RvanPERSIE hozzászólásai
1.Remélhetőleg bár a FA kupát megnyerjük 2.clichy,sagna,nasri,rosicky,RVP,DUDU,Fabregas 3.Xabi Alonso,Diego(Werder) 4.Almunia Sagna,Tuore,Gallas,Clichy-Rosicky,Nasri,Fabregas,Walcott,vanPersie,Adebayor 5. Bl-t érő 4helynek nagyon örülnék!
2009-01-02 09:45
Egyértelmű hogy Hoyte 21-22éves korára a világ egyik legjobb jobbhátvédje lesz.Meghatározó játékosa lesz az Arsenalnak!illetve Fran Meridában bizom ha elmegy Cesc a nyáron!?Meg Simpsonban,Randallban.Szerintem is Kolo jobban megérdemelné a CSK szallagot.Szerintem ő a legnagyobb vezéregyéniség a csapatban!ő igazi vezér lenne.Sokan azt mondják nincs aki irányitja a fiatalokat a pályán,de szerintem Kolonak sikerülne.Valamint az igazolásokkal kapcsolatban:mindenki azt szajkózza h ninics pénz,és amikor Usmanov a nyáron felajálott 70 millát igazolásokra?az mi?nem kell ide arsavin 20milláért!egy 27éves játékosnak nehéz lenne megszoknia a bajnokságot és lehet h nem tudna átálni,én inkább az angol piacon néznék szét!!Ott van az a Downing gyerek 10 milláért eljönne,meg a fizetése se lenne nagy,ő az egyik,valamint vagy Barryt vagy Johnsont(Man City) venném meg,illetve Appiah, ő érte még pénzt se kellene adni.az utóbbi időben sokan birálták a védőket,Ha Gallas távozna tökéletesen lehetne potolni M.Richardssal,aki jelezte h álmai csapata az Arsenal, vagy Taylorral(NewCastle).Várom a megjegyzéseket!
2009-01-02 13:33
Jó ötlet h Wenger játszatsa Fabianskit,egyértelmü h Manu távozása vagy nyugdijba valo menete után ő lesz az első számu kapus!GO GO Fabianski.Most itt az esély h mutasson valamit,Jó kapus csa k rutintalansága miatt néha bizonytalan.Ide kapcsolodo hir hogy 70% az esélye annak hogy Shay Given ide igazol.Remélem sikerrel.Én Wenger helyébe leigazolnám M.Richardsot(Man City),G.Barryt(A Villa) ,G.Inlert(Udinese), M.Artetat(Everton), Marc Jankot(Salzburg).HA ez az 5ös eljönne esélyesek lennénk a BL-ben és a FAkupában.De Arsavinnal és Artetával,vagy Arshavinnal és Barryval is esélyesek lennénk.Remélem Wenger észreveszi Michael Owent,csak 3-4millio.Nem drága.VÉLEMÉNY OWENROL?Megoldaná a Bendtner gondokat.De örülnék Gamst Pedersennek is:Az Biztos hogy Wenger a ködös Albionból igazol.Nagy fogás lenne Downing(Middlesbrough).Vélemény az igazolásokról?GO GO ARSENAL.örökre ennek a csapatnak szurkolok!!!
2009-01-02 18:38
Katasztrofa,nem létezik hogy az a 4-5 milliárdos tulajdonos nem tud összekaparni 40 milliot,hisz az ö érdekük is a csapat jó szereplése.Gallast engedje el Wenger és hozza helyete Upsont.6-7millio,meg touret 7-8 millio,Rakiticet 7-8millio,és meg is lennénk,két tapasztalt meg egy ifi.Arsavin áráért meglehetne venni a 3 játékost.Meg Inlert9-10millio.Meg Quaresmat,lehet hogy elengednék kölcsönbe vagy 15-18 milláért.Vagy Quagliarella (Udinese)ezek tökéletes igazolások lennének.Wenger meg álom viágban van hogy egy klaszzist leigazol 8milláért.
2009-01-03 11:14
A West Ham lehet hogy elfogadja az Arsenal ajánlatát: Bendtner + 5millio Upsonért.Most olvastam a Goal.com on.Személy szerint nagyon örülnék ennek.Meg ha már ott van Wenger,megvehetné wagy Mark Noblet vagy Scott Parkert vkp nek.Vélemény?
2009-01-04 22:37
VALAKI TUDNA NEKEM IRNI VALAMIT HENRY LANSBURY FEJLÖDÉSÉRÖL???ELÖRE IS KÖSZÖNÖM
2009-01-05 21:42
TUDNA NEKEM VALAKI IRNI VALAMIT HENRY LANSBURY FEJLÖDÉSÉRÖL JÁTÉKTECHNIKÁJÁRÓL??MENNYIRE JO JÁTÉKOS???ELÖRE IS KÖSZÖNÖM
2009-01-05 21:45
WENGER MEGMONDTA a Zenit képviselöinek hogy 17milliotol többet nem tud adni,ez a legmagassabb ár!!!
2009-01-06 23:47
Eljött az Arsenal ideje!!!Érzem!!!!Tudom!!!!
2009-02-17 21:42
Azt szeretném megtudni,hogy miért nem működik az oldalonna az a része ahol a Tartalékok/Ifik vannak??????Mert nagyon kiváncsi lennék a teljesitményükre.Föleg Jay Emanuel-Thomasra.Valaki tud rola valamit??Köszi
2009-05-03 11:35
Remélem marad!!!Touréval nagyon jo kettős!!!!Silvestrét meg adjuk el!!!!Nem kell ide!!!Bele lehetne vonni egy csereüzletbe is, Planus-Silvestre. De legkobban annak örülnék ha Wenger leigazolná Diego Luganot a Fenertöl,mert lejár a szerzödése,és ingyen jöhetne és akorr középre lenne toure,gallas,lugano,vermalen,djouru!!!!Elég ütös lenne igy a védelem!!!Melot sajnálom h nem jön,de CANAt láttam a játszani,hihetetlenül sokat fut!!!! 2009/2010 kezdö: Almunia - Sagna,Tuore,Lugano,Clichy - Rosicky,Fabregas,Cana,Arshavin - Van Persie,Adebayor Vélemény????
