger sem parázna ennyire a vásárlástól.
2011-08-23 09:07
Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 19
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design