2009-07-01 12:44
Wenger bejelentkezett Naldoért,aki a Brémát erősiti!!!!0 miilát kinál!!!Nagyon ugy néz ki h valaki távozik a védösorbol!!!!!Most olvastam a Goal.com on
2009-07-01 16:52
10 milliot kinál,rosszul irtam,bocs
2009-07-01 16:53
Mr Wenger mit akar a csatárokkal,VK-t vegyen,hát nem igaz!!!!Ordit a középpálya egy VK-ért MELO!!!MELO!!!MELO!!! vagy CANA!!!CANA!!!CANA!!! meg jo volna tiszta véletlen Jack Rodwell is!!!
2009-07-03 17:41
VAgy a LAticsba van az a LEE CATTERMOLE, Pl szintü VK!!!!Az U21-es ebén fantasztikusan játszott,10 milláért simán meg lehetne venni
2009-07-03 17:42
Tehetne már ADE egy nyilatkozatot h hagyják már abba ezeket az alaptalan találgatásokat, meg h hagyják már békén!!!!Unalmas már ez a téma!!!Ha meg ha akar akkor üljön fel az elsö gépre és mehet milanoba,helyére meg jöhetne Luis Fabiano a Sevillábol!!!De tuti h marad,max Eboue mehet el,más mindenki marad, Fabregast meg jövöre el kell passzolni 50 millio euroért,ha igy rinyál!!!De ha összejöne egy PL vagy BL gyözelem akkor már mindjárt más a véleménye!!!
2009-07-03 17:47
A goal.com on irja h Kieran Gibbs hoszzutávu szerzödést kötött a klubbal!!!Okos AW .Látszik h kire számit a jövöben!!! De igy kell 3-4sajátnevelésü tehetséges futbalistát kell beépiteni a csapatba!!!Gibbs Clichy utoda, Wilshere Arshavin utodja,Ramsey Fabregasé,Simpson meg Adebayoré!!!azért Ramseyra ne mmernék fogadni de többi tuti!!!
2009-07-03 17:56
A FIORENTINA meg a JUVENTUS MEGEGYEZETT FELIPE MELO ÜGYÉBEN!!!!
2009-07-04 14:27
BREAKING NEWS: Felipe Melo Agrees To Join Juventus - Report Sky Sport Italia claims that there is an agreement in place for the Brazilian to join the Bianconeri, and all that is required to complete the move is for Juventus and Fiorentina to agree a transfer fee on Tuesday... Fiorentina star Felipe Melo could become a Juventus player as early as next week after the player’s agent reached an agreement with the Bianconeri, according to Sky Sport Italia. Juventus are well known to be in the market for a top-class centre midfielder, and their primary target had been Udinese’s Gaetano D’Agostino. However, the failure to agree on a transfer fee has seen Juve look elsewhere for possible alternatives. Sky Italia claims that Juventus have reached an agreement with the agents of Felipe Melo to sign the 25-year-old, who had an outstanding first season in Serie A after arriving from Almeria last summer. Felipe Melo only recently signed a new contract with Fiorentina, but a release clause was inserted in the deal that says he can leave for €25 million.Juventus and Fiorentina officials will meet on Tuesday to broker the deal, and the Bianconeri are certain to include Marco Marchionni, already close to the Viola, as part of the exchange in order to lower the cost. Zdenek Grygera and Michele Paolucci are also likely to be offered in the trade. Should the transfer be confirmed, Felipe Melo will become the third Brazilian member of the Juventus line-up, along with Diego and Amauri.
2009-07-04 14:58
Ez a Goal.com már nagyon unalmas!!!Ezt irták:BREAKING NEWS: Fiorentina: We Are In Negotiations To Sell Felipe Melo To Arsenal Fiorentina have made an official announcement on the rumours surrounding Felipe Melo... Arsenal are the only club to have made a bid for Fiorentina star Felipe Melo, the Italian club have announced. The Viola appear prepared to sell the Brazilian star with Emmanuel Eboue moving the other way as part of the deal.Sky Sport Italia claimed earlier today that Juventus had reached an agreement with Felipe Melo’s agents, and that the Bianconeri would meet with Fiorentina officials on Tuesday in order to conclude a transfer fee.However, Fiorentina have now posted an official announcement on their website, in which transfer chief Pantaleo Corvino sets the record straight.Corvino claims that Arsenal are the only club to have tabled an offer for Felipe Melo, and suggests that Fiorentina are prepared to sell if Emmanuel Eboue is included as part of the exchange. “The director [Corvino] points out that Arsenal FC are the only club that has come close to [Felipe Melo’s] release clause.“Fiorentina, in turn, has proposed that the clubs reduce the amount of this clause by entering into negotiations the right back Eboue.”
2009-07-04 16:16
HÉ, aki a Chelseanak szurkol,az menjen át a Chelsea oldalára!!!Ezt javaslom neked is Cech!!!!Rühellem a Chelsea szurkolokat!!!!Jah és ki vagy te h leblamáld az oldalt???? Kivül tágasabb!GO GO GUNNERS
2009-07-07 18:24
VAN EGY OLYAN ÉRZÉSEM H NEM FOG IGAZOLNI TÖBBET WENGER!!!!
2009-07-08 18:34
Ha megnézük a mostani csapatot,akkor már szerintem ne mlehet gyerekekröl beszélni!!Már nem olyan fiatal mint aminek mondják!!!Nézüük csak meg!A kezdöbe nincs21éven aluli játékos,na jo Walcottot kivéve!!!Egy 17 éves az gyrek de h egy 22-23éves az már nem!!!Nevetséges!És nem fog jönni VKP mert a 3 VKP-n közül valamelyik most már olyan szintre ér ami hatalmas áttörés lesz a karrierjében!!!Én Diabyra vagy Songra tippelek!!!Flamininek is ilyenkorra sikerült a nagy áttörés!!!MEg nem is beszéltem még Emmanuel-Thomasrol,fantasztikus VKP!!A reserve team legjobbja majdnem minden meccsen,de ö még csak 18,talán majd 4-5éven belül kezdö lehet.Wenger szerintem érzi hogy a csapatja kicsit eltávolodott a rövidpasszos játéktol,ezért lehet h nem fog csatárt igazolni,az is lehet hogy jön majd egy tehetséges 20-21éves szélsö mivel Nasri sérült. Mindig van neki egy váratlan huzása!!!Aderol nem mondok semmit.Lehet h most a csapat gödörben van egy kicsit,de én azt gondolom hogy ha remek lesz a szezonrajt akkor talán elhiszik h megtudják csinálni és megnyerik a bajnokságot!!!Én azt gondolom h Bendtner fog Ade helyébe lépni!!!Minden évben goljait megduplázza!!!Jo lehet h most nem fog 30-35 golt rugni, de szerintem 20-25között lesz!Van persie nek meg ha megint sérülésmentes szezonja lesz akkor 30-35gol között fog termelni!!!Én azt mondom h nem lesz gond ha nem jön már senki!!Esetleg egy - két fiatal tehetség!!!Vélemény?
2009-07-26 14:08
Jah és lehet h gödörben van a csapat!!Négy év trófea nélkül,nem lesz 5dik , TUDOM!!!ÉRZEM!!!Jönni fog egy -két játékosnál az áttörés a karrierjében , Amediig élek szivem az Arsenalé !!! örökre az ARSENALNAK FOGOK SZURKOLINI történjék bármi!!!ÉS az gondolom aki fikázza folyton a csapatot, az edzöt, a vezetöséget az ne látogassa az oldalt!!!Csak az tegye meg aki tényleg Arsenal szurkoló!!!Tuti hogy a következö szezonban az Ágyuval szarrá lönek mindnekit:)!!!Go GO GUNNERS!!!!
2009-07-26 14:15
Sziasztok,kellene nekem valami amit le lehetne tölteni a Fifa 09 managgerhez,h ne dobjon ki az elsö év után!!!Elöre is kössz!!!
2009-10-15 15:46
Sziasztok,valaki tudna nekem linkelni egy oldalt ahhonnan le lehet tölteni a Fifa 09 managerhez a kiegészitést , mert akármit csinálok kirugnak a csapattol 1 év után.Elöre is kössz!!!!
2009-10-15 21:21
MEgtudná nekem valaki magyarázni h miért van minden évben ennyire sok sérült???? Rosszak az edzésmodszerek???vagy az edzöi stáb a rossz???
2009-11-28 17:38
MEgtudná nekem valaki magyarázni h miért van minden évben ennyire sok sérült???? Rosszak az edzésmodszerek???vagy az edzöi stáb a rossz???
2009-11-28 18:34
Lukas Fabianski Craig Eastmond Kyle Bartley Mikael Silvestre Thom Cruise Alex Song Aaron Ramsey Francis Coquelin Fran Merida Jack Wilshere Carlos Vela
2009-12-08 20:26
Kezdö:Lukas Fabianski Craig Eastmond Kyle Bartley Mikael Silvestre Thom Cruise Alex Song Aaron Ramsey Francis Coquelin Fran Merida Jack Wilshere Carlos Vela
2009-12-08 20:26
Valaki tudna küldni linket hogy hol lehet nézni a ma esti meccset???kösz
2010-11-30 17:34
Szerintem ilyen mozgás lesz az arsenalban reálisan nézve: OUT:Almunia (3M),squilaci (5M),denilson (9M),arshavin (15M),Rosicky (6M),bedtner (14M) öszesen 52 millio euro IN:kapust hát most nem tudom mi lesz,talán Given (4M),Samba (10M),Alex-Oxlade Chambarlain (10M),szerintem lesz két-három nagy durranás,valahol érzem...Milito (9M),De Rossi (35M),Hulk (25M) ez 93 millio euro Kroenke meg elöteremti 41 millio eurot.... szerintem ezek reális árak meg várhato játékosok,estleg de rossi helyett rodwell,vagy mondjuk parker, Mvila...hulk helyett meg hazard
2011-05-09 19:13
Azért irtam oda arshavint,mert Wenger nem igazán bizik benne,nem hiszem hogy eladják
2011-05-09 23:15
De hogy fog nekükn okozni Wenger papa meglepit az tuti,lesz nagy név,érzem
2011-05-09 23:16
zsorkáef nem játszott az arsenalban csak a chelseaban...ezt benézted barátom
2011-05-22 21:02
Belépés
NÉV:
JELSZÓ:
 Jegyezzen meg:


Meccs center
:: Előző mérkőzés
  - -  
Boreham Wood vs Arsenal
Meadow Park, 2018/07/14, 16:00, Barátságos mérkőzés
Gól: 7', 9', 17', Aubameyang, 35' Nelson, 39' Lacazette, 53' Nketiah, 71' Reine Adelaide, 79' Mkhitaryan
:: Következő meccs
:: Streamek
Streamek később...


Vélemény, Blog BLOG IRÁSOK
Csoportkörök utolsó fordulója következik, a tét pedig a csoportelsőség megszerzése.
2016-12-06 19:02 | pIeTRo

Premier League Tabella Teljes lista
H
#
Csapat
M
+ / -
P
1.
Arsenal
0
0-0
0
2.
Bournemouth
0
0-0
0
3.
Brighton and Hove Albion
0
0-0
0
4.
Burnley
0
0-0
0
5.
Chelsea
0
0-0
0
6.
Crystal Palace
0
0-0
0
7.
Everton
0
0-0
0

Menetrend Teljes lista
:: Következő mérkőzések
:: Előző mérkőzések
Huddersfield
PL / Smith's. S / 0:1
Leicester
PL / King Power / 3:1
Burnley
PL / Emirates / 5:0
Alt.Madrid
EL / Metropolitano / 1:0

Házi Góllövőlista Premier League
- - - -
- - - -

Arsenal Gól Statisztika (Premier League - 0. hét)
Rúgott gól - 0   Kapott gól - 0
0 0' - 15' 0
0 15' - 30' 0
0 30' - 45' 0
0 45' - 60' 0
0 60' - 75' 0
0 75' - 90' 0
Rúgott gólátlag : 0,0 gól / m. Kapott gólátlag: 0,0 gól / m.

   
       
PARTNEREK
liverpool-fc.hu
 
-
 
STATISZTIKA
Regisztrált felhasználók: 5897
Hirek száma: 10827
Blog írások: 185
Összes hozzászólás: 353692
Top kommentelő: szasza86 ( 6606 )
Online Regisztrált: 0
Vendég: 31
Eddigi rekord: 2423
Hirdetés: Chelsea ajándéktárgyak - MU ajándékok - Liverpool webáruház - Barcelona ajándéktárgyak
Copyright © FC-Arsenal.hu 2005 - 2015 - Légy naprakész! A legfrissebb infók RSS-ben! - Főoldal - Tippjáték - Gunners TV - Sitemap - Created by: BeZi Design